Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Oyunu Ocean City Racing, Steam Greenlight'da!

 
 
   Yapımına yaklaşık 5 ay önce başlanılan bağımsız Türk oyunu Ocean City Racing'den yeni bilgiler ve yepyeni bir video geldi. Türkçe dil desteğine de sahip olan Ocean City Racing, Steam'in bağımsız yapımlar platformu Greenlight'a girdiği bizzat yapımcısı Onur Uça tarafından bildirildi.
 
   Son videoya kıyasla önemli değişikliklerin yaşandığı ve Pre-Alpha aşamasına giren yapımın Steam'e kabul edilebilmesi için 100.000 oya ihtiyacı var

   Oyunun Steam Greenlight linkine buradan, resmi sitesindeki açıklaması ve yayınlanan son videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
***
 
   "Ocean City Racing" bugüne kadar bir indie oyununda görülmüş en büyük açık harita ortamını , en gelişmiş sürüş sistemini ve en yüksek kalite grafikleri bulunduruyor.

   Unreal Engine 3 üzerinde geliştirilen Ocean City Racing dinamik sabah - akşam döngüsü ve aynı zamanda gerçek zamanlı ışıklandırma ve gölgelendirme sistemi bulunduruyor.

   Ocean City de 3 adet oyun modu bulunuyor. Serbest dolaşma ve zamana karşı yarış , ve yapay zekaya karşı 'yarış modu' (bu modun olup olmayacağı henüz belli değil)

   Ocean City şehri dışında oyunda Ocean City' ye köprüyle bağlı olan ayrı bir ada , Ocean City dağlarının altında tünelle ulaştığımız başka bir şehir ve aynı zamanda şehrin altında aktif bir metro sistemi bulunuyor.

   Ocean City canlı bir şehir. Diğer açık harita yarış oyunlarının aksine, Ocean City de aktif yaya ve trafik sistemi bulunuyor.. Oyuncular serbest dolaşma modunda şehri birinci kişi görüş kamerasında dolaşarak veya şehrin etrafında park halinde bulunan 15'den fazla yüksek kaliteli otomobillere binerek dolaşabilecek. Gökyüzünde uçaklar, haritanın altında aktif metro sistemi ve birbirinden ilginç zıplama noktaları. Bunlar Ocean City de karşınıza çıkacak ilginç şeylerden sadece bazıları.

   Time- Trial ın tamamiyle hız ve aksiyona bağlı hareketler yapmaya odaklı. Birbirinden farklı ve zorlayıcı etaplarda en iyi zamanı yapmak için elinizden geleni yapacaksınız. Son hızla giderken bir iskeleden denizin ortasında bulunan alana atlamak , veya insanlarla dolu bir metro istasyonunun içinde araba sürmek bu modda görebileceğiniz özelliklerden bazıları.

Bu haberin bağlantısı
URL
ocean city racing türk oyunu steam greenlight indie bağımsız yarış oyunu
Aliens: CM'in Co-op Karakterleri Gösterildi Max Payne'den "Epic Fail" (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ocean City Racing
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız