Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vin Diesel: Riddick'in MMO Oyununu Geliştiriyoruz


     Vin Diesel'in başrolünü oynadığı Riddick serisi Pitch Black, Chronicles of Riddick ve The Chronicles of Riddick: Dark Fury (anime) adlı harika filmlere sahip. Serinin yeni filmi Riddick de önümüzdeki ayın başında ülkemizde gösterime girecek.
 
     Ayrıca The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay ve The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena gibi oldukça başarılı oyunlara da sahip olan bu seri gerçekten de oldukça etkileyici bir dünyaya sahip. Bunun nedenlerinden biri de Vin Diesel'in bu serideki muhteşem oyunculuğu diyebiliriz.
 
    Serinin oyunlarında da seslendirme yapan Vin Diesel'in açıklamalarına göre Tigon Studios ve Starbreeze'den Escape from Butcher Bay adlı muhteşem oyunu geliştiren ekip bir araya gelip birkaç aydır yeni bir Riddick oyunu üzerinde çalışmaya başladı.
 
     Diesel'in açıklamalarına göre serinin yeni oyunu MMO benzeri bir yapıya sahip olacak ve konusunun merkezinde ise paralı asker ticareti bulunacak. Vin Diesel'in de başında bulunduğu bir proje gerçekten de harika olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak joystiq butcher bay Vin Diesel Riddick MMO
Steam'e Oyun Paylaşma Sistemi Duyuruldu! Soul Calibur: Lost Swords Batı'ya Geliyor + Görsel
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dikiştutmazsabri

14.9.2013 15:56:55

0
her oyunuda mmo çevirdiler. seneryo sahip oyunlar bir bir azalıyor. :(

FantasyFiRe

12.9.2013 18:59:24

0
vayy nadir gelen değerli haberlerden dark athena müthiş bir oyundu. Yeni çıkacak oyunun da en az önceki oyunlar gibi özenilerek yapılacağından eminim üstüne bi de mmo olucak demeleri de cabası :DDD

gorthaur83

12.9.2013 16:21:49

0
Vin Diesel'in kendisine ait bir oyun firması var, riddick oyunları için bile bu firma kullanıldı. Ayrıca adam ağır bir DnD/FRP fanı.

ageof98

12.9.2013 14:02:23

-1
Biraz rpg öğesi lazım sanki ilk oyundaki görev sistemi gibi.İlk oyununu çok sevmiştim tek kırılma noktasıyla oyunun gidişatının tamamen değişmesi oyunun başındaki rüya kısmı gibi küçük gibi gözüken ama muhteşem detaylar vardı.Mmo ne kadar iyi olur bilmem ama Deus ex'in biraz daha yalın hali güzel olabilir gerçekten

emin-hawk

12.9.2013 12:17:21

-2
İlginç bi mevzu dikkatimi çekti bi arkadaş var aramızda , sadece yorumlara eksi atmak için giriyo yakında keşfedicem kim olduğunu az kaldı :)

BSC Misafiri

12.9.2013 10:26:36

0
Projeyi kontrol etmesi gayet normal :) Cünkü oyunları cıkaran firmanın sahibide ta kendisi :) İnş öceki oyunları gibi buda güzel bir oyun olacak ...

BSC Misafiri

12.9.2013 09:54:41

-2
Hasta oluyorum şu adama karizma yaaaa... Zaten filmleride harika ç

2K

12.9.2013 04:05:09

+2
Riddick oyunları gerçekten çok iyiydi hatta ilk çıktığı zaman baya büyük ilgi uyandırmıştı çünkü hiç kimse bu oyunlardan böyle bir başarı beklemiyordu.Riddick oyunların iyi olmasının en büyük sebebi de Vin Diesel'in aktif bir oyuncu olması ve projeyi kontrol etmesinden kaynaklanıyor diğerleri gibi isim haklarını vererek oyundan çekilmiyor.

turbo-powwer

11.9.2013 21:04:22

+5
Vin Diesel olunca akan sular durur Önceki oyunlar iyiydi bu da güzel olacaktır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız