Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amplifier Game Invest, Büyük Aksiyon Deneyimleri Oluşturması için C77 Entertainment'ı Kurdu

 
Amplifier Game Invest, yeni oyun geliştirme stüdyosu C77 Entertainment'ı Seattle, Washington'da kurduklarını duyurdu.
 
C77 Entertainment konsollar ve PC için büyük aksiyon deneyimleri oluşturmaya odaklanacak.
 
Stüdyoya Mattias Kylen ve Kenny Magnusson liderlik edecek. İki İsveçli geliştiricinin de Battlefield serisi, Halo serisi ve inFAMOUS: Second Son dahil olmak üzere AAA bütçeli ve ödüllü oyunlar üzerinde çalışmış bir geçmişi var. Stüdyo şu anda, daha önce büyük bütçeli oyunlar üzerinde birlikte çalışmış ve şimdi de orijinal bir IP üzerinde çalışan altı kişilik bir ekipten oluşuyor.
 
Amplified Game Invest CEO'su Per-Arne Lundberg konu ile ilgili olarak "Mattias Kylen ve Kenny Magnusson ile birlikte yeni bir oyun stüdyosu kurma fırsatını yakaladık. İkisinin de birbirine uyuşan eşsiz deneyimleri, vizyonları ve tutkuları başlat tuşuna basmamızı kolaylaştırdı." dedi.
 
Mattias Kylen konu ile ilgili olarak "Amplifier Game Invest ve Embracer Group'un sağlamış olduğu destek yalnızca finansal açıdan değil aynı zamanda pazarlama, yayıncılık, ticari faaliyetler, bordro, insan kaynakları ve hukuksal kısımları da içeriyor. Bu altyapıyı sağlamada fantastikler. Geleneksel girişimci olmayan C77 Entertainment gibi son derece yetenekli bir ekip için bu anlaşma hayalimizin gerçekleşmesi anlamına geliyor." dedi. 
Amplifier Game Invest, Embracer Group'a bağlı. Embracer Group da THQ Nordic'in şirketi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Microsoft'un Oyun Gelirleri İkinci Çeyrekte %21 Düştü Warcraft 3 Reforged: BlizzCon 2018 vs. Çıkış Sürümü Karşılaştırması

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız