Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yarış Oyunu WRC Generations 3 Kasım'a Ertelendi

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Kylotonn, yarış oyunu WRC Generations'ı önceden planlanan 13 Ekim çıkış tarihinden 3 Kasım'a erteledi. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Daha sonraki bir tarihte Switch konsollarına gelecek.
 
2022, WRC'nin hibrit döneme geçtiği yıl olacak. Hibrit dönem, ralli dünyası için bir devrim niteliğinde. Performansı önemli ölçüde etkileyecek, stratejileri değiştirecek ve sürücülerle takımları uyum sağlamaya itecek.

Oynanış deneyimi için hibrit motorlara yeni mekanikler eklendi. Kazanmak istiyorsan, motorunu katıldığın özel etaplara göre ayarlayarak akünü dikkatli bir şekilde yönetmen gerekecek. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu WRC Milestone Black Bean Games Rally Yarış PC PS3 PSP Xbox 360
Freebird Games Yeni Oyununu Duyurdu: Just a To the Moon Series Beach Episode Stadia'nın Hizmetine Son Veriliyor: Tüm Satın Alımlar iade Edilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WRC ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız