Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kart Oyunu Power Chord'un Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştirici Big Blue Bubble, roguelite deste oluşturma - kart oyunu Power Chord'un 26 Ocak'ta Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını ardından Switch konsolu için daha sonraki bir tarihte yayınlanacağını duyurdu.
 
Kart temelli bir yapım 
 
 
 
Power Chord, roguelite unsurları bünyesinde barındıran deste oluşturma - kart oyunu karşımıza çıkacak. Diğer yandan ritim unsurlarını da oyunculara sunacak bu yapımda amacımız en güçlü müzisyenleri toplamak, iblislerle savaşmak - onlara karşı durmak, kartları geliştirmek, yeni kartlar keşfetmek ve bizim olanı geri almak olacak.
 
Oyun içerisinde çeşitli kartlar ile birçok kombinasyon oluşturabilecek ve bunları düşmanlara karşı kullanabileceğiz. Oyunda aslında kartları oynarken bir yandan müzisyen grubumuz yer alacak ve bu grubun performansı bizim oynayacağımız kartlara bağlı. Grubun performansını bir üst seviyeye taşımak ve bir rock efsanesi yaratmak için efsanevi bir kart koleksiyonu toplamak için bir maceraya atılacağız. 
 
Big Blue Bubble sanat yönetmeni Jamie Boylan bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: "Rock müziği, hayranlara on yıllar boyunca inanılmaz duygular kattı ve katmaya da devam ediyor. Biz de bunu temel alarak sizler için farklı tatta bir yapım sunmak istiyoruz." 
 
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Power Chord
Ubisoft, The Settlers: New Allies'ın PC Sistem Gereksinimlerini Açıkladı Yarış Oyunu The Karters 2: Turbo Charged Konsollar ve PC için Duyuruldu

Dhalsim

8.1.2023 12:05:38

0
Sevdiğim müzik tarzı ile sevdiğim oyun tarzı birleşmiş. Oyunun oynanabilirliği de güzel olursa...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Power Chord
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız