Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Two Point Hospital'ın Konsoldaki Özellikleri İçin Video Paylaşıldı

 
Yayıncılığını Sega Europe'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Two Point Studios'un yaptığı Two Point Hospital'ın konsol sürümü geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Şimdi de oyunun konsol sürümündeki özellikler için bir video paylaşıldı.
 
Videoda, oyunun geliştiricilerinden Ben Huskins ve Lauren Woodroffe'nin anlatımını görüyoruz. Oyunda temel olarak hastane inşa edip yönetirken bir yandan da garip hastalığa sahip insanları tedavi edebiliyorsunuz.
 
Lauren Woodroffe oyunun kısayol tuşları ile çalışabilen yenilenmiş arayüze sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca oyunda hızlı bina yaratabilmek ve kolaylık sağlamak için odanın kopyasını direkt olarak yapabileceğiniz bir özellik ve konsol sürümlerine, hastanenin kuş bakışı görünümünü görmek için genel bakış özelliği de eklenmiş. 
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Two Point Hospital, 25 Şubat 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Two Point Hospital Two Point Studios İşletme yönetimi
Overwatch League, Çin Karşılaşmalarını İptal Etti! The Outer Worlds 6 Mart'ta Switch için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Two Point Hospital ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız