Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft: Beyond Good & Evil Bir Hataydı

 
   2003 yılında PS2, Xbox ve GameCube için çıkışını gerçekleştiren ve Rayman'in babası olarak da bilinen Michel Ancel yönetmenliğinde geliştirilmiş olan unutulmaz aksiyon/macera oyunu Beyond: Good & Evil aslında Ubisoft'a istenilen kazancı sağlamamış.
 
   GameIndustry International'a konuşan Child of Light'ın yönetmeni Patrick Plourde, projeye başlamadan önce patronlarının kendisinene Beyond: Good & Evil'ı hatırlatarak  kazanç sağlayacak bir yapım olması gerektiğini ve mümkünse önceden yapılmış olan hatalardan kaçınılmasını hatırlatmış.
 
   Zira Beyond Good & Evil her ne kadar dönemi için hem sanatsal hem de oynanış olarak sıradışı bir iş ortaya koysa da yapımı için harcanan tutar göz önüne alındığında satış rakamları tam bir hayal kırıklığı olmuş. Yani otoritelerden övgüler alan, oyuncular için unutulmaz yapımlar arasına giren oyun, Ubisoft için iş sektörü anlamında bir hataymış. Duyurusunun üzerinden uzun süre geçmiş olmasına rağmen halen yeni detaylarına kavuşamadığımız Beyond Good & Evil 2'yi ise heyecanla bekliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Beyond Good & Evil HD remake ubisoft xbox 360 ps3
GameStop'un En Çok Ön Sipariş Alan Oyunu Hangisi? DC Universe Online'da PS3 ve PS4 Sunucuları Aynı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MDV

8.11.2013 19:35:04

0
Tanıtım yapmadan çıkarırsan olacağı bu

BSC Misafiri

6.11.2013 22:18:53

0
adventure oyunları günümüzde pek olmasada sevdiğim türdür ancak bu oyunu hayatımda duymadım bu haber olmasaydıda bilmeyecektim muhtemelen reklamını daha çok yapıp etkileyici bir trailerle destekleselerde bu durum hiç olmıyıcaktı ubisoft pazarlama hatası yapmış

BSC Misafiri

6.11.2013 19:58:39

0
Bu kadar şaheser bir oyun için, ubisoft yöneticilerinin söylediği bu söz, gerçek bir hakaret niteliğinde. Kendi sanat eserine saygısı olmayan bir firmanın, kendine de saygısı olamaz. Şu anda kullandığım işletim sisteminde çalıştıramadığım halde, bilgisayar için yıllar önce aldığım kutu "Beyond Good & Evil" rafımda duruyor. Oyun "yeterince satmadı" gözüyle bakılıyor olabilir ama ben zamanında 39 TL'ye aldım ve oynayamadığım halde kutusunu atmadan kitaplığımda tutuyorum. Yeniden bitirmek istediğim için, defalarca kurmaya çalıştım oyunu ama 64 bit işletim sistemlerine kurulmuyor... Eser gerçek bir başyapıt ve içinde yaşayan bir dünya var. Müzikleri harika ve oyun içinde sadece doğadaki hayvanların fotoğraflarını çekip müzeye satmak bile çok zevkli. Ubisoft en kısa zamanda çıkıp başta Michel Ancel olmak üzere, oyunu satın almış tüm "Beyond Good & Evil" severlerden özür dilemeli. Çok büyük itibar kaybı söz konusu...

2K

6.11.2013 18:33:59

+3
Oyun değil Ubisoft'un pazarlama olarak yaptıkları hataydı.Oyun piyasaya çıktığı zaman ne bir reklamını ne adam gibi tanıtımını gördüm o zamanlar Prince of Persia Sands of Time'ı almıştım içinden çıkan kitapçıkta reklamını görmüşte haberim olmuştu ki en az o zamanlarda bu kadar oyun sektörünü takip ediyordum.Oyun zaten çoğunluğa hitap eden bir oyun değil sen bir de üstüne adam gibi tanıtım yapmazsan satmaz tabi ki.

nForcer

6.11.2013 18:04:34

+1
İşin içine kapitalizm girerse elbette böyle derler. Ondan sonra da "Nerede o eski oyunlar?" deriz hep. Piyasaya sürdüğü bir oyunun satış rakamlarından başka hiçbir şeyini düşünmeyen tüccar zihniyetli firmalara hiç prim vermemek gerekir aslında.

skulz

6.11.2013 17:54:26

0
Oynadığım en güzel macera oyunlarından biriydi...

Sucktus

6.11.2013 17:52:48

+1
Reklamını yapmazsan satmaz tabi..Mis gibi oyunu harcadılar..

BSC Misafiri

6.11.2013 17:25:22

+5
Ubisoft kafasına göre tarihin en iyi macera oyunlarından birini yapmak hata yani.

Wayward Son

6.11.2013 17:19:34

0
Efsane. İçine etmez umarım Ubi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beyond Good & Evil HD
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız