Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE 2K15'in Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı

 
    Visual Concepts'in geliştirdiği ve 2K Sports'un dağıtımcılığını üstlendiği WWE 2K15'in PlayStation 4 ve Xbox One sürümününe ait yeni bir daha yayınlandı.

    Oyunun PS3 ile Xbox 360 sürümü 28 Ekim'de piyasadaki yerini almıştı ancak 2K Sports, oyunun PS4 ile Xbox One sürümlerini 21 Kasım'a ertelemişti. Yeni nesile daha çok önem verilen oyunun kontrollerine dair yeni video yayınlandı. Bu videoda dövüş sistemleri ve güreşi nasıl yönetmeniz gerektiğine dair anlatımları aşağıdaki videodan görebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
WWE WWE 2K Visual Concepts 2K Games 2K Sports
Project CARS'ın Oyun İçi ile Gerçek Yarış Kıyaslaması EA Access Kullanıcıları Dragon Age: Inquisition'ı Oynamaya Başlayabilirler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Max. Pain

13.11.2014 17:38:31

+1
pek yenilik getiremediklerinin kendileri de farkındaydı demek ki, artık biraz da olsa farklılık getirmeyi başarmışlar. en büyük değişiklik kontroller gibi görünüyo ama ufak tefek değişikliklerdir bunlar bence, videoda göründüğü gibi yepyeni bi kontrol, oynayış yoktur bence ama yine de farklı bi oyun diyebiliriz buna. grafiklerde falan da iyileşme var. animasyonlar da güzel olmuş. güreşçiler daha gerçekçi olmuş, iyi duruyo baya. pcye çıkacak mı acaba onu merak ediyorum. öyle bi muhabbet vardı da pek yok bu aralar

Max. Pain

13.11.2014 17:33:40

0
..

RealArek

13.11.2014 11:58:55

+1
Oyunda yenilenme var ama hala içinde aynı gibi duruyo bi dahaki sefere artık indirime girerse ps 4 alınır böle oyun daha yok ondan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WWE 2K15 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız