Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unity, Weta'yı Satın aldı

 
 
Unity, VFX platformu Weta Digital'i satın almak için bir anlaşma imzaladı.
 
Weta, yönetmen Peter Jackson tarafından ortak olarak kuruldu. The Lord of The Rings, Avengers ve Game of Thrones dahil olmak üzere dünyanın en büyük serilerinden bazılarında dijital tasarım ve animasyondan sorumlu oldu.
 
Anlaşma bedeli 1,62 milyar dolar olarak belirlendi.
 
Weta CEO'su Prem Akkaraju görevlerinde kalacak. Weta CTO'su Joe Marks ise Unity'ye katılacak, ancak aynı iş unvanını koruyacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry Unity Weta
Platform Oyunu Laika: Aged Through Blood Duyuruldu Cloud Imperium, Manchester Stüdyosunu Açıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

12.11.2021 13:34:21

0
Umarım bu satın alma Unity'e çok iyi bir katkı sağlayabilir yoksa Unity yine Unreal'in arkasından saymaya devam eder. Artık Unity'nin de sağlam bir atılım yapması şart.

BSC Misafiri

12.11.2021 09:56:35

+1
Unity iyi güzel hoş da adamlar saçma iş yapıyor. Epic şirket olarak Unreal'da Gears'dan başlayıp Şimdi Fornite'ı geliştirdi. Motorda önce kendileri demo değil tamamlanmış projeler ortaya koyduklarından kullanıcıların gereksinimlerine ihtiyaç verecek şeyleri entegre ediyorlar. Unreal'da save sistemini bir iki blueprint ile halledebilirken unity'de save sistemi için saatlerce uğraşmanız gerekiyor misal. Gidip bu tarz şeyler yapacaklarına bir tam proje yapıp gene demolardan bahsetmiyorum, ona göre motoru geliştirseler daha iyi olacak motoru kullananlar için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız