Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Skull & Bones'u Yine Erteledi!

 
Prince of Persia, Assassin’s Creed ve daha fazlasıyla tanınan Ubisoft, 2022-23 yıl sonu mali hedeflerini güncelledi. Bu kapsamda korsan temalı yapım Skull & Bones yeniden ertelendi. Daha önce Mart ayında yayınlanması planlanan Skull & Bones, birçok kez ertelemeye maruz kalan projelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyun artık Mart 2024 mali yılı içerisinde yayınlanması planlanıyor.
 
Ubisoft, mali hedeflerini güncelliyor
 
 
 
2022-23 mali hedeflerine değişiklikler getiren Ubisoft, bu kapsamda birçok oyunu erteliyor ve bazı projeleri iptal ediyor. Ubisoft bu doğrultuda şu açıklamayı yapıyor: "Tüm enerjimizi mevcut markalarımıza aktarmak istiyoruz. Sektörün en güçlülerinden birine dönüşmek için yaptığımız bu hamleler, bizi bir adım daha öteye taşıyacak. Bundan emin olmak istiyoruz. Bunun bir sonucu olarak, Temmuz 2022'de duyurulan duyurulmayan üç projeyi iptal etme kararı aldık.
 
Aralık ayının son haftaları ve Ocak ayının başındaki durum bizleri açıkça hayal kırıklığına uğrattı. Tüketici harcamalarını etkileyen kötüleşen ekonomik koşullar oyun endüstrisini ve büyük firmaları oldukça olumsuz bir şekilde etkiledi ve etkilemeye de devam ediyor. 
 
Öte yandan Mario + Rabbids: Sparks of Hope'un 2022'nin son haftalarındaki ve Ocak başındaki düşük performansı bizi bir hayli şaşırtan oyunlardan biri oldu. Aynı zamanda Just Dance 2023 oyunu da istediğimiz performansı veremeyen yapımlardan biri."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vg247 Skull & Bones Ubisoft
Riot Games, MSI ve Dünya Şampiyonası Format Değişikliklerini Duyurdu! Xbox ve Bethesda Canlı Yayın Etkinliği Geliyor: 25 Ocak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

12.1.2023 16:57:48

+1
Ne skull and bonesmuş yav tam bir kapalı kutu. Yıllardır inatla geliştiriyorlar sessiz sedasız.

ezicioyuncu

12.1.2023 16:43:15

0
Kapalı alfasını geçtiğimiz aylarda oynamıştım. Tipik ubi oyunlarından farklı olarak npclerle epey etkileşime girip diyalog kuruluyor. İlk bakışta hiçi bir ubi oyununa benzemiyor. Daha çok cilalanıp oyun daha akıcı hale getirilirse kaliteli bir iş ortaya çıkacak.

JaReD22

12.1.2023 14:45:07

+1
Bu kadar çok erteleniyorsa patlayacak

romedon

12.1.2023 14:22:42

0
Eğer bu oyuna gemiden inip kılıç kılıca board edemeyeceksek tutmaz. Alternatifi sea of theves mükemmel şekilde bu işi yapıyor. Adalar ruinler vs o şekilde olmalı bu oyun

BSC Misafiri

12.1.2023 13:23:54

0
bunlar iyi haberler. demekki ubi oyun üzerine titriyor. yoksa çoktan oyun bud dolu olarak piyasaya sürülmüştü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skull & Bones
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız