Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Umaykut Online 500.000 Oyuncuyu Aştı

 
 
              Umaykut Online’ın Kayıtlı Kullanıcı Sayısı Beşyüzbini Aştı.
 
     Umaykut Online kayıtlı kullanıcı sayısının beşyüzbini aşmasını, Umaykut Online Yeni Slogan Yarışması ile kutluyor. Oyuncularını oyun içi para birimi elmas ile ödüllendirecek olan Umaykut Online Ekibi, en beğenilecek sloganı tüm reklam ve viral kampanyalarında kullanacak.
 
     Yakında İngilizce versiyonu ile de karşımızda olacak Umaykut Online 500 bini aşkın oyuncusu ve 10 adet sunucusu ile her geçen gün büyüyor. Eğer siz de bu büyük Türk ailesinde yerinizi almak istiyorsanız http://www.umaykutefsanesi.com adresinden veya Facebook üzerinden oynamak için http://apps.facebook.com/umaykut adresinden hemen kaydınızı yaptırın.
 
Teşekkürler
Céidot Ailesi
 
Céidot Oyun Stüdyoları Kimdir?
    Céidot Oyun Stüdyoları™ , CéiPrime™ Bilgisayar Oyun ve Teknoloji Geliştirme Hizmetleri A.Ş.’nin tescilli markasıdır.
 
      2005 yılında kurulan Céidot, bugüne kadar Hükümran Senfoni™, Hükümran Senfoni Online™, Futbol Arena™, Oynatak™ ve Umaykut Online™ projelerini yürütmüştür. Yayında olan oyunlarından Hükümran Senfoni Online (2007) 380.000, Umaykut Online (2009) 500.000 ve Oynatak (2010) 183.000 oyuncuya sahiptir. Céidot oyunlarına 1.063.000’den fazla oyuncu kayıt olmuştur.
 
      Céidot oyuncuları 2 milyon barajına hızla ilerlerken, stüdyomuz iddialı bir başka proje üzerinde; Céiron Savaşları™ üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir. İngilizce ve Türkçe dil desteği ile gelecek projemiz Eylül 2010 tarihinde test yayınına başlayacak ve yerli oyuncularımız kadar yabancı oyunseverlere de hitap edecektir. Çapraz platform çalışabilecek olan Céiron Savaşları Windows™ ve Linux işletim sistemli makinelerde çalışabileceği gibi, Macintosh™ bilgisayarlarda da çalışacaktır. Oyunumuzun Facebook™ sürümü de hazırlanmaktadır.
 
İrtibat Bilgilerimiz
http://www.ceidot.com
http://www.umaykutefsanesi.com
http://www.ceironwars.com || http://www.ceironsavaslari.com
http://apps.facebook.com/umaykut
http://apps.facebook.com/oynatak
 
                                                                                           Céidot Oyun Stüdyoları basın duyurusu
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ceidot Facebook Umaykut Online Online Oyun
Diablo ve Monkey Island, Deathspank'te Buluşuyor Yeni Kingdom Under Fire II Ekran Görüntüleri

SamuelColt

23.6.2011 17:03:53

0
Arkadaşlar oyun hakkında bilgilerimizi veya gelişme taktiklerimizi yazalım birbirimize yardımcı olalım bu konu içinde...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Umaykut Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız