Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve, Half Life 3'ün İsim Haklarını Aldı!


   Geçtiğimiz günlerde üç farklı duyuru yapan Valve'dan oyuncular dört gözle birlikte Half Life serisiyle ilgili bir duyuru bekliyordu. Sırasıyla SteamOS, Steam Machines ve Steam Controller'ı duyuran Valve'dan yeni bir gelişme, Eylül ayının hemen sonunda yaşanmış.
 
    Ortaya çıkan kayıt raporlarına göre Valve, Half Life 3 isminin kullanım haklarını 29 Eylül 2013 tarihi itibariyle kayıt yaptırmış. Bu ne anlama gelir bilemiyoruz fakat en azından oyunun adının Half Life 2: Episode 3 değil, Half Life 3 olacağı hemen hemen kesinleşmiş duruyor. Bakalım altından ne çıkacak?
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Half Life Half Life 2 Episode 3 Valve Half Life 3
Dead Rising 3'de Aynı Zombiden 2 Tane Göremezsiniz Destiny'nin Yeni Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rseen

10.11.2013 09:12:41

0
Yeni nesilde görürüz artık

*Meteora*

4.10.2013 03:32:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt Açıklanmasınıda beklemeyeceksin. Neden? Çünkü hiç bir senaryoda böyle bir adamın yaptıkları itibari ile açıklanması mümkün değildir. Haa en sonunda çıkıp gman aslında tanrıdır ve kendince eğlenmek için böyle şeyler ile uğraşıyordu denirse ancak olur ama bu açıklamada zaten kabul edilemez. Nasıl ki hl2'nin başında dr breen'in ofisine "yanlışlıkla" ile ışınlanıyorsak, hatta vortiguant'lar o binanın içine kadar hem ışınlanıp hemde zamanı durdurabiliyorsa hala daha neyi konuşuyoruz? Olay bitmiş zaten. Ortada senaryo filan yok sadece overated sıradan bir aksiyon oyunu var. Normalde gman gibi bir adam çok rahat şekilde 1 tane nükleer bombayı alır breen'in ofisine ışınlar ve takur tukur patlatabilirdi. Böylece hl gibi bir oyunda hiç olmazdı. Dünyayı çok kurtarmak istiyorsa yine combineler geldiğinde aynı şeyi yapabilirdi. Hatta ve hatta zamanı durdurup bütün combineleri kafasına estiği şekilde yok edebilirdi. Neyse senaryoda zaten koca boşluklar var asla açıklanmayacaklar. Açıklamaya kalkarsan lost dizisi gibi pata küte dağılırsın çünkü. Görüldüğü gibi mantık çerçevesinde neresinden tutsan elinde kalan bir oyun var. Bu gün bir breaking bad neden bu kadar sevildi? Çünkü olayların kurgusu kusursuz bir şekilde işlenmiş durumda. Mantık dışılık minimum düzeyde. İnsanlar artık gerçekçi yapımları ve tutarlı senaryolar seviyor. Hl2 ise hl1 yapılırken hesapta dahi olmayan bir oyundu ve sonradan eldeki malzeme ile yapılmak zorunda kaldı. Her ne kadar ep'ler ile bir yere kadar gittiler ise sonunda vaz geçerek büyük ihtimal ile yapımı tamamlanmış bir ep3 ve yarısından çoğunun bittiğini düşündüğüm ep4'ü piyasaya sürmediler. Kimse kusura bakmasın ama valve'nin bu oyunun yapmamasının tek bir nedeni var. O da senaryo yazılamaz durumda. Tekrar gizem basarsan kimse tatmin olmaz hayal kırıklığı olur, açıklarsanda açıklayamazsın yine hayal kırıklığı olacak. Tüm bunlara ek olarak valvenin elinde steam ve oldukça iyi satan multi oyunlar var. tf2, f4d, portal, son olarak bütün imkanlarını dota 2'ye ve l4d3'e ayırmış durumda. Daha steam os, steam box gibi projeler ile oldukça temiz sakal kaldırma peşinde. Kısaca valvenin hl3 yapması içinde açıkcası hiçbir sebeb yok.
Half-Life ile bu kadar uğraşmışsın ama nefret ediyorsun bu oyundan nasıl oluyor böyle bir şey anlamadım. Ama her ne kadar olumlu bir cevap vermek istemesemde,son dediklerin doğru.Senaryonun nereye gideceği hiç belli değil. Ama valve'in neden hl3 çıkarmak için bir sebebi olsun demişsin,bir sebebi var:Onlardan hl3 bekleyen fanlar.

*Meteora*

4.10.2013 03:23:04

0
Arkadaşlar,bundan tam 4 ay 2 gün sonra valve çok önemli bir açıklama yapabilir bunla ilgili tuhaf bir teorim var. Bakın bu dediğimi unutmayın,4 ekim cuma günündeyiz 7 şubat 2014 gününde valveden çok önemli bir açıklama gelebilir.O gün bu konuya tekrar mesaj atacağım.

sangokudbgt

3.10.2013 23:53:30

-1
Açıklanmasınıda beklemeyeceksin. Neden? Çünkü hiç bir senaryoda böyle bir adamın yaptıkları itibari ile açıklanması mümkün değildir. Haa en sonunda çıkıp gman aslında tanrıdır ve kendince eğlenmek için böyle şeyler ile uğraşıyordu denirse ancak olur ama bu açıklamada zaten kabul edilemez. Nasıl ki hl2'nin başında dr breen'in ofisine "yanlışlıkla" ile ışınlanıyorsak, hatta vortiguant'lar o binanın içine kadar hem ışınlanıp hemde zamanı durdurabiliyorsa hala daha neyi konuşuyoruz? Olay bitmiş zaten. Ortada senaryo filan yok sadece overated sıradan bir aksiyon oyunu var. Normalde gman gibi bir adam çok rahat şekilde 1 tane nükleer bombayı alır breen'in ofisine ışınlar ve takur tukur patlatabilirdi. Böylece hl gibi bir oyunda hiç olmazdı. Dünyayı çok kurtarmak istiyorsa yine combineler geldiğinde aynı şeyi yapabilirdi. Hatta ve hatta zamanı durdurup bütün combineleri kafasına estiği şekilde yok edebilirdi. Neyse senaryoda zaten koca boşluklar var asla açıklanmayacaklar. Açıklamaya kalkarsan lost dizisi gibi pata küte dağılırsın çünkü. Görüldüğü gibi mantık çerçevesinde neresinden tutsan elinde kalan bir oyun var. Bu gün bir breaking bad neden bu kadar sevildi? Çünkü olayların kurgusu kusursuz bir şekilde işlenmiş durumda. Mantık dışılık minimum düzeyde. İnsanlar artık gerçekçi yapımları ve tutarlı senaryolar seviyor. Hl2 ise hl1 yapılırken hesapta dahi olmayan bir oyundu ve sonradan eldeki malzeme ile yapılmak zorunda kaldı. Her ne kadar ep'ler ile bir yere kadar gittiler ise sonunda vaz geçerek büyük ihtimal ile yapımı tamamlanmış bir ep3 ve yarısından çoğunun bittiğini düşündüğüm ep4'ü piyasaya sürmediler. Kimse kusura bakmasın ama valve'nin bu oyunun yapmamasının tek bir nedeni var. O da senaryo yazılamaz durumda. Tekrar gizem basarsan kimse tatmin olmaz hayal kırıklığı olur, açıklarsanda açıklayamazsın yine hayal kırıklığı olacak. Tüm bunlara ek olarak valvenin elinde steam ve oldukça iyi satan multi oyunlar var. tf2, f4d, portal, son olarak bütün imkanlarını dota 2'ye ve l4d3'e ayırmış durumda. Daha steam os, steam box gibi projeler ile oldukça temiz sakal kaldırma peşinde. Kısaca valvenin hl3 yapması içinde açıkcası hiçbir sebeb yok.

Ouroboros_Tasarım

3.10.2013 23:39:40

0
g-man kimdir g-manin kim olduğu açıklanmadı başka soru varmı canım ayrıca gülücem ölmekten değil ölücem gülmekten denir

sangokudbgt

3.10.2013 23:31:21

0
kendi kendinize senaryo yazıp inanıyorsunuz ya gülücem ölmekten söylesene g-man kimdir-nedir tam olarak? madem gizem yok tam ve net asla değişmez bir açıklama istiyorum. Veremeyeceksen içinde gizem olduğunu kabul etmiş sayıyorum. Dediğim gibi vermeyeceksen hiç yazma.

Ouroboros_Tasarım

3.10.2013 23:24:31

0
sango git burdan Allahını seversen git burda sana küfür etmemek için çıldırıyorum tamam cod daha çok satıyo daha iyi çok satan şey herzaman daha iyidir hl nın senaryosunda gizem var demişsin ne gizemi ya bir şehir efsanesidir gidiyo herşey açık ve net gizem mizem yok anlatayım istiyosan hee anlatmamada gerek yok alsana boru gibi hikaye http://www.halflifeturkiye.com/showthread.php?6-Half-Life-Evreni-%28Hikaye-Anlat%FDm%FD%29 he bu arada bu hikayeyi baştan sona yazanda bizzat arkadaşım oluyor oda benimgibi hl delisi hepsini elleriyle yazdı çok sırlıbirşey olsa bunları yazamazdı inanmayın şöyle kulaktan duyma bilgilere not : hikaye tamamı doğru ufak tefek hatalar olabilir okadar uzun yazıdada olsun artık sango mümkünse cevap yazma kardeş

sangokudbgt

3.10.2013 23:12:16

0
Öncelikle cod dah iyi demedim, çok iyi satıyor dedim. Öyle yok hl çıksa 3'e katlar 5'e çarpar demeler. Hemde Hl serisinin toplam satış rakamını cod sadece 1 oyunun tek bir platformunda yakalıyorken. Valvenin şu an için l4d3 için uğraştığı zaten ortaya çıktı daha önce. ilk source 2 oyunu l4d3 olacak. 1- Zaten hali hazırda başka bir oyun ile ilgilendikleri için zaten hl3'ün yapımda olmadığını anlayabiliriz. 2- Source2'yi hl ile değilde l4d3 ile yapmaları bile hl3'ün yapılmadığının resmi duyurusudur. Valve hl3 yapsa emin olun source2 yine hl ile duyurulacaktı. 3- Ek olarak hl'de adam gibi bir senaryo bile yokken nasıl devrim yaratacaklar? Bu güne kadar gizemi basa basa geldiler. Bütün herşey gizem üzerine kurulu ve gizemi çözmeyen bir hl3 asla başarılı olamaz. Gel gelelim benzer şekilde gizem üzerine kurulu onlarca dizi,film, anime vs. vardır. (en ünlüsü lost mesela) Gizem üzerinden kazandıkları bütün başarıyı teker teker açıklamaya çalışmaları (açıklayamamaları mı desem?) ile kaybetmişlerdir. Dünyanın en iyi senaryo yazarları daha bu şekilde kazanılan başarıyı takur tukur kaybederken valve'ye ne oluyorda başarılı olacak denmekte? Olası bir halflife3'ün sonuda dolayısı ile bu olacaktır. Zaten emin olun ep3'ü geçtim ilk başta ep4 dahi yapılacaktı. Ne oldu sanıyorsunuz? Baktılar olmuyor hiç yapmayız daha iyi diyerek hl'yi köşeye fırlatıp unutulmaya terkettiler. Eğer yok kesin açıklarlar vs.gibi hiç bir kanıta gerek duymayan açıklamalarda bulunacaksanız hiç bulunmayın daha iyi. Gerek senaryo yapımının nerdeyse imkansız olması, yapıldığında ise büyük bir fiyasko olacak olması ekstra olarak single oyunların satış yapamıyor olması ve oyunun takipçilerinin coğunun işe güce, çoluk çocuğa bulaşmış olması sonucu hl3 asla ve asla çıkmayacaktır. Son olarak source oyunlarda devrim filan değildir. Kendisinden daha önce çok daha iyi grafikleri veren doom 3 zaten piyasada dolanmaktaydı.

ahmet_bahadir

3.10.2013 23:06:39

0
Benim gibi oyunun fanı olan arkadaşlara... Serinin en sevdiğim müziğidir. http://www.youtube.com/watch?v=b9CJyeDMb3A

namanmika

3.10.2013 20:24:38

0
inşallah steam os e prim için yapmazlar

Ouroboros_Tasarım

3.10.2013 19:56:46

0
cod veya herhangibi bir oyunla HALF-LİFE kıyaslanmaz. Ayriyetten half life in hikayesine kötü diyen adamın codu övmesi ilginç geldi lan oyunun hikayesi yokkk! 34rZ0

BSC Misafiri

3.10.2013 18:55:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_bahadir
alıntı:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

alıntı:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Görüyor ve arttırıyorum;

En çok satan cod serisi valvenin yaptığı "bütün oyunların", "bütün platformlardaki" toplam satışından daha fazladır. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz yahu? Açık biraz listeleri takip edin.

Hl3 çıksa ne satacak sanıyorsunuz? 5 milyon mu? 10 milyon mu? 15 milyon mu? O rakamları cod sadece tek platformda yakalıyor.


aynen sen cod, gta5, saints row fln oynamaya devam et. karışma hl bekleyenleri, bizi anlamaya da çalışma, anlayamazsın zaten.


Half-Life 3 çıkmaz dedin,
Half-Life'ın senaryosuna bomboş dedin,
Call Of Duty, Half-Life'tan daha iyi dedin,

E sen bi zahmet öl yahu.
oldu ozaman biz uçam

ahmet_bahadir

3.10.2013 16:53:16

+1
quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS
alıntı:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Görüyor ve arttırıyorum;

En çok satan cod serisi valvenin yaptığı "bütün oyunların", "bütün platformlardaki" toplam satışından daha fazladır. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz yahu? Açık biraz listeleri takip edin.

Hl3 çıksa ne satacak sanıyorsunuz? 5 milyon mu? 10 milyon mu? 15 milyon mu? O rakamları cod sadece tek platformda yakalıyor.


aynen sen cod, gta5, saints row fln oynamaya devam et. karışma hl bekleyenleri, bizi anlamaya da çalışma, anlayamazsın zaten.
Half-Life 3 çıkmaz dedin, Half-Life'ın senaryosuna bomboş dedin, Call Of Duty, Half-Life'tan daha iyi dedin, E sen bi zahmet öl yahu.

BSC Misafiri

3.10.2013 16:40:23

0
hl3 veya hl2ep3 çıks dahi hikaye tam aydınlanmaz bence ya ek paket çıkar yada başka yok ile hikayeyi tmamlar lar ki bunları bile yapsalar yine hikayeyi tam göstermezler çünki havası olsun diğe

Creav

3.10.2013 15:00:26

+1
Half Life her çıktığında oyun dünyasında devrim yaparak çıkıyor ve Valve son kullanıcıya kadar düşündüğü için Source motorunun yüksek grafiklerine rağmen çoğu sistemin kaldırdığı bir oyun olur yine. Valve ekran kartı üreticilerine para kazandıracak bir hata yapmaz asla her zaman son kullanıcıya kadar düşünür bütün oyunları öyledir. Ayrıca şu oyunu COD ile karşılaştırmaktan vazgeçin artık COD gibi her sene aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyan karşısındaki enayi topluluğundan para kazanan bir yapım ile Half Life gibi bir efsaneyi ve Valve gibi büyük bir şirketi karşılaştırmayın.

Binary_

3.10.2013 14:45:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt Bilsem ben alırdım valla ne yalan söyleyeyim. Ama ümitlenmeyin oyun çıkmayacak. single tabanlı oyunlar artık satmıyor. En iyi ihtimal ile yeni bir cod'un 5'te 1 i kadar satacak bir oyuna valve yatırım yapmaz.
Adam HL için satmaz dedi lan. Tamam CoD'u severim hatta BO 2'nun MP'si falan da eğlenceliydi( 51 Level'ım) fakat Half Life lan bu. Oyun bomboş bir şey olsun HL 2'nun grafikleriyle yapılmış olsun( ki imkansız) yine sırf adından milyonlar satar. Valve kesinlikte bu oyunda da ustalığını koyacaktır. Sonuçta Valve bu her türlü sağlam bir oyun olacaktır. Hatta oyun kötü olsa bile( imkansız gibi bir şey :) ) sırf Valve'ın kullanıcı dostluğu ve HL'ın adı için bile alınır.

abstractmaster

3.10.2013 08:54:18

0
Bence çıkarsa Diablo 3'ten fazla satar. Çünkü ikisinin de sağlam bir kitlesi var ayrıyeten HL'nin multiplayerı zevkli olur. Kendi adıma konuşursam eğer koleksiyon sürümü çıkarsa şu öğrenci halimle kopa kopa alırım.

karakaya_o

3.10.2013 03:03:48

+1
Ne kadar olursa olsun satın almassam şerefsizim böyle bi oyuna böyle bi şirkete ben para kazandırırım arkadaş

agathadaemonn

2.10.2013 20:03:44

0
Aman yaaa kaçırdık bak, keşke alsaydık Half Life 3' ün isim haklarını. Şimdi Valve' a satardık milyon dolarlara :D Bu arada şu şehirlerin üstündeki portallar kafası ne ya? Sadece bir tane portal var beybiler, onu da Breen kullanıyordu işte yaratıkların gezegenine geçecekti ve portal bizim dünyamızda açık kalacaktı. Böylelikle uzaylılar dünyaya geçecekti, abartmışsınız iyice yok her şehirde portal var bilmem ne.

*Meteora*

2.10.2013 19:24:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: George_Costanza Combine'ın kökünü kazıma konusunda bolca SPOILER içeren bir aydınlatma; Biz sadece City 17 üzerindeki storm portalı kapatabildik, daha bu gibi yüzlerce portal var dünyaya açılmış ve bu portal teknolojisi Combine'ın elinde bulundurduğu diğer teknolojilere kıyasla çok çok geri.(Hatırlayın Dr. Breen citadelden kaçmaya çalışırken karanlık füzyon reaktörüyle çalışan uyuz mu uyuz bi Combine teleporter kullanmıştı :D) Combine eğer borealisi ve içinde bulunduğu sanılan portal teknolojisine hakim olurlarsa citadellerin üzerinde bulunan zayıf portallara gerek duymadan gezegenlerinden (Combine Overworld) en güçlü ordularını anında akın akın dünyaya akıtıp direnişi saatler içerisinde yok edebilir. Yani daha Combine'ın kökünü değil dünyaya batırdığı tırnağının bir kısmını falan kazıdık anca, unutmayın HL'ın sonunda Xen'de yok ettiğimiz Nihilanth Combine'ın nihilanthların gezegeninde yaptığı katliamdan kaçıp canını kurtarabilen tek canlıydı. Zaten Combine bir imparatorluk ve amacı dünyayı yok etmek veya kökünü kazımak değil kaynaklarından(hem doğal kaynaklar hem de geri olduğu portal teknolojisi) insanlarına kadar ne var ne yok her şeyini sömürmek. Hatta oyunlarda savaştığımız o askerler hafıza silme ve zihin kontrolü uygulanmış insanlar sadece. Strider gibi yaratıklar bile Combine'ın bazı uzaylı canlıların genlerini manipüle ederek oluşturduğu bio-mekanik organizmalar. ****orlar ise bir nevi Combine imp. dışişleri bakanlığını yapan varlıklar diyebiliriz, dünyadaki işlere onlar bakıyor hatta 7 saat savaşının sonunda dünyanın teslim olma görüşmeleri Dr Breen ve bir ****or arasında gerçekleşti :D Bu imparatorluğun çekirdek ırkı kimdir nedir necidir daha bilmiyoruz malesef. Daha yazılacak çok şey var fakat sözün özü Combine'ın gücünü ve oyundaki o umutsuz atmosferi tam algılayarak oynarsanız neymiş ne olmuş neden olmuş diyerek bütün diyalogları ve olayları incelerseniz oyundan ve hikayeden aldığınız haz daha çok artar, oynarken daha bi Freeman olursunuz :)
Tekrar söylüyorum:Mecaz anlamda söyledim onu.Ayrıca [spoiler=8171686186]Breen'in öldüğünü düşünmüyorum ben.Zaten g-manin alyxi kontrol ettiğini veya bir şekilde istediğini yaptırdığını yani alyxde düşman mıknatısı olduğunu var sayarsak,Alyx sadece hayal gördü.Breen'in öldüğünü gördüğünü söylemiş fakat g-manin işi gibime geliyor[/spoiler]Neyse hl3 çıksın her şey aydınlanacak. Ayrıca diyalogları inceleyen birisiyim ki gordon'ın konuşmalarını duyamadığımız için zaten gordon'dan farkımız kalmıyor pek Kötü anlamda demiyorum bunu.Gordon ne düşünüyorsa bizde onu düşünüyoruz,biz ne düşünüyorsak gordon onu düşünüyor...

*Meteora*

2.10.2013 19:18:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Hikayeyi tam olarak bilmiyorsun sanırım Combine'ların kökü kazınmadı. Hala daha dünyada Combine güçleri mevcut. Biz sadece o dev portalı yok ettik ama şu ad-visor mudur nedir onlar duruyor ve onlara karşı koyacak bir güç şu anlık yok gibi duruyor Borealis gemisini bulurlarsa tekrardan bir portal yaratabilirler gibi geliyor yani tam olarak kurtulamadık. HL3'ün kesinlikle flashback içereceğini düşünmüyorum. Ayrıca durup dururken oyunda neden G-Man'i yok edelim ki?
Mecaz anlamda söyledim onu.Zaten hl3 çıkarsa oyunun combine'lardan daha farklı bir düşmana yöneleceğini düşünüyorum g-man değil böyle yeni bir tür gibi.

George_Costanza

2.10.2013 16:46:00

+1
Combine'ın kökünü kazıma konusunda bolca SPOILER içeren bir aydınlatma; Biz sadece City 17 üzerindeki storm portalı kapatabildik, daha bu gibi yüzlerce portal var dünyaya açılmış ve bu portal teknolojisi Combine'ın elinde bulundurduğu diğer teknolojilere kıyasla çok çok geri.(Hatırlayın Dr. Breen citadelden kaçmaya çalışırken karanlık füzyon reaktörüyle çalışan uyuz mu uyuz bi Combine teleporter kullanmıştı :D) Combine eğer borealisi ve içinde bulunduğu sanılan portal teknolojisine hakim olurlarsa citadellerin üzerinde bulunan zayıf portallara gerek duymadan gezegenlerinden (Combine Overworld) en güçlü ordularını anında akın akın dünyaya akıtıp direnişi saatler içerisinde yok edebilir. Yani daha Combine'ın kökünü değil dünyaya batırdığı tırnağının bir kısmını falan kazıdık anca, unutmayın HL'ın sonunda Xen'de yok ettiğimiz Nihilanth Combine'ın nihilanthların gezegeninde yaptığı katliamdan kaçıp canını kurtarabilen tek canlıydı. Zaten Combine bir imparatorluk ve amacı dünyayı yok etmek veya kökünü kazımak değil kaynaklarından(hem doğal kaynaklar hem de geri olduğu portal teknolojisi) insanlarına kadar ne var ne yok her şeyini sömürmek. Hatta oyunlarda savaştığımız o askerler hafıza silme ve zihin kontrolü uygulanmış insanlar sadece. Strider gibi yaratıklar bile Combine'ın bazı uzaylı canlıların genlerini manipüle ederek oluşturduğu bio-mekanik organizmalar. Advisorlar ise bir nevi Combine imp. dışişleri bakanlığını yapan varlıklar diyebiliriz, dünyadaki işlere onlar bakıyor hatta 7 saat savaşının sonunda dünyanın teslim olma görüşmeleri Dr Breen ve bir Advisor arasında gerçekleşti :D Bu imparatorluğun çekirdek ırkı kimdir nedir necidir daha bilmiyoruz malesef. Daha yazılacak çok şey var fakat sözün özü Combine'ın gücünü ve oyundaki o umutsuz atmosferi tam algılayarak oynarsanız neymiş ne olmuş neden olmuş diyerek bütün diyalogları ve olayları incelerseniz oyundan ve hikayeden aldığınız haz daha çok artar, oynarken daha bi Freeman olursunuz :)

Creav

2.10.2013 13:19:51

0
umarım oynanış aynı kalır oyunu parça parça görev şeklinde yapmazlar umarım sürekli devam eden oynanışı olur eskisi gibi. half life 2 ilk duyurulduğu zamanlar bizim türk televizyonlarında bile ana haberlerde çıkmıştı haberi. half life 3 duyurulduğu zaman ortalık yıkılır. . .

iamburak

2.10.2013 13:01:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

Combine'mı kaldı hocam gordon kökünü kazıdı onların. [spoiler=9378145317]HL3 flashback içeren bir oyun olabilir.Oyunda olduğumuz zamanda geçen tek görevde g-mani yok etme olabilir.Her şey olabilir yukarda arkadaşında dediği gibi,valve bu.[/spoiler]
Hikayeyi tam olarak bilmiyorsun sanırım Combine'ların kökü kazınmadı. Hala daha dünyada Combine güçleri mevcut. Biz sadece o dev portalı yok ettik ama şu ad-visor mudur nedir onlar duruyor ve onlara karşı koyacak bir güç şu anlık yok gibi duruyor Borealis gemisini bulurlarsa tekrardan bir portal yaratabilirler gibi geliyor yani tam olarak kurtulamadık. HL3'ün kesinlikle flashback içereceğini düşünmüyorum. Ayrıca durup dururken oyunda neden G-Man'i yok edelim ki?

ulmel

2.10.2013 12:25:17

0
esseah mi

Masquerade89

2.10.2013 11:56:42

0
Ben umudu kesmiştim

BSC Misafiri

2.10.2013 11:54:29

0
Half Life 3 ün isim hakları nasıl alınıyor? Daha önce birisi almayı akıl edememiş mi? Adamlar bizim İstiklal marşımızın lisansını alıyorlar HL3 ü mü alamayacaklar? Bence şöyle olmuştur, 2, 3, 4 diye tüm isimleri zamanında almışlardır beklemede duruyordur. İstedikleri zaman aktifleştiriyorlardır

shadowz61

2.10.2013 10:42:45

0
Hadi gozumuz aydin

xLordRealx

2.10.2013 10:33:43

0
Gözlerime inanamıyorum. Biri beni çimdiklesin.

BSC Misafiri

2.10.2013 10:28:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir Half life 4'ün patentini de biz alalım da çıkaramasınlar
mahkemeye verip donumuza kadar alırlar :D

Jedi_masterr

2.10.2013 09:59:43

-2
half lıfe 3 cıkmayacak boşuna beklemeyın.

*Meteora*

2.10.2013 09:16:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Half life in patenti icin valve a 50milyar dolar verirsin sonra 4 ün patentini bedavaya alırsın
Bence direk valveyi satın alsın.

[__Zahid__]

2.10.2013 08:57:54

-1
quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir Half life 4'ün patentini de biz alalım da çıkaramasınlar
Half life in patenti icin valve a 50milyar dolar verirsin sonra 4 ün patentini bedavaya alırsın

gfbekir

2.10.2013 07:18:50

+2
Half life 4'ün patentini de biz alalım da çıkaramasınlar

George_Costanza

2.10.2013 03:41:42

+2
Half Life kesinlikle Cod'dan fazla satamaz, satmasın da zaten. Her yıl aynı ultra çizgisel oyuna tonla para sayan casual shooter kitlesinin erişemeyeceği yerde bir yapım Half Life :) Cod falan şöyle satıyor şu kadar kazandırıyor konusunu pörtletenler; en basitinden girin kap.gov.tr den 2 dakika bilançolara gelir tablolarına(Income statement & Balance sheet) bakıver bim diğer tüm marketleri hem satış rakamlarında hem de karlılıkta 5 e bölüp dörde katlıyor ama satılan malın kalitesi ortada, kapiş? :P

Riwalp

2.10.2013 02:31:47

+1
kesin kendi konsolu için çıkış oyunu gösterecek

Babblebabble

2.10.2013 02:02:24

0
Vay vay vay vay.İşte bu haber süper oldu Yukarıda bir arkadaş isim hakkı alındıysa oyun hazırdır demiş.Bana da mantıklı geldi.Çıkarmak için uygun zamanı bekliyorlardır.Konsollarıyla beraber gelmeside şaşırtıcı olmaz.Şöyle bir 2014'ün ilk çeyreğinde çıkarıp güzellik yapsalar ne dehşet olur!!

Mr.LucidReam

2.10.2013 01:55:35

+1
https://twitter.com/IsHL3OutYet

Hoid

2.10.2013 01:51:19

+1
VALVE oyunu 100 dolardan çıkartsın ölüsü 10 milyon satar siz neyin kafasındasınız vereceğim paranında sonuna kadar hak ettireceklerini biliyorum . Yine insanalar 5-10 kere bitirecek ve her defasında yeni bir şeyler keşfedecekler yeni sırlar öğrenip easter eggler bulacaklar . Source Engine 2 ile de gelecek olması ap ayrı bir olay olacak VALVE devrim yaratacak bir yazılım yazmadan oyun çıkarmıyor . İnşallah aykın bir zamanda trailer felan gelirde onca yılın hasretini atarız ...

Grozny

2.10.2013 01:27:00

0
Bir oyunun ismi yetermi ya herşeye, efsaneler efsanesi varol HL!

BSC Misafiri

2.10.2013 01:24:35

0
Bence multi olmadığı için daha çok satar,içimiz dışımız multi oldu zaten,bize single oyun lazım,hl ilaç gibi gelecektir.

BSC Misafiri

2.10.2013 01:24:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez cs'nin modu olan half life 'ı oynadım, bu kadar fazla beklentiye girmeyin sonu hüsran olur .
Muahahaha. Half Life CS nin moduymuş duydunuz mu ? :D

BSC Misafiri

2.10.2013 01:24:05

0
Nihayet!!!!!... abi ben hl3 beklemiyorum ama bekleyenlere acıdım o derece :D bekleyenler için sevindim :D

*Meteora*

2.10.2013 01:16:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz! Valve, yine klasik oyun duyurma stratejisine başladı gibi görünüyor. Birden bire ortada bir çok HL3 haberleri çıkmaya başladı. Şimdi isim hakları alındı. Bir iki ay sonra şak diye birden - CS: GO'yu duyurduğu gibi - duyuru yapabilir. Öyle ki CS: GO duyurulmadan önce kimsenin böyle bir oyundan haberi dahi yoktu. Hatta ilk etapta isim karmaşası olmuştu. Global Offensive mi, Global Operation mı diye... Duyuru yapılabilir ama oyunun çıkışı sanki SteamBox ile birlikte olacak gibi. Steam Box'ı alınabilir kılacak bir kaç oyun lazım ve bunlar HL3 veya L4D3 olabilir.
Source 2 ile yapılır diye düşünüyorum bu oyunlar.Gerçi source 2 ile yapılacağını herkes biliyor ama motorun nasıl olacağını çok merak ediyorum.

Mütercim Bey

2.10.2013 01:05:16

+1
Valve, yine klasik oyun duyurma stratejisine başladı gibi görünüyor. Birden bire ortada bir çok HL3 haberleri çıkmaya başladı. Şimdi isim hakları alındı. Bir iki ay sonra şak diye birden - CS: GO'yu duyurduğu gibi - duyuru yapabilir. Öyle ki CS: GO duyurulmadan önce kimsenin böyle bir oyundan haberi dahi yoktu. Hatta ilk etapta isim karmaşası olmuştu. Global Offensive mi, Global Operation mı diye... Duyuru yapılabilir ama oyunun çıkışı sanki SteamBox ile birlikte olacak gibi. Steam Box'ı alınabilir kılacak bir kaç oyun lazım ve bunlar HL3 veya L4D3 olabilir.

*Meteora*

2.10.2013 00:38:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Valve kadar özgür düşünen bir firmadan öyle bir hareket beklemem doğrusu.
Aynen bende beklemem böyle bir şey.Ama son zamanlarda konsollar pc'yi yok etmeye çalışıyor içten içe.Microsoft'un en son yaptığı açıklamada ne dediğini duyduk hani çok ileri giderlerse oyunu xbox360 veya xbox one'a çıkarmaktan vazgeçebilirler fakat neredeyse imkansız böyle bir şey olması.

KortX

2.10.2013 00:32:52

+2
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Şu an için imkansız görünebilir ama bide steam OS exc çıkartıyomuş allah allah derim ozaman. Tabi bu durum çok düşük bir ihtimal oyunu geliştirmeye 2 3 yıl önce başladıklarını sayarsak öyle bişey olması mantıksız. ama tabi bu Valve ne yapacağı hiç belli olmaz.
Valve kadar özgür düşünen bir firmadan öyle bir hareket beklemem doğrusu.

caneycaney

2.10.2013 00:29:15

+1
hadi git sütünü iç yat yarın okulun var o rakamlara steamden satılan oyunlar dahil bile değil ki en çok steamden satıyor valve http://www.hardwaremania.com/forum/yazilim/oyunlar/valve-den-gectgimiz-10-yildan-gunumuze-satis-rakamlari-109303.html bf3 16 milyon satmış verdiğin sitede ben 16 milyon satan bir platform göremedim cidden yarın okulun var geç oldu

sangokudbgt

2.10.2013 00:27:59

0
bende sana yukarda linkleri verdim hadi şimdi git uyu ve battaniyeyi üzerine çekerek ağlamaya devam et.

KoRnTuNeS

2.10.2013 00:27:20

+2
quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt Görüyor ve arttırıyorum;

En çok satan cod serisi valvenin yaptığı "bütün oyunların", "bütün platformlardaki" toplam satışından daha fazladır. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz yahu? Açık biraz listeleri takip edin.

Hl3 çıksa ne satacak sanıyorsunuz? 5 milyon mu? 10 milyon mu? 15 milyon mu? O rakamları cod sadece tek platformda yakalıyor.
aynen sen cod, gta5, saints row fln oynamaya devam et. karışma hl bekleyenleri, bizi anlamaya da çalışma, anlayamazsın zaten.

caneycaney

2.10.2013 00:26:34

0
üstteki mesajı editledim genç satış rakamları yazıyor orda bak ordan yoruma bak bf3 ün tüm satışı codun tek platformuna eşitmiş gül gül öldüm bf bc2 bile 11 milyon sattı neyin kafasındasın merak ediyorum ha bu arada mw3 15 milyon bf3 11 milyon satmış tek platforma bak hele

sangokudbgt

2.10.2013 00:23:06

-3
Hayatım boyunca cod oynamadım ama haberleri takip etmiyor değliz. Cod bf3'ün de toplam satış rakamlarını tek platformda bile geçiyor yemin ederim bilip bilmeden yorumlarda bulunuyorsunuz. Ek olarak hl serisi biteli çok oldu ve bir daha da hiç bir şekilde oyunu gelmeyecek. Hl başlığındaki yorumlarımı okuyabilirsin bunu 3-4 sene önce söylüyordum ve sizler gibi fanboylar yine aynı cümleleri kuruyordu. Hl'nin senaryosu geliştirmeye müsait değildir. İçi neredeyse tamamen bomboş bir oyun. Olası bir hl3 yapılmak istense yüzyılın hayal kırıklığı olacaktır. Zaten online oyunlar kadar fazla satmayacak bir oyuna valve gibi sakalsever bir firma asla yatırım yapmaz. Alın bu mesajıda kaydedin 3-4 sene sonra gelir özür dilersiniz abinizden diğerleri gibi. [:'(] ek olarak cod mw3 satışlarına gelelim:Ç xbox: http://www.vgchartz.com/game/44606/call-of-duty-modern-warfare-3/ 15 milyon ps3: http://www.vgchartz.com/game/44605/call-of-duty-modern-warfare-3/ 13 milyon pc'de de rahat 4-5 satmıştır. 30-35 milyon satışı var oyunun..

caneycaney

2.10.2013 00:16:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt Görüyor ve arttırıyorum; En çok satan cod serisi valvenin yaptığı "bütün oyunların", "bütün platformlardaki" toplam satışından daha fazladır. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz yahu? Açık biraz listeleri takip edin. Hl3 çıksa ne satacak sanıyorsunuz? 5 milyon mu? 10 milyon mu? 15 milyon mu? O rakamları cod sadece tek platformda yakalıyor.
tek platformda 15 milyon iyiymiş kaale alınmaya değmezsin cod fanboyu seni.Millet senin gibi cod mu?Haaa alalım o zaman diyorlar ama bf nin codu tokatladığını bilmiyorlar valvenin tüm oyunlarını toplasan cod etmezmiş multisi olmayan portal bile dijital satışlar hariç 4 milyon satmış portal 2 yi eklemiyorum ha buna hadi bakalım aslan şu yazanları okuda gel bu listeye left 4 dead portal vs eklenmemiş birde ekle öyle bak http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=21319 ha 2000 yılında çıkan cs 4.2 milyon satmış şuanda şahaser yapılan oyunlarla aynı bioshock gibi [:'(]

*Meteora*

2.10.2013 00:10:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: alito Adını almaları neredeyse 10 sene sürdü. Oyunu yapmaları da 5 sene sürerse şanslıyız.
Her şey bir açıklamaya bakıyor

sangokudbgt

2.10.2013 00:07:23

-3
Görüyor ve arttırıyorum; En çok satan cod serisi valvenin yaptığı "bütün oyunların", "bütün platformlardaki" toplam satışından daha fazladır. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz yahu? Açık biraz listeleri takip edin. Hl3 çıksa ne satacak sanıyorsunuz? 5 milyon mu? 10 milyon mu? 15 milyon mu? O rakamları cod sadece tek platformda yakalıyor.

*Meteora*

2.10.2013 00:06:36

+3
quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

asıl bu neyin kafası diye sorarlar.HL cod yokkende vardı şuan bile hl nin alt sürümü olan cs nin oyuncularına topla codu 2 ye böler 10 la çarpar üstüne iki tek atar.Boşboş konuşma bir hl3 gelsin o zaman gör curcunayı bu kadar büyük beklenti boşuna gitmez valvenin oyunları çok satar kalitelidir ve ucuza satar valve.Yani herkes bu oyunu oynar senin gibi troller hariç
Steam sayesinde valve call of dutyi 4e katlayacak fakat arada böyle troller çıkması doğal Bu saatten sonra gözden bu kadar düştükten sonra call of duty serisi eski haline dönemeyecek. Gerçi cod olsun olmasın zaten half life serisi mutlaka call of duty'ye karşı bir üstünlük gösterecektir.

alito

2.10.2013 00:04:31

-1
Adını almaları neredeyse 10 sene sürdü. Oyunu yapmaları da 5 sene sürerse şanslıyız.

Hoid

2.10.2013 00:01:33

0
İsim hakları alınan oyunlar genelde hazır olan oyunlar oluyorlar şöyle ki half-life 3 yapmaya karar verdik diyecek lüksü yok VALVE nin heleki üstünden 6-7 yıl geçmişken bunu yapamaz klasik VALVE taktiği ip ucunun ucunun ucunu gösterecek sonra şak diye çıkartacak . Aynı portal 2 e olduğu gibi .

*Meteora*

1.10.2013 23:58:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

Yanlisiniz var half life cs modu degildir cs half life modudur
Aynen öyle.Fakat hasretbitmez'in demeye çalıştığı şey sanırım cs üzerine yapılmış bir hl modu.

caneycaney

1.10.2013 23:46:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt
alıntı:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_


alıntı:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Bilsem ben alırdım valla ne yalan söyleyeyim. Ama ümitlenmeyin oyun çıkmayacak. single tabanlı oyunlar artık satmıyor. En iyi ihtimal ile yeni bir cod'un 5'te 1 i kadar satacak bir oyuna valve yatırım yapmaz.

Half life 3 su an ciksa bi call of duty den fazla satar

hl1, hl2 ve orange box'ın toplam satış rakamı bile tek bir cod oyununun sadece xbox versiyonu kadar anca satmışken bu neyin kafası?
asıl bu neyin kafası diye sorarlar.HL cod yokkende vardı şuan bile hl nin alt sürümü olan cs nin oyuncularına topla codu 2 ye böler 10 la çarpar üstüne iki tek atar.Boşboş konuşma bir hl3 gelsin o zaman gör curcunayı bu kadar büyük beklenti boşuna gitmez valvenin oyunları çok satar kalitelidir ve ucuza satar valve.Yani herkes bu oyunu oynar senin gibi troller hariç

smalsrol

1.10.2013 23:43:45

0
http://v.cdn.cad-comic.com/comics/cad-20130930-3a879.gif :d

_Kutup_Ayısı_

1.10.2013 23:09:33

+2
quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

hl1, hl2 ve orange box'ın toplam satış rakamı bile tek bir cod oyununun sadece xbox versiyonu kadar anca satmışken bu neyin kafası?
Bundan yillar oncesini kast ediyoruz hocam yillar once kac kisi orjinal oyun aliyodu allah askina

DubSteq

1.10.2013 23:07:56

+1
Elim ayağım titredi. Çıkacağı gün açıklandığında kesin kalp krizi geçiririm. HL 2 ve episodelerini 4 kez oynamışımdır. Yine oynarım,2 yıl sonrada oynarım. Ama Valve böyle bir efsaneyi batırısa şirketi yıkarlar, steami hacklerler.

sangokudbgt

1.10.2013 23:05:48

-5
quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

Half life 3 su an ciksa bi call of duty den fazla satar
hl1, hl2 ve orange box'ın toplam satış rakamı bile tek bir cod oyununun sadece xbox versiyonu kadar anca satmışken bu neyin kafası?

_Kutup_Ayısı_

1.10.2013 23:02:58

+2
quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez cs'nin modu olan half life 'ı oynadım, bu kadar fazla beklentiye girmeyin sonu hüsran olur .
Yanlisiniz var half life cs modu degildir cs half life modudur

ahmet_bahadir

1.10.2013 22:53:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora* Artık hl3 konusunun kilidini kaldırsanız...?

@BelieveMe
Aynen hocam aynen

aykut291

1.10.2013 22:51:49

0
Evet doğru söylüyosun. Bakalım neler olacak bekleyelim görelim.

*Meteora*

1.10.2013 22:42:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: semih1112 Levyeyi Alıp Geliyoruz Combine Kökünü Kazıyacaz
Combine'mı kaldı hocam gordon kökünü kazıdı onların. [spoiler=9378145317]HL3 flashback içeren bir oyun olabilir.Oyunda olduğumuz zamanda geçen tek görevde g-mani yok etme olabilir.Her şey olabilir yukarda arkadaşında dediği gibi,valve bu.[/spoiler]

hasretbitmez

1.10.2013 22:39:17

-4
cs'nin modu olan half life 'ı oynadım, bu kadar fazla beklentiye girmeyin sonu hüsran olur .

*Meteora*

1.10.2013 22:37:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Şu an için imkansız görünebilir ama bide steam OS exc çıkartıyomuş allah allah derim ozaman. Tabi bu durum çok düşük bir ihtimal oyunu geliştirmeye 2 3 yıl önce başladıklarını sayarsak öyle bişey olması mantıksız. ama tabi bu Valve ne yapacağı hiç belli olmaz.
Oyunun steam osa exclusive olarak çıkması steam os'u ünlü yapabilir ama valve biraz zarara girebilir buradan.

Ouroboros_Tasarım

1.10.2013 22:31:53

0
Levyeyi Alıp Geliyoruz Combine Kökünü Kazıyacaz

aykut291

1.10.2013 22:27:58

0
Şu an için imkansız görünebilir ama bide steam OS exc çıkartıyomuş allah allah derim ozaman. Tabi bu durum çok düşük bir ihtimal oyunu geliştirmeye 2 3 yıl önce başladıklarını sayarsak öyle bişey olması mantıksız. ama tabi bu Valve ne yapacağı hiç belli olmaz.

*Meteora*

1.10.2013 22:15:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee
Her half-life konusuna şöyle gifler atılıyor.Gülüyoruz eğleniyoruz ama gerçekten çok dalga geçiyorsunuz hl3 ile. Neyse...

_Kutup_Ayısı_

1.10.2013 22:10:11

+2
quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt Bilsem ben alırdım valla ne yalan söyleyeyim. Ama ümitlenmeyin oyun çıkmayacak. single tabanlı oyunlar artık satmıyor. En iyi ihtimal ile yeni bir cod'un 5'te 1 i kadar satacak bir oyuna valve yatırım yapmaz.
Half life 3 su an ciksa bi call of duty den fazla satar

Mactavish-

1.10.2013 22:08:37

+7
Öhh adam gitti HL satmaz artık single tabanlı oyunlar satmıyor dedi. 1. si HL efsane bir oyundur multisi olmasa bile adından olsun kitlesinden olsun milyonlarca satacaktır. 2. si HL nin multiside efsanedir arkadaş herhalde hiç internet kafelerde arkadaşlarıyla LAN dan crossfire kurup oyuna dalıpda deprem kurmamış anlaşılan.

*Meteora*

1.10.2013 22:07:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

İlk oyun olmaz diye düşünüyorum Valve'ı düşününce.Oyunu tek bir cihazla çıkartmazlar lakin Valve Steam Machines'i duyururken de bunu yinelemişti.
Önce source 2'nin çıkması lazım.2010'dan beri yapılıyormuş source 2.Tabi belli olmaz ama source 2 çıkmadan belli bir süre geçmesi lazım.Sonra l4d3 çıkabilir. Direk hl3 çıkması imkansız değil ama zor.

Thomassee

1.10.2013 21:54:49

+3

BSC Misafiri

1.10.2013 21:53:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt Bilsem ben alırdım valla ne yalan söyleyeyim. Ama ümitlenmeyin oyun çıkmayacak. single tabanlı oyunlar artık satmıyor. En iyi ihtimal ile yeni bir cod'un 5'te 1 i kadar satacak bir oyuna valve yatırım yapmaz.
az ötede yaşa ya daha 2 hafta önce gta 5 çıktı neyin kafası bu :D

BSC Misafiri

1.10.2013 21:52:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: iamburak Önceden de söylüyordum şimdi de söylüyorum. Bence Half Life 3, Valve'in geliştirdiği Steam Machines ile birlikte çıkış yapacak. Daha doğrusu Steam Machines'de oynanan ilk oyun olacak.
steam machines in gücünü artırmak için bir oyun olacak bence yani yine windowsada çıkacaktır ama söylediğinde biraz yanlışlık var zaten steamos da the cave falan birkaç oyun denenmiş oynanmıştır ve machines 2-3 ay içinde betaya falan başlayacak yani ilk oyun olmasına imkan yok hl3ün anca machinesin adını güçlendirir

*Meteora*

1.10.2013 21:51:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şimdi oyun hl2 den etmeyecekmi?
Senaryo tabiki hl2 ile ilgili olacak.Ayrıca Episode 3'ün çıkıp çıkmayacağı tam olarak belli değil.

E4EN

1.10.2013 21:49:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: iamburak Önceden de söylüyordum şimdi de söylüyorum. Bence Half Life 3, Valve'in geliştirdiği Steam Machines ile birlikte çıkış yapacak. Daha doğrusu Steam Machines'de oynanan ilk oyun olacak.
İlk oyun olmaz diye düşünüyorum Valve'ı düşününce.Oyunu tek bir cihazla çıkartmazlar lakin Valve Steam Machines'i duyururken de bunu yinelemişti.

*Meteora*

1.10.2013 21:49:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şimdi oyun hl2 den etmeyecekmi?
Single tabanlı olup olmayacağı kesin değil.Ama hiçbir half life oyunu az satacak ve az beğenilecek oyunlar olmamıştır.

BSC Misafiri

1.10.2013 21:30:39

-1
Şimdi oyun hl2 den etmeyecekmi?

*Meteora*

1.10.2013 21:27:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: raxor36

Bu haberin doğruluğu yoktu söyleyeyim. Ayrıca bu Valve, onlardan her şeyi bekleyebilirsin. (Konuşan ana karakter dışında).
Normalde öyledir zaten.Valvenin yaptığı oyunlar fps oluyor genelde ve karakterin gözünden yönetiyoruz.Bunu,karakterle oyuncunun görüşlerini bir tutmak için yapıyorlarmış. Tps oyunlarında ise tam tersidir.Neredeyse yönettiğimiz her karakter konuşur.Tabi gta 3teki claude ve gta advancedeki mike'ı unutmamak lazım.Tabi bazı fps oyunlarında yönettiğimiz karakterler konuşabilir,bazı tps oyunlarında yönettiğimiz karakterler konuşmayabilir.Herşey mümkündür. NOT:L4D2'de karakterlerin konuştuğunu biliyorum ama l4d2 zaten takım halinde oynanan bir oyun. @raxor36

sangokudbgt

1.10.2013 21:25:53

-8
Bilsem ben alırdım valla ne yalan söyleyeyim. Ama ümitlenmeyin oyun çıkmayacak. single tabanlı oyunlar artık satmıyor. En iyi ihtimal ile yeni bir cod'un 5'te 1 i kadar satacak bir oyuna valve yatırım yapmaz.

RedTurkei

1.10.2013 21:17:55

0
Gabe Newell Oyuncuları üzmez daha doğrusu tamamen duygusal bir adamdır . Pc fanları üzülecek ama oyun multi platform gelir kimseyi karşısına alamaz. Tarihi atın :P

ultralisan

1.10.2013 21:05:10

-1
Bu oyun sadece pc için gelebilir gelirse.

raxor36

1.10.2013 21:03:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*
alıntı:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

yeni nesilde görmek isteriz

Bugün oyunun traileri çıksa en erken 9-10 ay sonra çıkar.Yani büyük ihtimalle yeni nesillerde görürüz.
Ama aklıma takılan bir şey var:Steam machines,steam controller ve steam ios ile uğraşırken aynı anda hl serisi ile uğraşmaları mümkün değil.
Bu arada john guthrie oyunda sadece singleplayer olacağnı multi veya co-op olmayacağını söylemiş ama baya önce söyledi bunu aylar oldu.
Guthrie,hl3ün sadece single player olmasına e mail ile birileriye görüştükten sonra karar vermiş.Yani böyle bir karar alındığı iddia ediliyor ama belli olmaz.
NOT:John guthrie bir valve çalışanı.Bilmiyorsanız söyleyim dedim bu arada.
NOT 2:Bu haberi bscde bulamadım
Bu haberin doğruluğu yoktu söyleyeyim. Ayrıca bu Valve, onlardan her şeyi bekleyebilirsin. (Konuşan ana karakter dışında).

alike03

1.10.2013 21:02:15

0
Neden hangi konsola gelecek kavgasi yapiyorsunuz ki. Isim haklari daha yeni alinmis. Oyun cikarsa 2 yil sonra anca cikar ve bence sadece PC'ye ve belkide Linux'a cikar. 1 yil sonra da konsollara gelir yani 2016'da. O zamana kadar ne Xbox 360 nede PS3 oyun cikaran firma kalir. Spor oyunlari haric FIFA 2014 Playstation 2'ye bile cikiyor

BSC Misafiri

1.10.2013 21:00:57

0
dorkly de çok güzel ağzının payını vermişler oyun nerdeaaeeeeee diye yaygara koparanlara. valve işini bilir diyorum ben, yaptığında tadından yenmeyecek bir oyun olacağına şüphesi olan varsa şimdi buradan gitsin ve geri gelmesin.

*Meteora*

1.10.2013 20:57:10

0
Artık hl3 konusunun kilidini kaldırsanız...? @BelieveMe

iamburak

1.10.2013 20:56:32

-1
Önceden de söylüyordum şimdi de söylüyorum. Bence Half Life 3, Valve'in geliştirdiği Steam Machines ile birlikte çıkış yapacak. Daha doğrusu Steam Machines'de oynanan ilk oyun olacak.

Nathan__Drake

1.10.2013 20:51:46

-3
Heyecanım yeni neslin gazı ile söndü maalesef.Keşke 2 sene önce çıkartsalar bide o zamanda olmayan grafik ve oynanış koysalardı.Çünkü şimdi piyasaya bakınca işleri gerçekten de çok zor ama bir yandan da bu oyun Half Life her an devrim yapabilecek özelliklerle gelebilir :)

BSC Misafiri

1.10.2013 20:40:23

-3
bu nesilde oynadınızda bide yeni nesili kaldı..

_Kutup_Ayısı_

1.10.2013 20:37:16

+11
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
haberi okuyunca ben

Hoid

1.10.2013 20:31:21

0
Şuan yazacak bir şey bulamadım şoku atlatayım editleyeceğim ilk somut adaım bu işte ...

*Meteora*

1.10.2013 20:29:41

+3
quote:

Orijinalden alıntı: ejderha720

aynen katılıyorum bide ekşi vermişler sana :D bende bastım artıyı :D
Neden çıkmasınki? Bence çıkarsa mutlaka yeni nesile çıkacaktır.Sebebini anlamadım

Tall Man

1.10.2013 20:24:36

0
Ne oyunmuş mübarek . Yıllardır bekliyorlar

*Meteora*

1.10.2013 20:23:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil yeni nesilde görmek isteriz
Bugün oyunun traileri çıksa en erken 9-10 ay sonra çıkar.Yani büyük ihtimalle yeni nesillerde görürüz. Ama aklıma takılan bir şey var:Steam machines,steam controller ve steam ios ile uğraşırken aynı anda hl serisi ile uğraşmaları mümkün değil. Bu arada john guthrie oyunda sadece singleplayer olacağnı multi veya co-op olmayacağını söylemiş ama baya önce söyledi bunu aylar oldu. Guthrie,hl3ün sadece single player olmasına e mail ile birileriye görüştükten sonra karar vermiş.Yani böyle bir karar alındığı iddia ediliyor ama belli olmaz. NOT:John guthrie bir valve çalışanı.Bilmiyorsanız söyleyim dedim bu arada. NOT 2:Bu haberi bscde bulamadım

ethemcom

1.10.2013 20:22:47

0
half-life 3 inşallah çıkar çıksında umarım diablo 3 gibi olmaz

Veyron720

1.10.2013 20:22:28

-8
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri adamlar steamos duyurdu hala yeni nesilde görmek isteriz yazmıslar
yenı nesilde değil ama rüyanızda görürsünüz belki
aynen katılıyorum bide ekşi vermişler sana :D bende bastım artıyı :D

MementoFLori

1.10.2013 20:21:09

0
belki seneye

BSC Misafiri

1.10.2013 20:17:57

-4
adamlar steamos duyurdu hala yeni nesilde görmek isteriz yazmıslar yenı nesilde değil ama rüyanızda görürsünüz belki

BSC Misafiri

1.10.2013 20:17:55

0
yine de episode 3 den sonra çıkartabilirler. yani eninde sonunda çıkacak arkadaş umarım beklentileri boşa çıkarmaz.

Guest-C8DDC600D

1.10.2013 20:17:37

+1
İsim hakları alındığına göre bekleyenlere hayırlı olsun.

Master_Evil

1.10.2013 20:16:02

+1
yeni nesilde görmek isteriz

raxor36

1.10.2013 20:15:13

+2
Bu oyunun duyrulacağı gün benim için şölen olacaktır.

Romeo0

1.10.2013 20:13:48

0
Gel artık geeeeeeel

BSC Misafiri

1.10.2013 20:13:04

+1
Hadi hayırlısı
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half Life 3
+ TAKİBE
AL
92 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız