Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Troy Online Kapatılıyor

En azından hatalarını kabul ediyorlar!
 
     Alt1 Games'ten yapılan açıklamalar doğrultusunda sadece 3 aydır oynanışa açık olan Troy Online'ın, 30 Kasım'da tamamen durdurulmasına karar verildi. Takım ayrıca hesaplarında sanal paraları olan oyuncuların zararını karşılamak için bir rehber de hazırladı.
 
     Troy Online forumlarında yapılan açıklamalara göre oyun vaktinden önce oynanışa sunulmuş ve çok fazla bug ile sorunlar içeriyormuş. Tüm bu sorunları halletmek için oynanışı bir süre durdurma kararı alan firma ileride oyunu hatalarından arındırıp yeni bir şekilde tekrar oynanışa açacaklarını da eklediler.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG Troy Online Alt1 Games
Aeria Games,Yeni Sci-Fi MMOFPS Repulse'u Duyurdu! Star Trek : Infinite Space Betası Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.12.2011 21:16:16

0
ya of ben bu oyunu çok seviyodum ama hiç ben bug la karşılaşmadım ama inşallah hemen sorunu çözerlerde açarlar ne zaman açılcağını söylemediler deme

Guest-BB2CECC18

5.11.2011 12:02:56

0
Hatalardan arınıp geç açılsaydı tabi daha iyi olurdu.Fakat şuan oyunu kapatmaları büyük bir hata olduğunu gösteriyor.Mesela Knight Online'nin kodları felan sızdırılmış deniyordu.Onun için bu kadar kolay hile yapılabildiği söyleniyordu.Böyle büyük bir hata olacağına bence oyun bir süre kapalı kalsın.Ben haberi görünce herhalde oyuncu azlığından kapanıyor diye düşündüm.

Holy-Ghost

4.11.2011 21:02:50

0
açmasaydın ozaman saçmalığa bak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Troy Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız