Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Mini Oyunu Atomega Çıkış Yaptı

 
     Ubisoft dediğinizde aklınıza Assassin's Creed'ler ve Far Cry'lar geliyor olabilir fakat çeşitli bağımsız oyunlara da destek veren bir firma. Atomega da bunlardan biri ve Steam üzerinden çıkışını yapmasına rağmen şu an fazla oyuncu tarafından oynanmıyor.
 
     Oyunu kısaca anlatacak olursam; ufak bir voxel olarak başladığınız arenada etraftaki toplanabilirleri biriktirdikçe büyüdüğünüz ve daha da güçlenerek evrildiğiniz farklı bir FPS oyunu. Daha önce benzer yapımlar görmüştük ama bu konsept alsında oldukça eğlenceli ve hala orijinal.
 
     Daha güçlü oldukça aynı zamanda büyüdüğünüz için tüm haritada daha ilgi çeken bir hedef haline geliyorsunuz. 4 kişi dolduğunda başlayan arena maçları 8 kişi ile daha da keyifli bir hale geliyor. Ama şu an oyun fazla popüler olmadığından oyuncu sıkıntısı çekiyor. Aşağıdaki videoyu izleyip oyuna bir göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Atomega aksiyon bağımsız çok oyunculu oyun ubisoft multiplayer fps
Fan Yapımı Super Mario 64 Online'nın Sonu Geldi Outlast Deluxe Edition Humble Bundle’de ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Atomega
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız