Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo ve Monkey Island, Deathspank'te Buluşuyor


 
    Diablo'nun oynanış stiline ve Monkey Island'ın diyaloglarına sahip bir oyun fikri bile kulağa ilginç geliyor öyle değil mi? Deathspank'in de tanımı tam olarak böyle yapılıyor.
 
     Ron Gilbert tarafından 2004 yılından beri tasarlanan Deathspank, Hothead Games bünyesinde geliştirilmeye devam ediliyor. Diablo'ya benzer oynanış sistemine ve "Hero Cards" isimli gelişmiş özelleştirme seçeneğine sahip olacak oyunda ayrıca yüzlerce zırh ve silah bulunacak.
 
    Komik diyalogları olacağı söylenen oyunun şu an için Xbox 360 ve Playstation 3 için online servisler yoluyla satışa çıkacak. PC versiyonu da geliştirildiği söylenen oyunun resmi sitesinden PC ibaresinin kaldırılmış olması bu sürümü belirsizliğe itti.
 
     Yaklaşık 15 saatlik oynanış süresine sahip olacak Deathspank'te  ayrıca bir çok yan görevde bulunacak. 13 Temmuz'da Playstation Network'te, 14 Temmuz'da Xbox Live'da satışa çıkacak olan Deathspank'i türü sevenleri memnun edecek gibi görünüyor. Oyunun ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Deathspank Aksiyon RPG Hothead Games EA XBLA PSN
WRC'nin İlk Videosu Yayınlandı Umaykut Online 500.000 Oyuncuyu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DeathSpank
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız