Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Treasure, 3DS'ten Etkilendi


 
     Radiant Silvergun, Bleach, Sin and Punishment: Successor to the Earth ve Gunstar Heroes gibi oyunlarıyla tanıdığımız Treasure 3DS'ten etkilenen firmalar arasına girdi.

     Özellikle Sin and Punishment oyunlarıya büyük takdir toplayan firmanın başkanı Masato Maegawa'nın açıklamasına göre Treasure, 3DS için en az bir oyun yapmak istiyor. Geliştiricinin daha önce Nintendo konsollarıyla yakından ilgilendiğini göz önüne alırsak pek de şaşırtıcı bir açıklama olmadığını söyleyebiliriz.

     Yine de Treasure'ın şu an için 3DS için geliştirdiği bir projesi olmadığını söyleyen Maegawa, yakın zamanda bir şeyler beklemememiz gerektiğini vurgulamış oldu. Birçok ünlü oyunu görme şansı yakalayacağımız 3DS'e 3. parti firmaların bu kadar ilgili olması cihazı almak isteyenleri mutlu edecektir.

      Hala bu yıl içinde mi yoksa gelecek yıl mı çıkacağını bilmediğimiz 3DS'in en geç Mart 2011'de piyasada olacağını hatırlatalım.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo 3DS Nintendo 3DS Treasure Sin & Punishment
Team Ninja'nın Kendine Güveni Tam Capcom, Çinli Online Oyun firması ile Anlaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız