Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40K: Space Marine Demosu Onaylandı

Şimdi katliam zamanı

     Relic Entertainment tarafından Phoenix adlı oyun motoru kullanılarak geliştirilen Warhammer 40K: Space Marine'in demosu onaylandı. 1 hafta içinde bütün platformlarda demoyu oynama şansı yakalayacağız.
 
     Bu demoya ilk olarak oyunun ön-alımını yapan Steam kullanıcıları 18 Ağustos'ta ulaşma şansına sahip olacaklar. Daha sonra ise 23 Ağustos'ta Xbox 360, 24 Ağustos tarihinde ise Playstation 3 kullanıcıları online servislerinden demoyu indirebilecekler.
 
     Demonun iki bölüme ayrıldığı söyleniyor. Bu bölümlerden birisinde cephaneliğin kapısı önünde toplanmış Orklara karşı savaşacağız ve 6 adet silah kullanabileceğiz. Diğer bölümde ise Captain Titus Jump Pack'i kullanıp düşmanların üzerine ölüm yağdıracak.
 
     9 Eylül'de Avrupa'da piyasaya çıkacak oyun Warhammer serisinin aksiyon özelliklerine sahip bir oyunu olması bakımından önem taşıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Warhammer Relic THQ Aksiyon RPG Space Marine Demo
PS3'e Özel Agent'ın İlk Görselleri Sızdı Yeni MMOFPS Hedone'un Beta Zamanı Duyuruldu

hell77

15.8.2011 20:46:16

+1
seviyorum bu oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Space Marine
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız