Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warcraft 3 Reforged: BlizzCon 2018 vs. Çıkış Sürümü Karşılaştırması

 
Orijinali 2002'de çıkan gerçek zamanlı strateji oyunu Warcraft III'ün remaster versiyonu Warcraft III: Reforged dün çıkışını gerçekleştirdi ve remaster versiyon oyuncuları biraz hayal kırıklığına uğratmışa benziyor.
 
IGN, oyunun BlizzCon 2018 etkinliğinde gösterilen sürümü ile çıkış sürümünü karşılaştırdı. BlizzCon 2018'de Culling of Stratholme görevi animasyonlu bir ara sahne ile başlıyordu. Çıkış sürümünde animasyonlu ara sahne kaldırılmış.
  
Bunun dışında çesitli forumlarda kullanıcılar; orijinal oyuna oranla kısılmış özellikler, zayıf grafik kalitesi, hatalar ve diğer birçok sorunun olduğunu söylüyor.  
 
Warcraft 3 Reforged Windows PC ve Mac üzerinde ulaşılabilir durumda. Battle.net'te standart sürüm $29.99 ve Spoils of War sürüm $39.99.

Karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Warcraft III: Reforged Warcraft III Remaster
Amplifier Game Invest, Büyük Aksiyon Deneyimleri Oluşturması için C77 Entertainment'ı Kurdu Nintendo Switch 52.48 Milyon Sattı, Pokemon Sword and Shield 16.06 Milyon Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warcraft III: Reforged
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız