Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 3'ün İlk DLC'si Duyuruldu

Yeniden düzenlenmiş haritalardan birisi.

     Playstation 3'ün önemli serilerinden Uncharted'in son oyunu, bu senenin en iddialı yapımlarından. Serinin yapımcısı Naughty Dog'un ağzından daha önce Uncharted 3 DLC'lerini sıkça duyuyorduk. Bu kez bu DLC'lerden birisi, resmi olarak duyuruldu.
 
     Playstation Blogundan yapılan duyuruya göre Uncharted 3: Drake's Deception'un ilk DLC'sinin adı "Flashback Map Pack" olacak. Bu DLC'nin içerikleri tam olarak duyurulmasa da, blogda yazılana göre Uncharted 2'den iki adet haritayı içerecek. Tabiki diğer içerikler de var fakat şuan açıklanmadı.
 
     Yapılan açıklamaya göre bu iki haritadan birisi The Cave, diğeri de The Fort haritası olacak. Diğer içerikler ise önümüzdeki günlerde duyurulacak. İçerikleri bile tam olarak belli olmayan DLC'nin çıkış tarihi de bilinmiyor.
 
     Bu arada Uncharted 3'ün Killzone temalı multiplayer skin paketinin bugün itibariyle $1.49'dan PSN'de satışa sunulduğunu hatırlatalım. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Uncharted 3 Drake's Deception Drake's Deception Naughty Dog Sony PS3
NFS: The Run Senaryosu Toplamda 2 Saat mi Sürüyor? Saints Row: The Third'ün Mükemmel Çıkış Videosu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 3: Drake's Deception
+ TAKİBE
AL
84 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız