Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant Vitality European Open Turnuvasının Şampiyonu G2 Esports Oldu!

 
     Team Vitality elektronik spor organizasyonunun IGNITION SERIES kapsamında çevrimiçi olarak düzenlediği Valorant turnuvası Vitality European Open tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu G2 Esports oldu.
 
     Turnuvanın ilk etabı 5 Temmuz tarihinde 256 takımının katıldığı açık elemeler ile başladı. Açık elemeleri başarıyla tamamlayan 8 takım turnuvaya katılma hakkı kazandı. Turnuvaya katılan 8 takımın arasında 2 Türk takımı Apexis ve breadHUNTERS yer aldı.
 
 
     Takımlar A ve B grubu olarak 4'erli ikiye ayrıldı. Grup etabında oynanan toplam 3 karşılaşmanın ardından 1. ve 2. olarak sıralamaya giren; G2 Esports, FABRIKEN, Prodigy ve PartyParrots, Playoff etabına yükseldi. Playoff'larda PartyParrots ile eşleşen G2, rakibini 2-1 mağlup edip üst tura yükseldi. Üst turda B grubu birincisi Prodigy ile karşı karşıya gelen G2, 3 maçlık seri sonucunda 2-0 galibiyet elde etti ve büyük finale yükseldi.
 
     Büyük finalde alt gruptan yükselen Prodigy ile tekrar karşı karşıya gelen G2, Ascent haritasında 13-7, Split haritasında 13-8 galibiyet elde ederek Vitality European Open turnuvasının şampiyonu oldu.
 
Valorant Vitality European Open Turnuvasının Sıralaması
 
1. G2 Esports
2. Prodigy
3. FABRIKEN
4. PartyParrots
5-6. need more DM, Bonk
7-8. Apexis, breadHUNTERS 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Netflix'in Yeni Süper Kahraman Filmi Project Power'dan Görseller Paylaşıldı Tenet'in Süresi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız