Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı Müzikal Macera Oyunu Beat the Game Steam’de Satışa Çıktı

 
   Karate Kamil serisiyle tanıdığımız Cemre Özkurt’un, San Francisco’daki stüdyosu Worm Animation, müzikal macera oyunu Beat the Game'in, Steam’de satışa çıktığını duyurdu.
 
   Absürd, soyut bir paralel evrenin içinde geçen oyun, fütüristik ve alternatif bir geleceği resimliyor. Oyundaki kahramanımız Mıstık, yolunu rastladığı objeleri bir araya getirerek oluşturduğu seslerle buluyor. Boynundaki kayıt cihazıyla hiç duyulmamış sesler arayan Mıstık, bazen bir taşı fırlatarak çıkardığı gürültüyü kaydediyor, bazen de yeni tanıştığı başka bir karakterden ses örnekleri alıyor. Oyun boyunca yapmanız gereken bu parçaları bulup benzersiz bir müzik oluşturmaya çalışmak.
 
   Müziklerini underground techno ustası Marc Houle’un yaptığı oyun, macera ve müzik yapımını birleştiren ilk ve tek oyun olma özelliği ile dikkat çekiyor. İçerisindeki holografik ses mikseri ile 24 ayrı sesi birbirine geçirebildiğiniz oyun, otomatik senkron ve filter effectleri ile müzik yapma keyfini, arcade bir mekanik ile sunuyor.
 
   Oyun sırasında uzaktaki sesleri duymanızı sağlayan “ses tarayıcısı” veya uzaktan kumandalı “Roboball”daki birinci kişi kamerasıyla etrafta gizlenmiş objeleri çabuk bir şekilde bulabileceğiniz bazı yardımcı retro teknolojik araçları da kullanabileceksiniz.
 
   Bütün sesleri topladıktan sonra ise canlı bir şov yapmanız gerekiyor. Bu şovda 8 kanallı ses mikseriyle ses örneklerini doğru sıra ile çalarak şarkıları oluşturacaksınız. 
 
“Beat The Game, hayattaki tutkularımı yansıtıyor” diyor Worm Animation’ın kurucusu Cemre Özkurt. “Karakter tasarımı, bilgisayar oyunları, bilim kurgu, Avrupa sanatı ve elbette elektronik müzik yapma tutkusu hayatımın en önemli parçaları. Bu parçaları Worm Animation ekibi ile birleştirdik ve müthiş bir şov yarattık. ”
 
   Oyunu oynamak isteyenlere Cemre Ozkurt’un bir tavsiyesi de var. Işıkları kısın, müziğin sesini acın, oyunu başlatın. Zamanla zihninizin derinliklerinde yavaş yavaş yürüdüğünüzü fark edeceksiniz. Sesleri bulup müzik yapmaya başladığınızda, beyninizdeki radyo bizimle aynı frekansa geçecek.”

   Beat the Game Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Cemre Özkurt Worm Animation Müzik Oyunu Türk Oyunu PC
Japonya'da Bir Mağaza Xbox One S'i Ultra HD Blu-Ray Oynatıcı Olarak Satıyor PlayStation Store'da Ağustos Ayının En Çok Satan Oyunu Hellblade Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kennnn

10.9.2017 12:57:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri allahını seversen bi tane karate kamil göndermesi olsun
Ya benim anlamadığım konu bizim çizgi roman vs. kültürümüzde birçok karakter var. En kötü atıyorum neden Kötü kedi şerafettine vs. platform oyunu yapmıyor bu bizim Türk yapımcılar.

BSC Misafiri

9.9.2017 22:27:41

0
allahını seversen bi tane karate kamil göndermesi olsun

gamerasi

9.9.2017 19:02:37

0
Destek için aldım.

HIGHER

9.9.2017 12:43:27

0
Aşık veysel bile var güzel ve ilginç bir oyuna benziyor

HayvanMetal

9.9.2017 12:00:24

0
Bu oyunda yeralan animasyonların bir kısmı arkadaşım tarafından yapıldı ama oyun iyimidir kötümüdür bilmiyorum.

koçari

9.9.2017 08:31:27

0
Destek için alacağım.

sadistbeyin

9.9.2017 06:34:39

0
Görsel olarak çok iyi ama bakalım ne kadar sürükleyici

jedi39

9.9.2017 03:27:59

0
Oyun kısa sürüyormuş fakat 10 lira gerçekten uygun bir fiyat. Desteklemek lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Beat the Game
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız