Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unlucky Seven Türkçe Altyazı Seçeneğiyle Birlikte Steam'de Erken Erişime Açıldı

 
Puzzling Dream tarafından geliştirilen macera oyunu Unlucky Seven Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte Steam'de erken erişime açıldı. %15 indirimle 16,15 TL fiyattan satılıyor.

Oyunun 2 - 4 ay kadar erken erişimde kalması planlanıyor ve erken erişim sürümü 6 saat uzunluğunda bir deneyim sunuyor. Tam sürüm 2020'de PC ile birlikte PlayStation 4, Xbox One ve Switch için de çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bu oyunu oynamak için tek ihtiyacınız klavye. Mouse'a ihtiyacınız yok, atabilirsiniz. Unlucky Seven'da oyunu tamamlamak için farklı karakterleri kontrol etme olanağına sahip olacaksın. Oyun yan karakterden bir gözlemciymiş gibi oynanıyor ve etkileşime girebileceğiniz birçok eşya var. Oyunun temel özelliği, diyaloglar içerisinde verdiğiniz cevaplar. Dikkatli bir şekilde cevap vermeniz gerekiyor.
 
Elen’ın arkadaşları özel günleri kutlamayı her zaman hatırlarlar. İsimsiz Alkolikler toplantısına katılmak yerine, lüks bir motelde bir doğum günü partisine giderler. Ne yazık ki, sahibi sadece lezzetli bir insan karaciğeri yer ve iştahı açılır. Hayatlarının partisi, ölümlerinin partisi olur.
 
Unlucky Seven, sizi bir uzay yürüyüşüne götürecek ve size insan eti için sevgi, nefret ve özlem hakkında bir hikaye anlatacak. 

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Unlucky Seven macera puzzle
Contra: Rogue Corps Co-op Oynanış Videosu Titeuf: Mega Party Remaster 21 Kasım'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.9.2019 17:52:40

0
Kafa dinlendirici, güzel bir oyuna benziyor. Türkçe olmasıda alınası kılıyor oyunu.

BSC Misafiri

2.9.2019 17:00:07

0
Gayet güzel
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Unlucky Seven ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız