Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Virtuos, Bay Area Bölgesinde Ortak Geliştirme Stüdyosu Açtı

 
 
Hizmetler firması Virtuos, yeni bir ortak geliştirme stüdyosu olan Calypte'yi açtı. Calypte, Bay Area'da yer almaktadır.
 
Firmanın sanat, tasarım ve mühendislik hizmetleri sunan "Kuzey Amerika'daki ilk tam hizmet stüdyosu" olarak tanımlanmaktadır. Stüdyo, The Walking Dead, Sid Meier's Civilization ve Grand Theft Auto gibi serilerde yirmi yılı aşkın deneyime sahip bir yapımcı olan yönetmen Kirsten Kennedy tarafından yönetiliyor. Ofis ayrıca diğer Virtuos stüdyolarından personeli de ağırlayacak.
 
Kennedy, "Virtuos ailesine katılmaktan heyecan duyuyorum ve ekibin bana duydukları güvenden onur duyuyorum" dedi. 
 
Ek olarak geçen ay, Virtuos bölgedeki geliştiricilere yeni fırsatlar sunmayı amaçlayan Malezya'da yeni bir ofis açtı. Ayrıca Mayıs ayında Vietnamlı sanat prodüksiyon ekibi Glass Egg'i ve Ocak ayında Ukraynalı sanat stüdyosu Volmi Games'i satın aldı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry Virtuos Bay Area oyun geliştirme stüdyo
Marvel’s Midnight Suns'ın Yeni Fragmanı The Hunter'ın Hikayesini Anlatıyor Phasmophobia'nın 2022-2023 Yol Haritası Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız