Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Warhammer II'nin Yeni DLC'si The Twisted & The Twilight Duyuruldu

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, Total War: Warhammer II'nin yeni indirilebilir içeriği The Twisted & The Twilight'ı duyurdu.

3 Aralık'ta çıkacak

Steam'de %10 indirimle 22,50 TL'den ön siparişte.
 
İçeriği:
 

Total War: WARHAMMER II için bu Lord Paketinde Skaven için iki yeni Efsanevi lord ve Orman Elfleri bulunuyor. Her birinin kendi fraksiyonu olmakla birlikte yeni karakterler, birimler, eşsiz oynanış mekanikleri ve hikâye hedefleri yer alıyor.

Büyük Siklon'un vahşi enerjileri Rüya Ormanı'nda bir yarığı parçaladı. Bu Kötü Ruhlu istilasının bir bölgesi olabilir mi? Büyük bir tehlike algılayan Athel Loren Kraliçesi Ariel, bir kapanış ritüeline giden yolu hazırlamak için güvenilir temsilcilerini, Alacakaranlık Kızkardeşleri'ni gönderir.

Ariel'in planını deşifre edip, kirli kokuları fırsata çevireceğiz. Eğer kız kardeşleri yenip, Elf kraliçesini savunmasızken yakalayabilirse, belki de onun özünü kullanabilir ve Çarpıtımtaşı-aşılanmış metabolizmasının neden olduğu açlığın ebedi acısını tedavi edebilir... 
 
Efsanevi Lordlar

Orman Elfleri: Alacakaranlığın Kızkardeşleri

Bir zamanlar tek bir varlık, Doku tarafından kardeşlere bölünmüş olan Naestra ve Arahan aynı madalyonun iki tarafıdır. Kraliçe Ariel'in hizmetinde birlikte çalışırlar. Ormanlık savaşçılarını emrinde tutarlar. İkisi de savaşta yenilgiye uğramadıkları müddetçe öldürülemezler. Alacakaranlık Kızkardeşler, Ariel'in gelişi için ayini hazırlamalı ve ritüeli gerçekleştirirken onu korumalıdır. 
 
Birimler:

- Athel Loren'in Kraliçesi Efsanevi Kahraman olarak işe alınabilir. O da yakın muharebede yetenekli güçlü bir büyücüdür.
- Büyü Kullanıcı: Yaşam İlmi/Canavarlar/Gölge/Karanlık/Yüksek Büyü kullanmak için yetiştirilebilir
- Zoatlar: Yaşam İlmi Büyülerine erişebilen Güçlü Canavar Yaratıklardır
- Ulu Geyik Şövalyeleri: Ağır Orman Elfi süvarileri piyade hatlarına nüfuz etmek ve daha hafif süvarileri yok etmek için kullanılır
- Kılıç Şarkıcıları: Elit, kılıç kullanan Savaş Dansçıları 
 
Skaven: Pis Throt

Moulder Klanı'nın Usta Mutasyoncusu Throt'ta ebedi bir açlık kemiriyor. Ömür boyu süren otomatik deneyler onu güçlü kıldı ama çok gelişmiş metabolizması, kendini korumak için sürekli beslenmesi gerektiği anlamına geliyor. Orman Elf kraliçesini büyüleriyle güçsüzleştirebilir bu da kendisinin açlığını gidermesini sağlar. 
 
Birimler:

- Ghoritch: Ebediseçilmiş Archaon'un eski bir generali, bir keresinde komutanının emirlerini görmezden gelip ceza olarak Cehennem Çukuruna gönderildi. Throt, Sıçan Ogre vücuduna beynini naklederek inanılmaz hız, güç ve zeka avantajı yakaladı. Ghoritch Efsanevi Kahraman olarak yetiştirilebilir.
- Sürü Efendisi: Bu Kahraman birimi, alan etkili ve hedeflenen avantajlarla bir destek rolüne sahiptir, Kurt Sıçanlar savaşa çağrılır ve bir Yavru Dehşete binebilir
- Kurt Sıçanlar: Zehirli ve zırh delici çeşitliliğe sahip, yüksek hareket kabiliyetine sahip canavar sürüsüdür
- Mutant Sıçan Ogre: Kavgalarda usta bir büyük canavardır.
- Yavru Dehşet: Piyade hatlarını delme konusunda usta, devasa, hızlı hareket eden bir canavar. Ayrıca Pis Throt ve Sürü Efendisi Kahramanları için bir binek olarak seçilebilir.


Türkçe altyazılı duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
total war warhammer pc creative assembly sega
GeForce Now, Safari Üzerinden iOS'e Geldi CrossfireX 2021'e Ertelendi

Tokmakel

27.11.2020 22:18:35

0
Dlc güzel olmuş lakin bir sorum olacak. Daha önce orman elfleri dlc'sine sahip olmayanlar sadece bu dlc'yi satın alarak orman elfleri devleti ile oyunu oynayabilecek mi? Not: Orjinal orman elfleri dlc sindeki efsanevi lordları oynayamayacağımın farkındayım sadece devlet olarak oynamayı soruyorum. Teşekkürler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Warhammer
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız