Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Oyunu SWORN, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Windwalk Gmes, işbirlikçi roguelike aksiyon oyunu SWORN'u PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Oyun 2024'ün ilerleyen aylarında tam sürüme ulaşacak. Kapalı oyun testi için kayıtlar şu anda mevcut.
 
SWORN 1-4 oyunculu, iş birliğine dayalı bir aksiyon rogue-like oyunudur. Yıkımın pençesinde olan Camelot'u keşfet ve yozlaşmış Arthur ve Yuvarlak Masa Şövalyeleri'nin elinden kurtar.
 
Yuvarlak Masa Şövalyeleri'ni alt etmek için ister tek başına istersen de arkadaşlarınla birlikte oyna. Karakterlerin gücünü çeşitli şekillerde birleştirerek ve şövalyelik becerilerinde ustalaşarak Arthur'u mağlup et.
 
Fae Lordlarına bağlılık yemini et ve tam gücüne ulaşmak için 200'den fazla eşsiz lütuftan birini seç. Titania'nın arındırıcı alevlerine mi hükmedeceksin, yoksa düşmanlarını rüzgârın hiddetiyle alt etmek için Oberon'un lütfunu mu seçeceksin?
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon SWORN PC PlayStation 5 Xbox Series Switch
UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep İçin Tarih Verildi Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon 27 Haziran'da Batı için Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız