Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warcraft III: Reforged'a İade Özelliği Eklendi

 
Warcraft III'ün remaster versiyonu Warcraft III: Reforged geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Yayınlanmasından sonra da oyun, Metacritic'te en düşük puanlı oyun oldu.
 
Daha öncesinde gösterilen görüntülerle arasında bariz farklar olması, bazı söz verilen özelliklerin oyunda bulunmaması gibi sebeplerden dolayı oyuncular oyuna oldukça tepkili. Bu tepkilerin üzerine de Blizzard oyuna anında iade özelliği eklemiş gibi duruyor.
 
Resmi bir açıklama yapılmış olmasa da bazı oyuncular kaç saat oynadığı fark etmeksizin, oyunu iade edebiliyor. Blizzard yakın bir zamanda resmi açıklama yapabilir. Warcraft III: Reforged'un kullanıcılar tarafından verilen puan ortalaması hala 0,5. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Warcraft III: Reforged Warcraft III Remaster
Yeni Batman Oyunun Müziklerini, AC: Odyysey'in Bestecileri Yapacak Gibi Duruyor Resident Evil Netflix Dizisinin Yapımına Haziran'da Başlanıyor

ullu

4.2.2020 03:54:33

0
duyduğum kadarıyla, bu millettin yarattığı map'lere vs'ler kendi hakları demişler. Dota gibi başka bir mod çıkmasın diye kontrol altında tutmak istiyorlar, lakin baya ters çarptı :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warcraft III: Reforged
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız