Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naughty Dog Yapımlarının Sanatsal Çalışmaları Sergi Oluyor


     Naughty Dog, Uncharted ve The Last of Us gibi yapımlarla oyuncuların gönlünü çelmeyi başaran bir geliştirici. Bu oyunlar oynanış, sunum ve hikayenin yanında görsellikleri ve sanatsal çalışmalarıyla da öne çıkan yapımlar arasındadır. Hatta duyurulana göre Naughty Dog'un Uncharted ve The Last of Us gibi oyunlar için hazırladığı sanatsal çalışmalar İtalya'da düzenlenen Lucca Comics & Games etkinliğinde sergilenecek.
 
     Lucca şehrinin tarihi Ducal Sarayında gerçekleştirilecek bu sergiye Naughty Dog'un sanat yönetmeni Robh Ruppel katılacak. Sergide, Ruppel çalışmalarından bahsedip hayranlarına imza verecek. Naughty Dog'un sevilen oyunlarına yer verilecek bu sergi 11 Ekim'den 2 Kasım'a kadar açık olacak.
 
      Kimi oyuncudan para koparmak adına geliştirilen oyunların dışında sanatsal yönüyle bu kadar öne çıkabilen oyunların bulunması, elbette ki oyun dünyası için umutlandırıcı bir olay.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Uncharted 3 Drake's Deception Drake's Deception Naughty Dog Sony PS3
Project Cars'ın Desteklediği Direksiyon Setleri Açıklandı The Long Dark, Steam Erken Erişime Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

24.7.2014 16:59:18

0
adamlar ıyı olunca

winxperror

16.7.2014 12:23:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ya hemen sanat eseri yapiyor diyorsunuz. Microsoft'da Halo ile Gears Of War ile sanat eseri yapiyor hayret bisey. Bu kadar buyutmeyin su firmayi arkadaslar. Evet kaliteli firma ama kisiye gore degisir yani ne var bunda :) Halo'dan daha mi iyi simdi bu firmanin oyunlari. Guldurmeyin beni lutfen...
Bsc misafirliğine sığınmışsın yine paralel yorumcu. Sen hangi akılla naugthy dog oyunları ile halo'yu karşılaştırıyorsun? Alakaları bile yok. Kimse HALO'ya kötü demediki.Hiç halo3 oynamadım ama.halo4'ü X360'ımda bitirdim. Hayatımda oynadığım en iyi açık dünya olmayan hikaye.moduna sahipti.Bide o müzikleri varya.Ayrıca ND en iyi firmalardan biridir.

-Mudvayne-

16.7.2014 11:52:27

0
Uncharted ta gelebilir haberi sevindirdi valla. benim gibi ps3 dünyası yıllarca kafelerde pes oynamak olup direk ps4 e gecenler için harika olur büyükmüş bu naughty dog harbiden:-)

arkham92

16.7.2014 11:11:07

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ya hemen sanat eseri yapiyor diyorsunuz. Microsoft'da Halo ile Gears Of War ile sanat eseri yapiyor hayret bisey. Bu kadar buyutmeyin su firmayi arkadaslar. Evet kaliteli firma ama kisiye gore degisir yani ne var bunda :) Halo'dan daha mi iyi simdi bu firmanin oyunlari. Guldurmeyin beni lutfen...

gamer-x

16.7.2014 10:24:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ya hemen sanat eseri yapiyor diyorsunuz. Microsoft'da Halo ile Gears Of War ile sanat eseri yapiyor hayret bisey. Bu kadar buyutmeyin su firmayi arkadaslar. Evet kaliteli firma ama kisiye gore degisir yani ne var bunda :)

Halo'dan daha mi iyi simdi bu firmanin oyunlari. Guldurmeyin beni lutfen...
yaw lise tatile girdiğimden beri buraların tadı tuzu yok

BSC Misafiri

16.7.2014 10:15:28

-4
Ya hemen sanat eseri yapiyor diyorsunuz. Microsoft'da Halo ile Gears Of War ile sanat eseri yapiyor hayret bisey. Bu kadar buyutmeyin su firmayi arkadaslar. Evet kaliteli firma ama kisiye gore degisir yani ne var bunda :) Halo'dan daha mi iyi simdi bu firmanin oyunlari. Guldurmeyin beni lutfen...

rcpyksl

16.7.2014 09:01:23

+2
Suphesiz ki En iyi gelistiricilerden biri..iyi ki varsin

veli@1144

16.7.2014 07:35:57

0
Haberin resmi hangi oyundan ya pek seçilmiyor??

arkham92

16.7.2014 03:43:18

0
Adamlar sanat eseri gibi oyun yapıyor :D

alito

16.7.2014 03:42:45

+2
Naughty Dog farkını her zaman hissettiriyor helal olsun.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 3: Drake's Deception
+ TAKİBE
AL
84 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız