Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde İlk Finalist Fire Flux Oldu!

 
     VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde ilk finalist Fire Flux Esports oldu. Fire Flux Esports üst tur finalinde rakibi Galatasaray Esports'u 2-0 mağlup ederek büyük finale yükselmeyi başardı. Mağlup olan Galatasaray Esports ise alt tur finalinde Galakticos ile karşı karşıya gelecek. Alt tur finalinin galip olan takımı ise büyük finalde Fire Flux Esports'un rakibi olacak.
 
     Alt turda HOWL Esports ile Galakticos karşılaştı. Karşılaşmanın sonucunda Galakticos, 2-0 galibiyet elde ederek alt tur finaline yükseldi. Fire Flux'a mağlup olan Galatasaray Esports ile Galakticos karşı karşıya gelecek.
 
     Galakticos ile Galatasaray Esports arasındaki karşılaşma bugün saat 18:30'da oynanacak. Karşılaşmanın sonucunda ligin büyük final karşılaşması belli olacak. VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nin şampiyonunu belirleyecek büyük final karşılaşması ise 14 Nisan Pazar günü gerçekleşecek.    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
FRONT MISSION 2 Resmi Remake Sürümüne Kavuşuyor Horizon Forbidden West'in Son Güncellemesi DLSS Sorunlarını Çözüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız