Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

I Am Alive'ın Orjinal Konseptinden Renkli Sahneler


   I Am Alive son yılların en enteresan oyunlarından birisi oldu yapım aşamasındaki yolculuğuyla. Oyunun konseptini hayata geçirmek için ilk adımı 2001 yılında atan Fransız yapımcı Darkworks yapım aşamasına bir türlü geçememiş ve oyunun telif hakları 2006 yılında Ubisoft'a devredilmişti. Nitekim yapımcı Darkworks ve yayıncı Ubisoft hem Alone in the Dark: The New Nightmare ve Cold Fear oyunlarında ortak çalışmışlardı.
 
   Takvimler 2008 yılını gösterdiğinde; E3 fuarında Jade Raymond hayli iddaalı bir tanıtım videosuyla birlikte  I Am Alive'ı resmen duyurdu: Vadedilen; eşsiz bir kıyamet sonrası dünya atmosferiydi. Bir yıl sonra yapımcı Darkworks'un yerini Ubisoft Shanghai aldı. Çıkış tarihi halen belirsizdi. 2010 yılında gelen pek çok dedikodu oyunun iptal olduğu yönündeydi. Kimilerine göreyse I Am Alive sadece dijital mağazalarda çıkış yapacaktı. Oyunun resmi duyurusunu gerçekleştiren Jade Raymond yaptığı açıklamada oyunun iptal olmadığını ve gün yüzü göreceğini belirtti.
 
   2012 yılında nihayet oyun dijital marketlerde çıkış yaptığında 2008 yılında gösterilen yapımdan tamamiyle farklı bir oyunla karşılaştık. Göreceğiniz bu ekran görüntüleri ve sanatsal çizimlerse aslında orjinalinde oyunun o kadar renksiz ve koyu bir dünya sunmadığını görüyoruz. Türlü çeşit silahlar (balta, tornavida, tüfek, makinalı...v.b.), renkli sahneler ve daha geniş alanlar. Kim bilir; yapımcı Darkworks olarak kalsaydı karşılaşacağımız oyun orjinaline sadık kalacaktı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbşgygames I am alive ubisoft darkworks orjinal konsept 2008 jade raymond
Electronic Arts'ın Free to Play İşleri İyi Gidiyor Ezio'nun Macerası Tek Bir Kutuya Sığdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.6.2012 22:51:38

0
pc ye çıkmadı sonu kötü oldu :)

laserion

12.6.2012 21:00:08

0
Ubisoft çok çabuk karar değiştiren bir yapımcı aynı şeyi Prince Of persia The Two Thrones içinde yaptılar ilk başta oyun Prince Of Persia 3 olarak çıkacaktı ve senaryo çok farklıydı malesef Ubisoft oyunun senaryosu ve içeriğiyle oynadı oynanış dinamiklerinde bile fark vardı 3 üncü oyun ile üçleme olarak sonlandırma kararı almalarına hala anlam verebilmiş değilim keşke POP yapımcısı Sony olsaymış en azından hakkını veren bir yerden çıkmış olurdu. Ubisoft ilk çıkan Prince Of Persia 3 olarak geçen tüm Trailer ları Youtube üzerinden kaldırtmıştır arama bölümüne Prince Of Persia 3 yazsanız bile karşınıza POP T2T Trailer ları çıkacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
I Am Alive
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız