Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warzone 2 sunucu sorunları oyuncuları bezdiriyor

 
 
Geliştirici ekip Infinity Ward, yeni bir gönderiyle beraber Warzone 2 ve Modern Warfare 2 oyuncularının oyun deneyimine gölge düşüren sunucu sorunlarını araştırdığını açıkladı. Dextero (haber kaynağı) tarafından belirttiği üzere konsol ve PC oyuncuları, 12 Nisan'da yayınlanan 3. sezondan bu yana çeşitli sunucu sorunlarından muzdarip.
 
Sunucu sorunları oyuncuları bezdiriyor 
 
 
 
Warzone 2 ve Modern Warfare 2'de yer alan sunucu sorunları oyuncuları bezdiren türden. Bu sunucu sorunları sebebiyle oyun içerisinde attığınız mermiler düşmanı bulamıyor, çeşitli gecikmeler yaşanıyor ve bu da oyun deneyimini önemli ölçüde baltalıyor. 3. sezon başlangıcıyla beraber ortaya çıkan bu durum üzerinde şu anda geliştirici ekip uğraşıyor.
 
Call of Duty topluluğunda yer alan oyuncular ve üyeler geçtiğimiz haftalarda bu sunucu sorunlarına bir an önce el atılması gerektiğine dikkat çekti. Bu uyarılar ve geri bildirimler üzerine ekip 20 Nisan itibarıyla bu konu üzerinde çalıştığını açıkladı. 
 
Resmi Call of Duty hesabı üzerinden yayınlanan Twitter gönderisinde: "Sunucuyla ilgili sorunlara ilişkin raporları araştırıyor ve bunları çözmek için aktif olarak çalışıyoruz" ifadelerin yer alıyor.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon xbox
League of Legends Champions Queue 30 Nisan'da Açılıyor! Microsoft'un Xbox'tan memnun olmadığı bildiriliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty®: Warzone™ 2.0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız