Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WRC Generations'ın Leagues Modu Detaylandırıldı

 
 
Yarış oyunları türünde öne çıkan yapımlardan olan WRC serisinin yeni oyunu WRC Generations çok yakında oyun severlerle buluşuyor. Çıkış günü yaklaşırken oyuncular birçok detayı ve özelliği merak ediyor. Yayıncı Nacon ve geliştirici Kylotonn tarafından oyunculara sunulacak olan yarış oyunu WRC Generations için yeni fragman, oyuncular merak ettiği ana rekabet modu olan "Leagues"i tanıtıyor ve detaylandırıyor. 
 
WRC Generations'ın Leagues Modu detayları
 
 
 
Yarış oyunu WRC Generations'ın Leagues Modu oyunun ana rekabet modu olacak. Bu mod tekli ve takım olarak iki kısma ayrılacak. Oyuncular aynı anda her iki modda da sıralamaya girebilecek. Tekli modda bir oyuncunun sıralaması, bireysel olarak elde edilen puanlarla belirlenecek. Takım sıralaması ise ise her oyuncunun elde ettiği puanların toplamını baz alacak. Bireysel puanların toplamı takımının sıralamasını belirleyecek.

Leagues modunda oyuncular farklı liglerde en iyi sıralamayı elde etmek için yarışacak. Bu kısımda çapraz platform özelliği desteklenecek. Bu modda yer alacak ligler de açıklandı. İşte ligler:
 
- Legend (en üst lig)
- Champion
- Professional
- Rookie
- Junior
- Beginner (derecesiz veya Junior 3'ten düşük oyuncular)
 
Her lig üç farklı kademeye sahip olacak. Ayrıca lig sezonları, bir eleme aşaması (bir hafta) ve oyuncuların grup sıralamasında yükselmek için katılabileceği günlük ve haftalık etkinliklerden oluşan on farklı haftaya bölünecek.
 
WRC Generations ne zaman çıkış yapacak?
 
WRC Generations, 3 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için ardından 1 Aralık'ta Switch için çıkış yapacak.   
 
Mod tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu WRC Milestone Black Bean Games Rally Yarış PC PS3 PSP Xbox 360
Bulmaca Macera Oyunu Myst'in Devamı Riven'ın Remake Sürümü Duyuruldu League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası'nda Finalin Adı Belli Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WRC ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız