Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Oyunu Ocean City Güncellendi

Oyunun henüz yapım aşamasında olduğunu unutmayın.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz ay sizlere Unreal Engine 3 ile geliştirilen Ocean City isminde bir Türk oyunu tanıtmıştık ve oyun için bağış kampanyası düzenlenmişti. Üç ay önce Onur Uça tarafından geliştirilmeye başlanan oyun büyük yol katetmiş ve pek çok güncellemeler yapılmış. Açık bir dünyada araç kullanma üzerine odaklanan yapısı artık çok daha iyi duruyor. Eklenen araçlar, trafik akışı, yayalar ve uçak, tekne gibi hareket eden objeler şehre hayat katmış.
 
     Oyun için bugüne kadar yapılan ve yapılacak masrafları karşılamak için (3d modeller, lisans ücretleri, programlama için yardım alma vs. )  bir bağış projesi başlatıldı. Kickstarter sadece Amerika vatandaşlarına özel olduğu için yardımlar İndiegogo sitesinden yapılıyor. Bağışlarla ilgili detayları ilan sayfasında bulabilir, oyunun yeni halini aşağıdaki oynanış videosundan izleyebilirsiniz.
 
     Güncelleme: Oyunda Türkçe dil seçeneği olacak.
     Dip Not: 3D modellerin bir kısmı Onur Uça tarafından UDK üzerinde modellenmiş olup , bir kısmı 3D model sitelerinden satın alınmış, bir kısmı ise UDK forumlarından ücretsiz indirilerek kullanılmıştır. Yaya animasyonları Stan Brun tarafından yapılmıştır. Araba iskelet sistemi "geodav"ın sistemidir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ocean City Unreal Engine 3 Türk Onur Uça
Company of Heroes 2, E3'te Ağırlığını Hissettirdi! Söylenti: LBP Karting'in Çıkış Tarihi Bu mu?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.1.2013 01:54:25

0
len bumu oyun bide steama verecekmiş :D arabaların tekerleği dönmüyo biyere çarpınca araba parçalanmıo texture denen bişey yok nerdeyse modeller özentisiz tamam ortada bi emek var ama bari steama vermeye çalışma oy isteme milletten daha çok rezil oluyosun adam atvye binmiş gidiyo kütük gibi be eli oynuyo nede kafası bu ne

BSC Misafiri

13.7.2012 13:13:17

+1
YouTube'u açın bakın adamlar tek başına nasıl tasarımlar yapıyorlar. Bir şeyleri yapmaya küçükten başlamak lazım. Her şeyi yarım yapmak yerine ne bileyim ilk olarak bir şehir tasarımı yaparsın mesela. Şehrin tüm ayrıntılarını yaparsın veya bir tane araba üzerine çalışırsın. Arabanın her ayrıntısını halledersin onu sunarsın. Burdaki çalışma sanki biraz bundan koyayım biraz ondan koyayım olmuş hiçbir şey özenli gözükmüyor. Bir de şu İngilizce Türkçe tartışmasına gelirsek, yabancılardan yardım beklenmesine saygı duyuyorum tabi ama oyunu geliştiren kişinin kişisel web sitesinde bile Türkçe dil seçeneği yok. Ne bileyim bunu yapmak çok mu zor da yapmıyor?

dedektiv99

5.7.2012 09:15:07

0
Hala diyolar Türk yapıyo diye oyun Türkçemi olmak zorunda.Hay sizin zekanıza işeyeyim bn ! Eğer ben oyun yapsam oyun türkçe yapmamayımda hangi dilde yapayım ? Ana dilim varken neden başka dil ? Aklınız alıyomu bunu ? Demekki siz oyun yapsanız hepiniz ingilizce yapcaksınız var anasını ya.

clear_

4.7.2012 01:23:25

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Oyunla uçağı, askeri bir cihazı bir tutmak ne kadar mantıklı? Oyun bu neticesinde. Amerikan vatandaşı 10 yaşındaki James de alır, 45 yaşındaki İtalyan Marco da. Uçağı herhalde önüne gelene satmıyorsun. Ayrıca silahlarda genelde üreticisinin ismi vardır (Glock, AK-47 vs.). Hürkuş'u satmak istersen de satacağın hedef kitle ile oyunu satacağın hedef kitlenin yelpazesi arasında inanılmaz fark var. Verdiğin örnek yani çok saçma. Bu tarz ürünlerde (hedef kitlesi geniş olan) ne kadar çok kişiye hitap edecek bir isim, logo, slogan vs. kullanırsan satışların o kadar verimli olur. Mesela PES ve WE isimlerine bakalım. Japonya ve Avrupa isimleri farklı. Ya da diğer Japon oyunları hep kendi dillerine çevrilip öyle piyasaya sürülüyor. Ama farkındaysan şu an ''yapım aşamasındaki'' bir oyundan konuşuyoruz. Adam belki oyunu bittiğinde Türkçe dil desteği ve isimle piyasaya çıkacak? Sırf Türkiye'yi hedef alsa yapacağı satış ne kadar olacak ki? Sanki hiç korsan kullanmayan bir ülkeyiz. Haberi nerenizle okuyorsunuz bilmiyorum ama eleman ''destek'' arıyor. Türkiye'den bulamadıysa da projesini hayata geçirmek için yurtdışına dönmek zorunda. Belli ki tek başına bazı programlama durumlarının altından kalkamıyor. Zaten animasyonlarda olsun, görsel hatalarda olsun durum açıkça belli. Pazarlama nedir bilmeyen adamlar gelip yorum yapmasın. Ayrıca ''sağlam'' kan eğer oyuna Türkçe isim vermekle olacaksa evet benim de kanım bozuk. Yobazlık cidden berbat bi olay, ne anlatırsan karşındaki anlamayacak çünkü ağır eğitimsizsiniz.
Sokrates neyin oluyodu?

venom.X

3.7.2012 21:35:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri hahahha arabaların tekeri bile dönmüyo , animasyonlar kötü , textureler kalitesiz , modeller özensiz bu oyuna destek ıstıyolar bıde bu oyuna kımse 1 lıra vermez kusura bakmayın ben bi türk olarak yakıstıramadım bızım ınsanımıza suanda ben oturup bi oyun yazmaya baslasam Unreal Engine 3 ile daha iyi bisey cıkardı ortaya.
yavaş gel şampiyon :D

BSC Misafiri

3.7.2012 21:20:31

0
hahahha arabaların tekeri bile dönmüyo , animasyonlar kötü , textureler kalitesiz , modeller özensiz bu oyuna destek ıstıyolar bıde bu oyuna kımse 1 lıra vermez kusura bakmayın ben bi türk olarak yakıstıramadım bızım ınsanımıza suanda ben oturup bi oyun yazmaya baslasam Unreal Engine 3 ile daha iyi bisey cıkardı ortaya.

MakaveLiVII

3.7.2012 15:46:19

0
oyunda görev felan yok sanırsam sadece dolaşıcaz arabalar felan dönmeyince + karton gibiler hadi destek verin diyorsunuzda 5 dakka oynayamam sıkıntı basar bana bu oyunda heralde bakın taleword ne güzel karayipler felan çıkarıyor düşünce güzel en azından grafikde yakışır bişiler ekledilermi tutucak inşallah

Kaioken

3.7.2012 15:13:11

0
Hadi bakalım hayırlısı

bennkastle

3.7.2012 13:45:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: bennkastle çok kötü bunu kendi milletimin insanını kötülemek için söylemiyorum ve çoğu kişi böyle düşünecek ve - vericek ama benim söylediğim çok güzel oyunlar yapabilecek çok gencimizin veya büyüğümüzün olduğunu söylüyorum tabi oyun alanında çok iyi bir geçmişimiz olmayabilir zaten bende bf3 skyrim veya crysis 3dekiler gibi grafikler beklemiyorum ama daha iyilerini bekliyoruz unreali kullanmayı bilen herhangi biri 2 günde bunu yapabilir bir arkadaş görmüştüm bscde bi video koymuştu cryengineden bişeyler yapıp çok çok daha güzeldi bu oyunu bence satışa bile sunmamalılar en azından dahada düzeltip sunmalılar hiç uğraşılmamış benim unreali full öğrenmem 2 hafta bu oyunu yapmamda bi 2 hafta toplamda 1 ayda bu oyunu yaparım ama hiç uğraşamam
tabi ilk 2 dakikasında görünen kısmı geri kalanı 2 ay felan sürer

bennkastle

3.7.2012 13:42:35

0
çok kötü bunu kendi milletimin insanını kötülemek için söylemiyorum ve çoğu kişi böyle düşünecek ve - vericek ama benim söylediğim çok güzel oyunlar yapabilecek çok gencimizin veya büyüğümüzün olduğunu söylüyorum tabi oyun alanında çok iyi bir geçmişimiz olmayabilir zaten bende bf3 skyrim veya crysis 3dekiler gibi grafikler beklemiyorum ama daha iyilerini bekliyoruz unreali kullanmayı bilen herhangi biri 2 günde bunu yapabilir bir arkadaş görmüştüm bscde bi video koymuştu cryengineden bişeyler yapıp çok çok daha güzeldi bu oyunu bence satışa bile sunmamalılar en azından dahada düzeltip sunmalılar hiç uğraşılmamış benim unreali full öğrenmem 2 hafta bu oyunu yapmamda bi 2 hafta toplamda 1 ayda bu oyunu yaparım ama hiç uğraşamam

oyunmanya

3.7.2012 10:32:07

+1
Oyuna bir tane ana karakter lazım,silah vb. envarterler lazım.İnsanlar biraz daha geliştirilmeli ki Gta vice city'den farkı olsun.çıktığından Gta vice city'den çok bizim oyunumuz oynansın.Bence ana karakter yabancı bir şehre gitmiş bir TÜRK olmalıdır.Senaryo bulamazsa bana gelsin ben ona güzel bir senaryo yazarım. :)

BSC Misafiri

3.7.2012 10:16:37

+3
işte budur, hem uçan hem de 0 metre kaydıran ABS'ye sahip arabalar ve de jelibon renklere sahip olan plastik türden, paytak yürüyen özürlü yayalar, düz yolda dönerken arabanın iki tekere kalkmasını sağlayan fizik kuralları... Destek isteniyorsa, bu kadar büyük bir demo yerine daha ufak ama daha kaliteli birşeyle yola çıkılmalı. Gerçekçi olalım arkadaşlar, elin adamı neler yapıyor, neler izlettiriyor, biz burada nelere bakıyoruz. Burada kendimizi kandırmanın bir alemi yok, elimizden gelen bu mu yani ? Biz hep 3. sınıf işlere mi alkış tutacağız ? Her Türk yapımı şeyi körü körüne desteklemek mantığından yola çıkarak sömürülmek mi isteniyoruz ?

Mudokon Kafası

3.7.2012 04:11:56

+1
Yapay Zeka ve Animasyon Haricinde Pek Eksiği Yok.Eminim ki bu sektöre ilgi böyle artarsa Türk Milleti'nin kendi oyun motorları ve Bir Sürü Şirketleri olacaktır.Bu Millet Cin gibidir fakat bilişim sektörüyle pek ilgilenmiyorlar.Akılları Hep Boş İşlerde

alito

3.7.2012 03:58:13

0
çok yolu var daha bunun.

iamburak

3.7.2012 03:06:19

0
Bence oynanabilir kılmanın en iyi yolu araç sürüşünü düzeltmeleridir. Eğer gerçeğe benzer ve güzel bir araç sürüş sistemi geliştirirlerse şehirde gezmek çok daha keyifli olacaktır. İlk önce araba kontrolüne yoğunlaşılmalı ardından da diğer şeylere. Katetmeleri gereken çok uzun bir yol var umarım gerekli desteği alırlar ve bu yolda devam ederler.

Wayward Son

3.7.2012 01:39:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: clear_ Geçenler %100 Türk yapımı eğitim uçağını gördük. Adı HÜRKUŞ. Şimdi sen bu uçağa kalkıp da yabancı isim koyarsan "senin kanında" sorun var demektir.
Oyunla uçağı, askeri bir cihazı bir tutmak ne kadar mantıklı? Oyun bu neticesinde. Amerikan vatandaşı 10 yaşındaki James de alır, 45 yaşındaki İtalyan Marco da. Uçağı herhalde önüne gelene satmıyorsun. Ayrıca silahlarda genelde üreticisinin ismi vardır (Glock, AK-47 vs.). Hürkuş'u satmak istersen de satacağın hedef kitle ile oyunu satacağın hedef kitlenin yelpazesi arasında inanılmaz fark var. Verdiğin örnek yani çok saçma. Bu tarz ürünlerde (hedef kitlesi geniş olan) ne kadar çok kişiye hitap edecek bir isim, logo, slogan vs. kullanırsan satışların o kadar verimli olur. Mesela PES ve WE isimlerine bakalım. Japonya ve Avrupa isimleri farklı. Ya da diğer Japon oyunları hep kendi dillerine çevrilip öyle piyasaya sürülüyor. Ama farkındaysan şu an ''yapım aşamasındaki'' bir oyundan konuşuyoruz. Adam belki oyunu bittiğinde Türkçe dil desteği ve isimle piyasaya çıkacak? Sırf Türkiye'yi hedef alsa yapacağı satış ne kadar olacak ki? Sanki hiç korsan kullanmayan bir ülkeyiz. Haberi nerenizle okuyorsunuz bilmiyorum ama eleman ''destek'' arıyor. Türkiye'den bulamadıysa da projesini hayata geçirmek için yurtdışına dönmek zorunda. Belli ki tek başına bazı programlama durumlarının altından kalkamıyor. Zaten animasyonlarda olsun, görsel hatalarda olsun durum açıkça belli. Pazarlama nedir bilmeyen adamlar gelip yorum yapmasın. Ayrıca ''sağlam'' kan eğer oyuna Türkçe isim vermekle olacaksa evet benim de kanım bozuk. Yobazlık cidden berbat bi olay, ne anlatırsan karşındaki anlamayacak çünkü ağır eğitimsizsiniz.

CrazyToones

3.7.2012 01:22:43

0
Tamam Türk işi oluyor milli duygularımız depreşiyor da bu duyguları niye böyle kullanıyorsunuz. O araba sürüşü nedir ben onu sormak isterim. Araç sürüşünü yaptın da insan hiç mi denemez nasıl dönüyor nasıl ilerliyor tepki gösteriyor diye? Aceleyle bitirip hemen çekime girmişsin. Bu eleştirim tamamen yapıcıdır ben sadece oyunu tanıtırken biraz daha titiz olmasını isterdim. Çünkü sadece Türkler görmüyor bu videoyu.

Chidori

3.7.2012 01:20:41

0
İmkanı olanların mutlaka destek vermesi gereken bir proje.

clear_

3.7.2012 01:17:20

-1
Geçenler %100 Türk yapımı eğitim uçağını gördük. Adı HÜRKUŞ. Şimdi sen bu uçağa kalkıp da yabancı isim koyarsan "senin kanında" sorun var demektir.

tuilde

3.7.2012 00:52:24

-1
çöp

Wayward Son

2.7.2012 21:42:41

-1
quote:

Orijinalden alıntı: sevecenmordal

Arkadaş örneğin Ubisoft ben Türkler için ismini Türkçe koyayım diyor mu ? Bizi oyuncu yerine koymuyorlar mı ?
Ubisoft'un oyunları : - Ghost Recon - Assassin's Creed - Splinter Cell - Prince of Persia vs. Fransızca mı? Hayır. Oyunlar hangi dil? İngilizce. Ubisoft ne firması? Fransız (sanırım burada yanılgıya düştün İngiliz/Amerikan firması değil Ubi, kendi dillerini feci savunan adamlardır Fransızlar). Ne demişim? ''İngilizce dünya dili, sev sevme beğen beğenme ama durum bu.'' Olay bitmiştir. Ya onu geçtim, Crysis mevzusu olunca '' öeeeee Türk oyunu harikasın Cevat Yerli'' diyen adamlar gelip oyunun isminin Türkçe olması gerektiğini savunuyor. Pes. Ek olarak : - Mount & Blade - Civilization of Ottoman İsimleri de Türkçe di mi ? :) Türkçe çıkan Kabus 22 ve M&B arasındaki farkı gördük. Sırf Türk yapımcılardan oluşan bir firmayla çok uluslu firma elbetteki farklı olacaktır. Piyasadaki bütün firmalar çok uluslu zaten, İngilizce isim koymaları da en normali. Çünkü sadece belli bir ulusa değil; tüm dünyaya pazarlayacaksın bu oyunu. Sadece Türk oyuncular için çıkarılmış Süper Can (buydu galiba ismi) Kabus 22 gibi oyunların durumları ortada. Aşın artık kendinizi. Ufkunuz genişlesin.

katlediji

2.7.2012 21:32:22

0
arabanın yol tutuşu ve duruşu müthiş...

sevecenmordal

2.7.2012 19:53:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Oyunu Türk yapıyor diye adının Türkçe olma zorunluluğunu hangi yazılı veya yazılı olmayan kurala bağladınız merak ediyorum. Adam her konuda (maddi olsun, teknik olsun) yardıma ihtiyacım var diyor. Bu yardımı da sadece bizlerden beklemediği aşikar. Belki Polonya'dan bir eleman çıkacak, animasyon konusunda yardımcı olacak. Neden önünü kessin bu imkanın? Hazırladığı ürünün de pazarlamasını yapmak durumunda ki yabancı bir siteye sunmuş ürününü. ''Okyanus Şehri'' ile ''Ocean City'' isimlerinin yabancılar üzerinde bırakacağı etki her türlü farklı olacaktır. İngilizce dünya dili, sev sevme beğen beğenme ama durum bu. Sen ülkende Sandwich Store, Coffee Shop isimlerine izin ver, sonra gel bu adamı eleştir. Sanki Türkçe'yi dünya dili yapmak amacıyla oluşturulmuş büyük çaplı bir proje var da bir tek bu adam diretiyor ''İngilizce isimle piyasaya çıkacağım'' diye. Her şeyin olduğu gibi milliyetçiliğin de fazlası zarar.
Arkadaş örneğin Ubisoft ben Türkler için ismini Türkçe koyayım diyor mu ? Bizi oyuncu yerine koymuyorlar mı ?

Catimen

2.7.2012 19:20:07

+1
Herkes gerekli desteği vermeliyiz vs vs yazmış ama adama sadece 1 kişi 10 dolar yatırarak destek vermiş.

HoLLyqan

2.7.2012 18:38:16

-2
Türkiyede hala senin gibi insanlar varken bu ülke kalkınmaz.
quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS: Hala ismi niye Türkçe değil niye Türkiye'de geçmiyor oyun niye Türkçe değil.Türk yaptı diye herşeyi Türkçe olmak zorunda mı kardeşim milliyetçilik duyguları kabarmış yine ergenlerin.

BSC Misafiri

2.7.2012 18:03:57

-1
bu nasıl türk oyunu türkçe kelime yok

resh_aykut

2.7.2012 18:01:50

-2
Türk bir oyun yaparsa bence türkçe isim koymalıdır diye bir DÜŞÜNCEM yok fakat sen bu oyunun ismini ingilizce koyarsan yapımcılar der : Yıl 2012 çıkan oyuna bak ? Bence türk oyun sektörü adına gayet başarılı duruyor..

Wayward Son

2.7.2012 17:28:01

0
Oyunu Türk yapıyor diye adının Türkçe olma zorunluluğunu hangi yazılı veya yazılı olmayan kurala bağladınız merak ediyorum. Adam her konuda (maddi olsun, teknik olsun) yardıma ihtiyacım var diyor. Bu yardımı da sadece bizlerden beklemediği aşikar. Belki Polonya'dan bir eleman çıkacak, animasyon konusunda yardımcı olacak. Neden önünü kessin bu imkanın? Hazırladığı ürünün de pazarlamasını yapmak durumunda ki yabancı bir siteye sunmuş ürününü. ''Okyanus Şehri'' ile ''Ocean City'' isimlerinin yabancılar üzerinde bırakacağı etki her türlü farklı olacaktır. İngilizce dünya dili, sev sevme beğen beğenme ama durum bu. Sen ülkende Sandwich Store, Coffee Shop isimlerine izin ver, sonra gel bu adamı eleştir. Sanki Türkçe'yi dünya dili yapmak amacıyla oluşturulmuş büyük çaplı bir proje var da bir tek bu adam diretiyor ''İngilizce isimle piyasaya çıkacağım'' diye. Her şeyin olduğu gibi milliyetçiliğin de fazlası zarar.

I3uRocKSiyoN

2.7.2012 17:00:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS: Hala ismi niye Türkçe değil niye Türkiye'de geçmiyor oyun niye Türkçe değil.Türk yaptı diye herşeyi Türkçe olmak zorunda mı kardeşim milliyetçilik duyguları kabarmış yine ergenlerin.
Milliyetçilikle ne alakası var kardeşim sen tamamen kendi yapımın ülkeni yansıtan ses getiren bir oyun yapmak istemez misin ? Bu ülkeden ne fikirler çıkar biliyor musun ?

BSC Misafiri

2.7.2012 16:55:31

-1
oyunun görüntüsü iyi bence bağımsız oyun için sorunlarını aşağıya yazdım bunlarda düzeltilirse maksimum 40 lira yapsınlar alırım oyunu (PC) 1- Arabaya inme-binme efekti(inerken havadan düşme hissi verdi bana) 2- Göstergeler(Göstergeleri merak ediyorum) 3-Konuşma yok oyunda o zaman pek görevde olmayacak(GTA VC deki gibi arabayla mavi baloncuk toplama gangster öldürme olabilir ancak) 4-Silah vb. hiç bir şey yok şehirde sap gibi arabayla gezmek hoş olmaz bence 5-İlk bindiği araç ağaca çarptı ve anında durdu halbuki hızlıydı kırılma dağılma efekti yok bunlar düzeltilirse çok iyi olur GTA falan anlamam o zaman bunu oynarım daha iyi

dedektiv99

2.7.2012 16:42:02

+2
Bu oyun bittiğinde güzel birşeye benzeyeceğine eminim.Işık görüyorum oyunda yani.Türkler oyun yapmasını biliyor arkadaş.

BSC Misafiri

2.7.2012 16:40:31

0
oyunun grafikleri bağımsız bir oyun için iyi bence dil konusuna gelince Türkiye de witcher ın resmi çeviri sitesi olmuş oyunçeviri miz var onlarla anlaşırlarsa türkçeyi rahatlıkla eklerler orada bir kaç dile çevirmeye yardım edecek insanlarda vardır heralde almanca vs görüntüler MoH pasific ten daha iyi duruyor bence bu haliyle oynarım bu oyunu şahsen

BSC Misafiri

2.7.2012 16:40:15

0
Bu denli tüketilmiş bir türle başarı elde edilebileceğini düşünmüyorum. Büyük emek harcanmış belliki ama keşke daha özgün bir iş olsaymış.

Yossi Kohen

2.7.2012 15:48:12

+1
fena değil.yıllarca gta vice city gibi dünya çapında satılan , korsanları indirme rekoru kıran yapımlar bile daha yeni 2 3 senedir güzel grafikli olmaya başladı. türkiye de bir ilk olan bu oyunun grafiklerini eleştirmek biraz yanlış bence.çünkü yıllardır çöp gibi grafikli gta lara kimse grafiğe bak demiyordu. oyun sektörü isanların zamanını öldürmesi içindir.insanlara rahatsızlık vermediği sürece grafikte sorun yok. ayrıca ingilizce konusuna gelince dünyanın artık yaklaşık 3milyar kişi ingilizce biliyor.oyun sektöründe tutunabilmek için oyunun ingilizce yapılması şart.ancak diğer dillerinde eklenebileeceği modular bir yapı olmalı.

Yossi Kohen

2.7.2012 15:47:12

0
fena değil.yıllarca gta vice city gibi dünya çapında satılan , korsanları indirme rekoru kıran yapımlar bile daha yeni 2 3 senedir güzel grafikli olmaya başladı. türkiye de bir ilk olan bu oyunun grafiklerini eleştirmek biraz yanlış bence.çünkü yıllardır çöp gibi grafikli gta lara kimse grafiğe bak demiyordu. oyun sektörü isanların zamanını öldürmesi içindir.insanlara rahatsızlık vermediği sürece grafikte sorun yok. ayrıca ingilizce konusuna gelince dünyanın artık yaklaşık 3 kişi ingilizce biliyor.oyun sektöründe tutunabilmek için oyunun ingilizce yapılması şart.ancak diğer dillerinde eklenebileeceği modular bir yapı olmalı.

BSC Misafiri

2.7.2012 15:36:27

0
bu grafıklerle bu oyunu ios android e çıkarsınlar 10 dolar fıyattan iyi para kazanabilirler bu da bir tavsiyedir pc de orjinal almaz kimse bunu he türk oyununa yardım niyetıne alırım ben ama toplasan hepi topu 500 kişi filan çıkar ülkeden

BSC Misafiri

2.7.2012 15:36:17

+2
hocam bu tarz o kadar sağlam oyunlar varki bağışla nereye yaklaşmaya hedefiniz satış rakamlarıyla desem oda imkansız hayal dünyasında yaşıyorsunuz baya

BSC Misafiri

2.7.2012 15:36:13

-4
size ne kardeşim adamların istediği ocean citymiş demekki,oyunun ingilizce olmasından şikyet etmeniz kabul edilebilir değil.çünkü adamlar dünyaya açılmak istiyorlar bu oyunla.amerikalı,fransız,japon türkçe oynayacak değiller bunu ayrıca daha yapım aşamasında oldugu için türkçe desteği yoktur ve ileriki zamanlarda çıkaracaklardır.gayet te güzele benziyor bu oyun.çok biliyormuş gibi ota b*ka bu onla aynı bu farklı diyen insanlara kızıyorum!

nForcer

2.7.2012 15:36:06

-1
quote:

Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN Niye ismi Türkçe değil kardeşim
Atıyorum Fransız firması olan Ubisoft'un oyunlarının isimlerinin hep Fransızca olmasını ister miydiniz? Oyun endüstrisi uluslararası ve küresel bir endüstri olduğu için, uluslararası çaplardaki bir oyunu hangi ülke yaparsa yapsın o oyunun adı mutlaka İngilizce olur.

BSC Misafiri

2.7.2012 15:36:05

0
Kısa sürede çok yol kat ettiği belli. Ancak bir o kadar daha yolu var. Sahil yolu üzerindeki binaların bazıları Vice City'den oldukça tanıdık geldi. Ardından Tommy'de görünce binaların Vice City'den alınmış olduğu ihtimali belirdi.

BSC Misafiri

2.7.2012 15:36:02

+1
gtaya watch dogstan sonra yeni bir rakip daha çıktı beyler

BSC Misafiri

2.7.2012 15:36:00

+1
Açıkçası çok hoşuma gitti ! Yani gtada olmayan birşey hissettim. Oyun içimi açtı ! evet gökyüzü tasarımı ve martıların uçması çok güzel bir sahil deniz spor araçlar falan çok hoşuma gitti doğrusu. Metroda güzel olmuş.Grafikler ise orta düzeyde ŞU ANDA. Gerekli destek verildiği takdirde grafiklerin çok daha güzel olacağından eminim. Eleştirilecek pek fazla birşey göremedim doğrusu. Sadece araç kullanımının aynı şehirin orjinalliği gibi diğer oyunlardan farklı bir orjinallik sunmasını istiyorum. Yani gerçeğe çok yakın olmasına gerek yok. Orjinal olsun yeter bence. Çünkü bu tarz açık dünya oyunlarında araç kullanımı çok çok önemli. Bu oyuna Keskin Türk zekasıyla birlikte güzel bir senaryo eklendiği taktirde ses getireceğine inanıyorum.

mratt

2.7.2012 15:13:12

+2
quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS: Hala ismi niye Türkçe değil niye Türkiye'de geçmiyor oyun niye Türkçe değil.Türk yaptı diye herşeyi Türkçe olmak zorunda mı kardeşim milliyetçilik duyguları kabarmış yine ergenlerin.
Bu işin Milliyetçilik ile alakası yok. Konuyu nerelere çekiyorsunuz.. Eğer bu oyunun altında bir Türk imzası var ise Türkçe olmak zorunda. İngilizce olmaz demiyorum tabi ki oda olacak altenartif olarak dillerde yer alır zor bişey değil. Türk oyunculara hitap etmek istiyorsan Türkçe oyun geliştireceksin kardeşim. Yoksa piyasada buna benzer sayısız oyun var.

Erdo4

2.7.2012 15:03:58

+1
Harry Poter'a gördüm xD 1:40'da Metro Duvarının içinden geçiyor.. Ahaha :D

MoonRider

2.7.2012 14:55:14

+2
Başka ülkelerdeki geliştiriciler New York'ta geçen oyun yapınca acaba kendi ülkelerindeki insanlar sizin gibi davranıyor mu? Gidin milliyetçiliğinizi başka yerde yapın. Bu iş sektörü öyle milliyetçilikle tutunulmaz.

sevecenmordal

2.7.2012 14:46:11

+2
Bu ne biçim Türk oyunu iyi incelediyseniz videoyu her şey İngilizce !? O zaman keşke Türk oyunu yazmasaydınız . Hiç belli değil . Allah bilir Türkçe dil desteği bile koymamıştır . İsterseniz 1000 tane eksi verin . Bu böyledir değişmez .

sniper23

2.7.2012 14:45:46

+1
sadece 10 $ yatırılmış başka bişe yatırmamışlar

MoYk

2.7.2012 14:43:57

0
Hala ismi niye Türkçe değil niye Türkiye'de geçmiyor oyun niye Türkçe değil.Türk yaptı diye herşeyi Türkçe olmak zorunda mı kardeşim milliyetçilik duyguları kabarmış yine ergenlerin.

Jeebs

2.7.2012 14:41:52

+1
UDK ile 1 haftada yapilacak ise bagis falan topluyor arkadas haha guldum. Sunda benim goremedigim orjinal ne var acaba (Turk gelistirici ve gereksiz reklaminin yapilmasi disinda)?

I3uRocKSiyoN

2.7.2012 14:37:51

+4
Niye ismi Türkçe değil kardeşim

ali.krts

2.7.2012 14:23:16

0
Arkadaşım Türkiye'deki yerleri oyuna aktarması zor çok fazla ayrıntı var ve bu bir risk olur.
quote:

Orijinalden alıntı: -berkay- Neden bizim onca şehrimiz varken gidip "Ocean City" gibi bir yer yapma isteği duymuşlar acaba ?

Barxxx

2.7.2012 14:21:30

+1
quote:

Orijinalden alıntı: -berkay- Neden bizim onca şehrimiz varken gidip "Ocean City" gibi bir yer yapma isteği duymuşlar acaba ?
Çarpık kentleşme hat safha da olduğu içindir. Bir tane düzenli bir şekilde yerleşilmiş ve belli bir standartta ev tipi olan şehrimiz yok ki.

AutumnRain

2.7.2012 14:20:39

0
Türk yapıyor diye diğer ülkelere ırkçılık yapmaya gerek yok.

Tall Man

2.7.2012 14:16:10

+2
Neden bizim onca şehrimiz varken gidip "Ocean City" gibi bir yer yapma isteği duymuşlar acaba ?

YereBakanAmudaKalkan

2.7.2012 14:15:28

0
Yapım aşamasında olmasına rağmen baya güzel animasyonlar falan eklenir sonradan çok güxel olmuş desteklerinizi eksik etmeyin sizde bsc
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ocean City Racing
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız