Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep İçin Tarih Verildi

 
 
Yayıncılığını Secret Mode ve geliştiriciliğini The Chinese Room'un üstlendiği korku oyunu Still Wakes the Deep’in çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan detaylara göre oyun 18 Haziran tarihinde biz oyun severlere sunulacak. Bu duyuruyu kutlamak için yayıncı aşağıda izleyebileceğiniz yeni bir fragmanı da paylaşmış durumda.
 
Still Wakes the Deep görselliğiyle dikkat çekiyor 
 
 
 
Still Wakes the Deep, dikkat çekici grafiklere ve animasyon tarzına sahip birinci şahıs bir korku deneyimini bizlere sunacak. Oyunda açık denizlerde bir çalışan rolünü üstlenecek ve oyuncular şiddetli fırtınalara, dondurucu sulara ve daha fazlasına karşı mücadele edecek. Mürettebatın kaybolduğu bu yapımda onları bulmak tamamen sizin işiniz olacak.
 
Su basan koridorlarda ilerleyebileceğiniz ve her türlü tehlikeye karşı koyabileceğiniz oyunda karakterinizle beraber koşabilecek, tırmanabilecek ve hatta yüzebileceksiniz. Geliştirici ekibin belirttiği gibi Still Wakes the Deep, Unreal Engine 5 tarafından destekleniyor. Bu destekle beraber oyunun görsel kalitesi bir hayli dikkat çekiyor.
 
Öte yandan oyunun herhangi bir PC (Steam) sistem gereksinimleri açıklanmadı. Ayrıca DLSS veya FSR gibi desteklerin olup olmayacağı da henüz bilinmiyor. Yakın zamanda bu detayların da açıklanması bekleniyor.
 
İşte oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Still Wakes the Deep
Dikkat Çekici Aksiyonuyla SPINE'dan Yeni Oynanış Videosu Aksiyon Oyunu SWORN, Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız