Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dikkat Çekici Aksiyonuyla SPINE'dan Yeni Oynanış Videosu

 
 
Nekki ekibi tarafından biz oyunculara sunulacak olan SPINE adlı oyundan yeni bir oynanış videosu ortaya çıktı. Aralık 2023'te yapılan duyurunun ardından şu anda yeni oynanış içeriğiyle karşımıza çıkan SPINE, aksiyonuyla ve animasyon tarzıyla dikkatleri bir hayli üzerine çekiyor.
 
SPINE için yeni detaylar dikkat çekiyor
 
 
 
SPINE içerisinde asi bir sokak dövüşçüsü olan Redline adındaki bir kadın karakteri kontrol ediyoruz. Tek oyunculu ve hikaye odaklı yapımda ilgi çekici animasyonlarla ve kombolarla beraber karşılaşabiliyoruz. Elimizdeki silahları kullanabildiğimiz ve aynı zamanda yumruklarımızı ve tekmelerimizi konuşturabildiğimiz oyunda düşmanları alt etmek adeta bir sanat haline geliyor.
 
İlgi çekici sanat tarzı ve grafiklerle beraber bizlere sunulmak istenen SPINE'da bitirici vuruşlar oldukça güzel görünüyor. Ancak ortaya çıkan görüntülere bakacak olursak, yakın dövüş sisteminin bir hayli zorlayıcı olduğunu ve oyunda ustalaşmanın belli bir zaman gerektirdiğini aktarabiliyoruz.
 
Yumruklarımızı ve tekmelerimizi kullanabildiğimiz ve farklı dövüş stillerini harmanlayabildiğimiz oyun için şu anda herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. Oyunda ayrıca Türkçe dil desteği yer alıyor.
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming SPINE
League of Legends MMO'sunda Başa Dönüldü UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep İçin Tarih Verildi

Umit_22

25.3.2024 10:23:23

0
Marvel's Spiderman modu gibi olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız