Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valkyria Chronicles 3 Extra Edition Videosu Geldi

Valkyria Chronicles 3: Extra Edition serinin sevenleri için geliyor.

     Bu haftanın başında sizlere duyurduğumuz gibi, Valkyria Chronicles 3 Extra Edition çok sevilen turn-based strateji oyununun üçüncü PSP oyununu içerecekti. Bunun yanı sıra paket yeni görev bölümlerini ve dört adet de DLC paketine sahip olacaktı. 23 Kasım tarihinde sadece Japonya'da çıkacak olan Valkyria Chronicles 3 Extra Edition için şimdilik bir Batı çıkış tarihi yok ve büyü olasılıkla da olmayacak.

     Bugün yayınlanan video ise oyunun hikayesini anlatırken bir yandan da harika animasyonları ile dikkat çekiyor. Video boyunca aksiyon ve drama hiç hız kesmiyor. Öte yandan paketin içerisinde yer alacak olan yeni görev bölümleri ve dört adet DLC paketi hakkında da kısa bilgiler veriliyor. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Valkyria Chronicles 3 PSP Sony Sega JRPG
Rock of Ages Xbox Live'daki Yerini Aldı CoD: Modern Warfare 3'den Multiplayer Odaklı Video

BSC Misafiri

2.9.2011 14:27:52

0
Bu oyunun ilk serisini PS3'te oynamış, çok beğenmiş ve çok keyif almıştım. Sonraki oyunlar ne akla hizmet sadece PSP oyunu oldu, anlamak mümkün değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valkyria Chronicles 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız