Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wasteland 2'nin PS4 ve Xbox One Sürümleri 1080p'de Çalışacak


    Yıllar sonra geri dönen eski tarz RPG oyunu Wasteland 2, PC'nin ardından sene sonunda PS4 ve Xbox One için de çıkışını yapacak. InXile Entertainment'ın baş mühendislerinden Den Jenkins, oyunun konsollardaki teknik detaylarıyla ilgili bazı bilgiler verdi.
 
    Şimdiden her iki konsolda da 1080p çözünürlük kalitesinin yakalandığını belirten Jenkins, "Oyunumuz tek kişilik, sıra tabanlı bir RPG. Dolayısıyla bizim performans ihtiyacımız multiplayer FPS'leri gibi diğer oyunlara nazaran daha farklı oluyor. Şimdiye kadar konsollarda herhangi bir performans sorunu yaşamadık." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
wasteland wasteland 2 fallout baldurs gate inxile games rpg pc PS4 deep silver
Türkiye’de Oyun Geliştiren İlk Lise Kulübü "TATEL-OYUN" İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'den 48 Saatlik Oyun Geliştirme Yarışması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

maniague

7.4.2015 08:31:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine PC'ye oyunu çıkarmak için para toplayarak oyunu çıkar, belini doğrultunca hemen konsollara koş. PC oyuncularını önden para veren beta tester olarak kullan.
Daha iyi özetlenemezdi.

iso227

6.4.2015 22:54:00

0
bu oyunun tr yaması çımadımı daha ya yapıyolardı hani

veterangamer

6.4.2015 22:03:26

0
Saglam oyun

CodeMachine

6.4.2015 21:53:58

+2
PC'ye oyunu çıkarmak için para toplayarak oyunu çıkar, belini doğrultunca hemen konsollara koş. PC oyuncularını önden para veren beta tester olarak kullan.

B3lmondo

6.4.2015 19:15:02

0
PC'de aşırı işlemci ağırlıklı boşuna GPU'ya yük binen bi oyundu, Unity 5 ile bunları çözdüler herhâlde, yoksa PC'ye alanlar ağır sö...eleştiri yapar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wasteland 2
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız