Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, The Settlers: New Allies'ın PC Sistem Gereksinimlerini Açıkladı

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Blue Byte tarafından oyunculara sunulacak olan simülasyon strateji oyunu The Settlers: New Allies'ın resmi PC sistem gereksinimleri açıklandı. Belirtilen sistem gereksinimlerine göre oyuncuların en azından 8 GB RAM'e Intel i3-6100 veya AMD Ryzen 3 1200 işlemciye ve Nvidia GeForce GTX 950 veya AMD Radeon 550 bir ekran kartına sahip olmaları gerekecek.
 
Strateji oyunu 17 Şubat'ta geliyor
 
 
 
The Settlers: New Allies, derin bir strateji sistemine sahip olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra simülasyon öğelerini de bünyesinde barındırıyor. Gerçek zamanlı stratejik savaşlara ev sahipliği yapacak olan bu yapımda yenilenmiş animasyonlar ve daha fazlası yer alıyor.

Oyunda farklı farklı fraksiyonlar bulunuyor ve her bir fraksiyonun kendine özgü görünüşleri ve özellikleri yer alıyor. Oyunda ayrıca hardcore zorluk modu ve senaryo modu oyunculara sunuluyor. Ek olarak yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz bir çevrimiçi mod da bulunuyor.
 
Sistem gereksinimleri
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Neil Druckmann: The Last of Us'ta Anlatılacak Daha Çok Hikaye Var Kart Oyunu Power Chord'un Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

musAKka

9.1.2023 13:05:56

0
Amiga 500 zamanında bana stratejiyi sevdiren oyundur.

Settlers

8.1.2023 13:14:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: kımyasal Anno varken settlers de ne bileyim yani  <img src="[link=https://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_big.gif%22]http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_big.gif"[/link] alt="" border="0" align="middle">
Settlers çok daha eski bir oyundur. Anno ile Settlers benzer türde olsalarda oynanışları farklıdır. Ayrıca, Settlers serisini geliştiren BlueByte bir kaç tane Anno oyunu da yapmıştır. Bu arada, New Allies geliştirilirken, orjinal oyunuda yapan Volker Wertich ekibe liderlik ediyordu. Sonra ne olduysa adam ayrıldı ya da projeden çıkarıldı. Oyunu aylardır kapalı betada oynuyorum. Klasik Settlers'lara daha çok benziyor, ama daha hızlı bir oynanış var. Fakat ben ve benim gibi koyu Settlers hastaları için yeterli değil maalesef. İlk oyunu orijinaline sadık kalarak remake yapsalar çok daha iyi olacak...

kımyasal

8.1.2023 01:45:32

0
Anno varken settlers de ne bileyim yani
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız