Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warzone 2 Zor Zamanlar mı Yaşıyor? Oyuncu Sayısında Bir Hayli Düşüş Var

 
 
Activision tarafından yayınlanan serinin hit birinci şahıs nişancı battle royale oyunu Call of Duty: Warzone 2.0'nin zor zamanlar yaşadığı bildirildi. CharlieIntel tarafından ortaya çıkarılan bilgiler Warzone 2.0'nin oyuncularında bir hayli düşüş olduğunu gösteriyor. Activision tarafından herhangi bir resmi istatistik paylaşılmamış CharlieIntel güvenilir bir kaynak olarak karşımıza çıkıyor.
 
Warzone 2 düşüşe rağmen hit olmaya devam ediyor
 
 
 
CharlieIntel tarafından bildirilene göre battle royale oyunu Warzone 2'nin oyuncuların büyük bir düşüş var. CharlieIntel bu kapsamda şunları belirtiyor: "Birden fazla kişiden Warzone 2'nin oyuncu sayısında beklenenden daha yüksek oranda düşüş yaşandığı haberlerini aldık. Kasım 2022 tarihindeki çıkışından bu yana tam olarak kaç oyuncunun Warzone 2.0'den ayrıldığı belli değil. Ancak bu durum bile onu piyasadaki en büyük oynaması ücretsiz oyunlardan biri olmaktan alıkoymadı." 
 
 
 
Öte yandan yakın zamanda yayınlanan PlayStation blog gönderisinde Warzone 2.0, Aralık 2022'de Avrupa'da hem PlayStation 4 hem de 5'te en çok indirilen oynaması ücretsiz oyun oldu. Bunun yanı sıra aynı ay içerisinde ABD'de en çok indirilen ikinci oyun olarak bir başarı yakaladı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers aksiyon xbox
Skull and Bones Bu Sefer Çıkacak mı? Yeni Çıkış Tarihi Yakında Açıklanacak 2023'te En Çok Beklenen Bağımsız Oyunlar | Oyun Muhabbeti 2. Bölüm
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Revrains

19.1.2023 02:37:47

0
Yorumları okudukça nasıl kahkahalar atıyorum dünyada ne mal insanlar var ya komedi unsuru herifler paralı silah daha fazla vuruyor hadi ya abim puahshaha iyi oynayan adama kötü bağlantı ver vay anasını satayım Türkiye'de yaşıyorsun la sen hangi oyunda iyi bağlantın var

Anthropomancy

18.1.2023 21:46:20

+1
Hunt showdown da aldigim zevkin %1 ini wz de almıyorum.

Arthur_Morgan

17.1.2023 20:36:02

0
Aslında warzone 1 populerligi tam pandemi donemine denk gelmesi oldu. pandemi de bitince insanlar yavas yavas biraktilar. warzone-1 sabahlara kadar oynardik 4 arkadas. simdi ise yaklasik 1 yildir girmiyoruz.

xenferious

17.1.2023 07:56:51

0
Vallahi işten çıkıp eve geldiğimde günde 1-2 saat oynuyorum dolu dolu keyif alıyorum. Warzone 2.0 bence gayet güzel olmuş. Yani teknik sıkıntı her oyunda başımıza geliyor. Resmen savaş alanı gibi gerçekçi. Karakterimizin hareketleri falan çok gerçekçi. Daha ne olsun işte oynayın keyfini çıkarın. Çöl konsepti biraz sıkıcı olabiliyor arkadaşların dediği gibi fakat değişim iyidir işte yenisini zaten yaparlar. Ben mesela Chinatown haritası vardı COD4 te o konsepti çok istiyorum.

memomix

16.1.2023 13:57:45

+1
Call of Duty yapımcıları, oyuncuların sesine kulak vermeli, oyuncular bangır bangır Verdansk 2.0 yapılsın diye her paylaşımda her yorumda bunu söylemeye devam ediyor.. Şu ana kadar bir iyi niyetli bir paylaşım görmedim. Optimizasyon sorunları, lag,düşük fps, bug, gökkuşağı saçan dokular.. daha saymakla bitmez.. Paraşütle atladıktan sonra yeryüzüne yakınken yaşadığım takılmalar öyle böyle değil.. Grafik motorunu değiştirdiler ve açıkçası Caldera hayal kırıklığından sonra hala aynı motoru kullanıyorlar çok belli.. Evlerin yapısından tutun zemin ve ağaçlara kadar birebir aynı. MW 2019 Verdansk grafik motoruna dönseler bu sorunların hiçbiri olmayacaktır eminim. Böyle ölü bir şehrin içinde açıkçası ne keyif veriyor ne de oynanabiliyor. Resmen Sniper kullanıcıları için birebir nimet şeklinde bir harita ortaya çıkmış bomboş çöl kaplı alanlar ve sular dereler. Silahlar aşırı kötü ve hiç seçenek yok.. Silahların özelliklerini açtırmak için diğer silahları kullanma zorunluluğunu hangi mühendis bulmuş kim önermiş aklım almıyor. Sniper X dürbününü açmak için bilmem X pompalı tüfeğinin şu perkini açtır.. Dünyanın en saçma sistemi entegre edilmiş. İstediğin bir silaha kavuşman inanılmaz zor. Perkler çok kötü, Battle Pass olayına girmiyorum çünkü o da baştan ölü.. XP kasmak için en az 4-5 saatinizi oyunun başından kalkmadan geçirmelisiz. Bunların hepsi birleşince oyunu oynamak çile haline geliyor ve oyuncuyu aşırı sıkıp soğutuyor. Bu oyun bana, bir oyunun hemen çıkışında satın alınmayacağını öğreten oyun oldu. Paranın 1 kuruşu bile helal değil. Küfür ede ede en sonunda Alt+F4 yapıp çıkıyorsunuz. Ricochet diye bir anticheat çıkardılar hiçbir işe yaramıyor! tersine daha fazla kusursuz hileci dolup taşıyor. Yazıklar olsun güzelim oyun ne hale geldi.

MordSithh

16.1.2023 09:22:10

+1
mw2 nin multiplayerı ve abi hikayesi hariç MW boş zaten. yeni grafiklerle şu ghillie suitli sniper bölümünü oynamak istiyorum ama 900 1k TL veresim yok valla

Guest-51493FD59

16.1.2023 09:13:23

0
Sistemim yettiği halde oyun habire takılıyor doğru düzgün bir optimizasyon yok ki oynasın millet, betasında yağ gibi akan oyun warzone çıktıkdan sonra kasmaya başladı herzamanki gibi.

BSC Misafiri

16.1.2023 09:10:06

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 50 tane algoritma koy,iyi oynayani nerfle kotu baglanti ver sonra oyuncu sayisi dussun.Multiplay de kimbilir ne kadar daha dusuktur.
Aman tanrim ilk defa benim gibi düsünen birisi cikti bu algoritmalari ps4ten beridir kullaniyorlar, hatta ve hatta parali satilan skinleri alanlarin silahlari daha güclü oluyor bunu bizzat denedik multide ayni silahin attigi damageler farkli oluyor standart ve parali arasinda

BSC Misafiri

16.1.2023 09:10:00

0
Rezil oyun olmuş hep aynı tekrar eden sunum

BSC Misafiri

16.1.2023 09:09:53

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 50 tane algoritma koy,iyi oynayani nerfle kotu baglanti ver sonra oyuncu sayisi dussun.Multiplay de kimbilir ne kadar daha dusuktur.
MP tam tersine artıyor, biz CoD 1'den beri seriyi oynayan serinin gerçek fanları WZ'a bir defa bile girmedik. En azından kendi adıma bir defa bile girmedim ve girmeyeceğim de. WZ tamamen yeni nesil, PUBG vs. oyunları fanları için yapılmış bir mod. Gerçek CoD MP olandır ve olması gereken de bu zaten. 400 küsür oyun saatini geride bırakmışım ve halen daha Orion kamuflaj kasıyor mesela. Hele bir de yakından Treyarch önderliğinde ranked sezonu da başlıyor... enfes.

BSC Misafiri

16.1.2023 00:02:07

0
SONUNDA BLİZZARD OYUNLARINA TÜRKÇE DİL DESTEĞİ GELİYOR GİBİ.

BSC Misafiri

15.1.2023 22:08:08

0
50 tane algoritma koy,iyi oynayani nerfle kotu baglanti ver sonra oyuncu sayisi dussun.Multiplay de kimbilir ne kadar daha dusuktur.

sh4dy_081991

15.1.2023 16:43:20

+6
Nereye kadar abi, hep ayni sey iste sıkildi insanlar artik normal bir sey yani boyle olmasi.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty®: Warzone™ 2.0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız