Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve Çalışanları Yeni Bir Half-Life Oyunu Yapmak İstiyor

 
Geoff Keighley ve Valve'ın bugün Steam'de yayınladığı interaktif hikaye kitabı Half-Life: Alyx - Final Hours, Half-Life serisi ile ilgili yeni bilgileri ortaya çıkardı.

Belirtilene göre Half-Life ekibinin büyük bir kısmı sanal gerçeklik olmayan büyük çaplı bir Half-Life oyunu yapmak istiyor.

Valve'ın ise bu kadar büyük bir projeye girişip girişmeme konusunda şüpheleri var.

Tasarımcı Phil Co "Buz kırıldı ve şimdi buzu tamamen parçalamaya çalışıyoruz. Artık Half-Life'tan korkmuyoruz." diye belirtiyor.
 
Bundan önce Valva'den programcı ve tasarımcı Robin Walker da Half-Life: Alyx'ten sonra yeni bir Half-Life oyunu görebileceğimizin sinyallerini vermişti.
 
"Half-Life: Alyx'i geliştiren ekipte Half-Life 2 ve ve az sayıda olsa da ilk Half-Life oyununda çalışmış geliştiriciler var. Ayrıca seride ilk defa çalışan bazı geliştiriciler de var bu ve geliştiricilerin çoğu kesinlikle bunun son olmayacağını umuyor."

"Half-Life: Alyx'i Half-Life dünyasına geri dönüş olarak görüyoruz, sonu olarak değil."  

Geoff Keighley ayrıca Valve'ın 2018'de küçük bir ekiple çok gizli bir proje üzerinde çalışmaya başladığını söylüyor. Ne olduğu belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Half Life Half Life 2 Episode 3 Valve Half Life 3
İptal Edilen Half-Life 3 ve Left 4 Dead 3'ten Resmi Detaylar Sony Corporation, Epic Games'e 250 Milyon Dolar Yatırım Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

10.7.2020 21:35:19

0
buyursun yapsınlar

lamuarte

10.7.2020 20:01:06

+1
quote:

Orjinalden alıntı: j0ffline Yeni oyun motoru olmadan yeni HL oyunu olmamalı. HL 2'nin bir DLC'si gibi durur. Ben COD / BF oynadıktan sonra CS'ye girdiğimde bile (en güncel fps source) çöp ötesi geliyor dinamikler. Oyun motorunun ciddi anlamda yenilenmesinin ardından HL3 ve diğer Valve oyunlarının yeni nesil hâlleri gelmeli.
Yeni motor olmadan çıkarmaz valve. Hatta half-life 2'nin uzama sebebi bu diye hatırlıyorum. Hem motoru hem oyunu aynı anda geliştiriyorlardı ve işler çok çıkmaza girdi.

lamuarte

10.7.2020 19:59:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sen Duke Nuke Forever diye bir şey duydun mu? Aynısı olacak diye girişmiyorlar o işe. Beklenti uzaya çıktı çünkü. Ha gelse beni zerre etkileyemez geçti o iş ama durum bu.
Tamam da onda saçma sapan olaylar oldu. Oyunu 15 yıldır geliştirmeye çalıştılar ama 15 yıl boyunca hiç güncellemediler. Yeni eklenen içerikler 96 yılı oyununa 2000 yılı dlc gibi duruyordu. Ama oyun 2011 de çıktı.

BSC Misafiri

10.7.2020 18:32:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: j0ffline Yeni oyun motoru olmadan yeni HL oyunu olmamalı. HL 2'nin bir DLC'si gibi durur. Ben COD / BF oynadıktan sonra CS'ye girdiğimde bile (en güncel fps source) çöp ötesi geliyor dinamikler. Oyun motorunun ciddi anlamda yenilenmesinin ardından HL3 ve diğer Valve oyunlarının yeni nesil hâlleri gelmeli.
yeni oyun motoruyla yapıldı zaten hl alyx. 14 yıl uğraşmışlar motor için

BSC Misafiri

10.7.2020 01:54:55

+1
Portal 3'ü Bekledik Çıkmayacak Umarım Half Life 3 Hiçbir Aksaklık Çıkmadan Yapılır Ve Yakın Tarihte Oyuncuya Sunulur.

Frobe

10.7.2020 00:41:38

+1
Yeni oyun motoru olmadan yeni HL oyunu olmamalı. HL 2'nin bir DLC'si gibi durur. Ben COD / BF oynadıktan sonra CS'ye girdiğimde bile (en güncel fps source) çöp ötesi geliyor dinamikler. Oyun motorunun ciddi anlamda yenilenmesinin ardından HL3 ve diğer Valve oyunlarının yeni nesil hâlleri gelmeli.

BSC Misafiri

9.7.2020 23:11:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: YildirimBuyucusu Umarım Half Life 3 geliştirilir. Evet, omuzlara büyük bir yük alacaklar. Ama ne kaybedeceksiniz be? Yıllar sürdü yeni bir Half Life oyunu gelmeyeli. O kadar paranız var, neyden korkuyorsunuz ki?
Sen Duke Nuke Forever diye bir şey duydun mu? Aynısı olacak diye girişmiyorlar o işe. Beklenti uzaya çıktı çünkü. Ha gelse beni zerre etkileyemez geçti o iş ama durum bu.

YildirimBuyucusu

9.7.2020 22:34:31

+2
Umarım Half Life 3 geliştirilir. Evet, omuzlara büyük bir yük alacaklar. Ama ne kaybedeceksiniz be? Yıllar sürdü yeni bir Half Life oyunu gelmeyeli. O kadar paranız var, neyden korkuyorsunuz ki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half Life 3
+ TAKİBE
AL
92 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız