Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wargaming, Oyunlarında Tarihi Dunkirk Tahliyesini Anıyor

 
 
   Warner Bros’un tarihi aksiyon filmi Dunkirk’ün gösterimine geri sayım başlarken, II. Dünya Savaşı tank, uçak ve gemi simülasyonlarıyla ünlü oyun firması Wargaming, bugün yaptığı bir açıklamayla bu tarihi olayla ilgili oyun içi aktiviteleri başlatacaklarını duyurdu. 14 Temmuz itibariyle World of Tanks (PC ve konsol sürümleri), World of Warships ve World of Warplanes’te başlayacak “Dunkirk’ü Anıyoruz” etkinlikleri aracılığıyla oyuncular, çok özel oyun içi eşyalar kazanma şansı elde edecek.
 
   Wargaming Amerika Pazarlama Müdürü Erik Whiteford konuyla ilgili düşüncelerini, “Dunkirk Mucizesi’, II. Dünya Savaşı döneminde geçen diğer tüm tarihi olaylar gibi bizleri ve oyunlarımızı etkilemeye devam ediyor. Bu bağlamda Warner Brothers ile Christopher Nolan’ın heyecanla beklenen filmi Dunkirk için iş birliğinde olmaktan mutluluk duyuyoruz,” sözleriyle dile getirdi.
 
   Wargaming’in Dunkirk’ü anıyoruz oyun içi etkinlikleri 14 Temmuz Cuma günü World of Tanks ve World of Warplanes’de başlayacak. Oyuncular önümüzdeki günlerde Dunkirk temalı görevlere katılarak topladıkları deneyim puanları ile özel kamuflaj ve oyun içi eşyalar kazanabilecek.
 
   World of Warships’teki Dunkirk görevleri ise oyunculara konteynırlar, bayraklar ve Dunkirk temalı bir gemi kumandanı kazanma şansı verecek.
  
   Warner Bros. Pictures’ın sunduğu Dunkirk, 21 Temmuz’da sinemalarda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wargaming.net PC Xbox One PS4 Strateji World of Tanks mmo f2p
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom 2018'e Ertelendi Gran Turismo Sport Çıkış Tarihi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız