Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Team Ninja'nın Kendine Güveni Tam


 
     Tecmo Koei'ye bağlı Team Ninja, Dead or Alive ve Ninja Gaiden gibi önemli serileri ile oyun dünyasına damgasını vurmuş başarılı bir geliştirici.

     2008 yılında stüyonun başındaki isim Tomonobu Itagaki, şirkette çalışan bir bayanı taciz edince Tecmo Koei'nin başkanı tarafından kovulmuştu. Eski şirketi ile mahkemelik bile olan Itagaki daha sonra Vahalla Game Studios'u kurmuş ve Devil's Third adında bir oyun üzerinde çalışmalarına devam etmeye başladı.

      Itagaki ve bazı önemli kişilerin ayrılmasından sonra güç kaybedeceği düşünülen Team Ninja ise Metroid Other M ile güç gösterisi yaptı. Şu sıralar 3DS için Dead or Alive: Dimensions ve henüz duyurulmayan platformlar için Ninja Gaiden 3'ü hazırlayan Team Ninja'nın yeni başkanı Yosuke Hayashi, Itagaki sonrası hala güçlü olduklarını söyledi.

    Ninja Gaiden ve Dead or Alive'ın geçmişteki oyunlarıyla kıyaslanacağını bildiklerini söyleyen Hayashi, oyunları nedeniyle eleştiriye hazır olduklarını söyledi ve ekledi "İnsanlar yaptıklarımızı tarafsız baksınlar"

    Yeni bir oyun yapmanın kolaya kaçmak olacağını, çünkü bu oyunun geçmişteki çalışmalarla kıyaslanamayacağını söyleyen başkan, buna rağmen kendilerinin Ninja Gaiden ve Dead or Alive yapmak istediklerini belirtti. Hayashi'nin takımına güvenerek bu tür açıklamalar yapması özellikle Ninja Gaiden 3'ten beklentilerimizi arttırmamız için yeterli bir neden olarak görülebilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa
Project Dark'ın İlk Videosu Ortaya Çıktı Treasure, 3DS'ten Etkilendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız