Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Valhalla'da Erkek ve Kadın Eivor Arasında İstediğiniz Zaman Geçiş Yapabileceksiniz

 
Assassin's Creed Valhalla'nın başında oyunu erkek veya kadın Eivor olarak oynamayı seçeceksiniz fakat oyun içinde istediğiniz zaman ikisinin arasında geçiş yapabileceksiniz.

Bilgi oyunu deneme fırsatı yakalayan Kotaku'dan geldi.

"Eivor'ın erkek ve kadın versiyonu arasında geçiş yapabilirsiniz ve görünüşe göre bunu istediğiniz zaman yapabiliyorsunuz."
 
"Demonun çoğunu kadın Eivor olarak oynadım. Demonun sonlarına doğru D-pad üzerinde yukarı basarak iki karakter arasında geçiş yapılabildiğini fark ettim. Animus'a bağlanarak farklı animasyonlara ve sese sahip erkek Eivor'a geçiş yaptım. Kusursuz bir geçişti."
 
Güncelleme: Oyunun yönetmeni Eric Baptizat, GamesRadar ile gerçekleştirdiği röportajda haberi doğruladı. 

Assassin's Creed Valhalla 17 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkacak. PlayStation 5 ile Xbox Series X'e de çok yakında gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Assassin's Creed Valhalla Ubisoft Viking PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox Series X Xbox One PC Stadia
Death Stranding PC Çıkış Fragmanı Watch Dogs: Legion'da Jacob Frye'ın Soyundan Gelen Bir Karakter Olarak Oynayabileceksiniz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

14.7.2020 11:54:22

+1
Cift kale oynucaz desenize :D

einhander

14.7.2020 11:50:22

0
vıkıng temalı oyuna erkek daha cok yakısıyor benım acımdan. ben erkek secıcem oynamaya karar verırsem.

adana5

13.7.2020 23:54:46

0
zaten çok saçmaydı spartalı kadın savaşçı tarihten ilham alan bir seri için ama zaten assassins creed saçma camus romanı gibi oyun

cocobongo555

13.7.2020 23:33:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Sarohan &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Jer Aders Kulağa demoya özel bir özellik gibi geliyor her iki karakteride deneyim edebilsinler diye lakin syndicate'de de istediğimiz zaman geçiş yapabiliyorduk olur mu olur.Yinede bir rpg oyununda istediğimiz zaman karakter geçişi yapabileceksek hikayede farklılıklar az olmalı buda kötü bir durum.&lt;/blockquote&gt; Cinsiyetin hikayeye etki etmeyeceği söylendi. Odyssey gibi bir durum yok.&lt;/blockquote&gt; Onda da etmiyordu diye biliyorum hocam. Spoiler olmasın da aynısının lacivert durumuydu..</blockquote> Onda asıl kadın karakter üzerine kurulmuş hikaye "canon" denen şey kassandra üzerineymiş.
alexios oddyseyde %80 oranında en çok kullanılan karakter olunca o canon durumunu değiştirdiklerini açıkladılar. alexios da canon kabul ediliyormuş artık. yapımcı açıkladı

BSC Misafiri

13.7.2020 21:49:34

+1
Ben beğendim.

gamerasi

13.7.2020 21:37:57

0
Kassandra'yı yönetmekten büyük keyif almıştım. "Malaka"

Sarohan

13.7.2020 21:18:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Sarohan <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Jer Aders Kulağa demoya özel bir özellik gibi geliyor her iki karakteride deneyim edebilsinler diye lakin syndicate'de de istediğimiz zaman geçiş yapabiliyorduk olur mu olur.Yinede bir rpg oyununda istediğimiz zaman karakter geçişi yapabileceksek hikayede farklılıklar az olmalı buda kötü bir durum.</blockquote> Cinsiyetin hikayeye etki etmeyeceği söylendi. Odyssey gibi bir durum yok.</blockquote> Onda da etmiyordu diye biliyorum hocam. Spoiler olmasın da aynısının lacivert durumuydu..
Onda asıl kadın karakter üzerine kurulmuş hikaye "canon" denen şey kassandra üzerineymiş.

BSC Misafiri

13.7.2020 20:43:37

0
oyunda romance falan yok mu acaba odsseydeki gibi,kadın olarak yürüdügüm birine sonra erkek olarakmı devam edicem mesela :D

BSC Misafiri

13.7.2020 19:57:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan
quote:

Orjinalden alıntı: Jer Aders Kulağa demoya özel bir özellik gibi geliyor her iki karakteride deneyim edebilsinler diye lakin syndicate'de de istediğimiz zaman geçiş yapabiliyorduk olur mu olur.Yinede bir rpg oyununda istediğimiz zaman karakter geçişi yapabileceksek hikayede farklılıklar az olmalı buda kötü bir durum.
Cinsiyetin hikayeye etki etmeyeceği söylendi. Odyssey gibi bir durum yok.
Onda da etmiyordu diye biliyorum hocam. Spoiler olmasın da aynısının lacivert durumuydu..

Sarohan

13.7.2020 19:48:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jer Aders Kulağa demoya özel bir özellik gibi geliyor her iki karakteride deneyim edebilsinler diye lakin syndicate'de de istediğimiz zaman geçiş yapabiliyorduk olur mu olur.Yinede bir rpg oyununda istediğimiz zaman karakter geçişi yapabileceksek hikayede farklılıklar az olmalı buda kötü bir durum.
Cinsiyetin hikayeye etki etmeyeceği söylendi. Odyssey gibi bir durum yok.

Jer Aders

13.7.2020 19:01:04

+2
Kulağa demoya özel bir özellik gibi geliyor her iki karakteride deneyim edebilsinler diye lakin syndicate'de de istediğimiz zaman geçiş yapabiliyorduk olur mu olur.Yinede bir rpg oyununda istediğimiz zaman karakter geçişi yapabileceksek hikayede farklılıklar az olmalı buda kötü bir durum.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Valhalla ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız