Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Ubisoft The Last of Us'la Çekişmekten Korktu"


      Bekleyenlerini uzun süredir bekleten oyunlardan I Am Alive'in ilk olarak kutulu olarak da satılacağı açıklanmıştı. Ancak bu durum, sonradan sadece indirilebilire çevirilmişti. Peki bunun altında yatan neden ne?
 
      Bu konu hakkında yankı yaratacak önemli bir iddia, PSM3 dergisinin söylenti köşesinden geldi. PSM3'e konuşan bir Ubisoft yakınının söylediğine göre kendilerinin bu hareketi yapmalarındaki en büyük neden, iki yıldır geliştirilmekte olan The Last of Us'la çekişmekten kaçınmak.
 
      İşte PSM3'de yer alan yazı;
 
"Ubisoft'a yakın bir kaynağın bize söylediğine göre I Am Alive'ın sadece indirilebilir olarak satılmasındaki nedenin altında The Last of Us'la aynı türde çekişmekten korkmak yatıyor. Kaynağa göre Ubisoft, The Last of Us'la birlikte raflarda çekişmenin kötü bir hareket olacağını düşünüyor."
 
      Aslında iki oyunun tahmini çıkış aralıklarına bakıldığında bu yazı biraz 'saçma' kalsa da, PSM3 pek de hafife alınacak kaynak değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything i am alive the last of us ubisoft
MS'in "Xbox 360'a Özel Yetersiz Yeni Oyun" Yorumu Paradox: "DRM Sistemleri Para Kaybından İbaret"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

8.2.2012 21:31:04

0
Saçmalık, zaten oyunun içeriğini de kıstılar, Arcade oyun oldu, koca BD harcayan oyun ile mi çekişecek, eski hali olsa belki derdim..Ama çıkış tarihlerine de bakarsak, PSM3 sallamış kafadan.. Ubisoft konusunda bu nesilde batırdılar bana kalırsa AC'yi saymazsak onu da suyunu çıkardılar zaten..GR iyiydi, RS ortalama diyebiliriz..Onun dışında çoğu oyun hayal kırıklığı oldu..SC de kaliteli ama eski SC'lerle alakası yoktu..Eski nesilde PoP, SC,bunları iyi devam ettiremedi ya da çıkarmadı zaten..Beyond G&E de 2'yi yapmadılar bazen neyse ki yapmadılar diyorum..

F355 Challenge

22.1.2012 03:08:21

0
Arada bilmem kaç ay var, saçmalık tamamen. PS dergisi kendini tatmin amaçlı sallamasyon haber yapmış, millet de burada tartışıyor.

juvecan

21.1.2012 22:34:03

0
Egzap dostum sana katılıyorum bencede lutfen ubisoftu kücümsemeyin iyi işler yaptılar ve yapıyorlar

Quadhros

21.1.2012 22:14:05

+1
quote:

Orijinalden alıntı: CixKuzu İyi oyun yapın onlar sizden korksun.
Aynen katılıyorum. Ubisoft'u AC serisinden ötürü oldukça sever, sayarım. Lakin bu tarz haberler bile Ubisoft CEO'sunun istifasını gerektirir. Ne demek çekinmek yahu, bu nasıl bir saçmalık.. Öyle bir oyun yap ki Last of Us senden çekinsin.. Ubisoft'un elinde babalar gibi Prince of Persia ve Splinter Cell varken ben bu oyunları ne yazık ki 5 yıldır göremiyorum.. Sadece AC'nin üzerine yatarak olmaz ki, bu şekilde nasıl büyük oyun firması olmayı düşünürler.. Kimse sizden camiaya yeni birşeyler getirin demiyor ki, adam akıllı yapın şu oyunlarınızı ister istemez satacaktır zaten.. Sonra piyasa EA ve Activision'un elinden bir türlü kurtulamıyor, nedenleri işte bu tarz düşünceler.. Yazık, çok yazık..

Konya42Mert

21.1.2012 21:08:54

0
İyi oyun yapın onlar sizden korksun.

besttrr

21.1.2012 20:38:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri the last of us güel bir oyun olabilirde bunu nasıl yani güzel olduğunu nasıl düşünüyorsunuz oyuna dair ufak bir tanıtım videosundan başka birşey yayımlanmadı.
abicim nasıl uncharted 3'ün ilk videosundan sonra emın olabılıyorsak bundanda olabılıyoruz...

SOLID SNAKE

21.1.2012 18:10:04

0
Bende The Last of Us un daha iyi olacağını düşünüyorum.Ama Aşırı emin konuşuyorsunuz o kim, yarışabilirmi vs.. "Dereyi görmeden paçayı sıvama" atasözünü hatırlatmak isterim.

BSC Misafiri

21.1.2012 18:05:05

0
the last of us güel bir oyun olabilirde bunu nasıl yani güzel olduğunu nasıl düşünüyorsunuz oyuna dair ufak bir tanıtım videosundan başka birşey yayımlanmadı.

Flixtor

21.1.2012 17:40:54

+1
Ubisoft'un hakkını yemeyin beyler. DRIVER SAN FRANCISCO ASSASSIN'S CREED REVELATIONS ve serisi FAR CRY 3 geliyor. TOM CLANCY'S H.A.W.X 2 ve POP falan. Yinede o kadar küçümsemeye gerek yok, adamlar yapıyor sonuçta. Diğer firmaların yanında biraz geride kaldıkları doğru ama :D

aydogdu1453

21.1.2012 17:17:29

0
Ubi$oft sen kaç kuruşluk adamsın ki kimle çekişecen.Elinde bir Assasins Creed var o da POP+Tomb raider kırması bir oyun.Offfff Offff. Ubi yatacak yerin yok.

BSC Misafiri

21.1.2012 16:21:54

-1
Ulan Last of Us nerde I am Alive nerde kendilerini ne sanıyolarki bunlar.Doğru düzgün POP oyunu çıkarmadıkça dans oyunlarıyla casualları memnun, bizide sinir krizi etmeye devam.

besttrr

21.1.2012 16:20:38

0
I'm alive ilk çıkış videosunu yayınladığında büyük beklentiye sebeb oldu. ancak aradan çok uzun bir süre geçti ve ortaya ilk video ile alakası olmayan saçma sapan bir oyun çıktı. sabırsızlıkla beklediğim bir oyun resmen hayal kırıklığı oldu. açıkcası almaktan bile vazgeçtim o derece vasat bir oyuna benziyor. Bunun yanında Last of us arkasında ND gibi bir ekip barındırıyor olmasından ötürü beni I'm alive ın düşürdüğü duruma düşürmiyecektir diye düşünüyorum ve sabırsızlıkla Last of Us'ı bekliyorum. Ubisofta selam, ND ye devam...

No-One

21.1.2012 16:16:40

+1
Zaten kapışması gibi bir durum sözkonusu olamaz ama aynı tarihlerde çıksalardı tabi ki etkilerdi. Ayrıca gameplaylerdan gördüğüm kadarıyla hiç kutuluk bir oyun gibi durmuyor.

EnergyHill

21.1.2012 15:53:05

+3
The Last Of Us'tan çok şey bekleniyor.Umarım Beklentileri Karşılayan bir yapım olur.

Sir Maximus is BACK

21.1.2012 15:48:37

+2
I am Alive,The Last of Us'ın yanına bile yaklaşamaz. Kutulu çıksa ne çıkmasa ne:D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
I Am Alive
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız