Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Space Marine II bu kış geliyor

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Sabre Interactive, üçüncü şahıs aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Space Marine II'nin bu kış PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ekipler ayrıca oyunun tamamen iş birliğine (co-op) dayalı bir modunu sergileyen yeni bir fragman da yayınladı.
 
Oyunun co-op modu detaylandırıldı
 
 
 
Warhammer 40,000: Space Marine II'nin co-op modu için yayınlanan fragmanda görüldüğü üzere aktör Clive Standen, hayranların gözdesi Teğmen Titus'u konu alan sürükleyici bir anlatım sunuyor. Oyunda ölümcül yetenekler ve yıkıcı silahlardan oluşan bir cephanelikle beraber Tyranid sürülerine karşı tek başınıza veya arkadaşlarınızla (yapay zeka da dahil edilebiliyor) üç oyunculu co-op olarak oynayabiliyorsunuz.
 
Galaksinin tehlike içerisinde olduğu ve bütün dünyaların düştüğü oyunda imparatorluğun bize hiç olmadığı kadar ihtiyacı oluyor. Uzak gezegenlerdeki bu savaşlarda galaksinin içerisinde bulunduğu kaosu sona erdirmek tamamen bizim işimiz. Karanlık sırları ortaya çıkarabildiğimiz ve insanlığa olan sadakatimizi kanıtlamaya çalıştığımız oyunda hem yakın dövüş hem de menzilli saldırılar yapabiliyoruz.
 
Warhammer 40,000: Space Marine II co-op fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Warhammer Relic THQ Aksiyon RPG Space Marine
Tekken 8 için kapalı ağ testi tarihleri duyuruldu: Kayıtlar açık Annapurna Interactive yeni oyunlarını 29 Haziran'da duyuracak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Space Marine
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız