Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Warhammer'ın Oyun İçi Videosu Geldi

 
Total War: Warhammer'ın geliştiricisi Creative Assembly geçen hafta paylaştığı hikaye moduna ait bir sinematikle beraber, oyun içi detaylı bir videoyu bu hafta içerisinde yayınlayacağını söylemişti. Yapımcı sözünü tuttu ve videoyu yayınladı. 
 
Oyun, henüz geliştirilme aşamasında olduğu için, videonun içerisinde ki görüntüler oyunun alpha sürümünden alınma. Total War: Warhammer, 28 Nisan 2016'da çıkışını gerçekleştirecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
total war warhammer pc creative assembly sega
God of War Yapımcısının Yeni Duyurusu Hiç de Beklemediğimiz Bir Oyun Çıktı Nintendo: "Wii ve Wii U'nun Tarzından Uzaklaşmalıyız"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.12.2015 05:19:01

0
total war çok bozdu kendilerine gelmesi lazım bide DLC olayına girişirlerse biterler

rambocuk

3.12.2015 23:16:31

0
Türk tarihi var diye geçen indirimde atillayı aldım fakat benim gibi ilk kez deniyecekler için tam bir facia neyseki steam de iade etme olayı var ettim sebebi ise tüm karma karışık ve zor şeyleri direk önüne seriyorlar apışıp kalıyosunuz optimize konusuda biraz sorunlu oluyor işlemciyi çok zorluyor ne kadar iyi ekran kartınız olsada çok iyide işlemci istiyor

Patren

3.12.2015 23:02:58

0
en güzel total war oyunu olur optimizasyonu yaparlarsa

SenJi

3.12.2015 22:53:11

0
Total war rome 2 bir faciaydı.Attila ile bunu düzeltmeyi denediler,umarım warhammera ders almış bir şekilde oyunu çıkarırlar.Gerçi oyun daha durulduktan bir hafta sonra chaos ırkını dlc olarak duyurdular.Şaka gibi.Ya arkada hiçmi kafanız basmıyor.Attilada bile optimizasyon sorununu çözememişsin ama şakır şakır oyunda olması gerekenleri parayla satıyorsun.Rome2 öyle rezalettiki oyunda rome dışındaki bütün ülkelerin birimleri aynıydı.İsimleri değiştrip kopyala yapıştır yapmışlar.En özensiz total war oyunuydu.Birde oyunun içinde olması gereken savaş hasarlarını parayla satıyorlar.İşin kötü tarafı rome2de dlcler bile özensizdi.Blood packi aldığıma pişman oldum.Resmen para çalmak için yapılmış bir düzenbazlıktı.Attilayı çıkarmış oyunun reklamını serinin en vahşi oyunu olarak nitelendir sonra git blood and fire diye dlc çıkar oyunun içine et.Warhammer oyununu alıcaksanız indirimi bekleyin öyle alın.Zaten 180 liraya satıyorlar.İşin komiği 180 lira işteyip oyunun optimizasyonunun rezil olmasın.Ulan oyun oynanmıyor sen neyine bu fiyata satıyorsun.

Shovel Knight

3.12.2015 22:14:15

0
her şey iyi güzelde yine optimizasyon özürlü çıkacak artık total war için kaçınılmaz bir olay bu

Donatn

3.12.2015 21:45:40

0
Anlatmışda anlatmış ne yordun kendini be güzel kardeşim.Sadece bir cümle..Biz sadece warhammer evrenine uyarladık desen olup bitecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Warhammer
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız