Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Warhammer II DLC'si The Warden & the Paunch Duyuruldu

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, Total War: Warhammer II'nin yeni indirilebilir içeriği The Warden & the Paunch'ı duyurdu.

21 Mayıs'ta çıkacak. Steam'de 31,50 TL'den ön siparişte.
 
İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:
 

The Warden & the Paunch, Total War: WARHAMMER II’ye gelen en yeni Lordlar paketidir. Girdabın Gözü ve Fani Krallıkları seferlerinde ve özel/çok oyunculu muharebelerde kullanılabilecek, Warhammer Fantezi Muharebeleri dünyasından gelmiş, her biri kendi fraksiyonuna, hedeflerine, mekaniklerine, birimlerine ve oyun tarzına sahip efsanevi iki rakip Lord karşınızda.

Gaddar Eltharion, Yvresse’i (Yüce Elfler) yönetirken, Koca Göbekli Grom ise Kırık Balta Kabilesinin (Yeşilderililer) başında. Yvresse de Kırık Balta da Girdap yarışında yer almıyor; ancak, birbirinin edebi düşmanı olan bu iki taraf, mücadelenin zirveye ulaşacağı ve yalnızca tek bir tarafın galip ayrılacağı bir çatışmaya giriyor.
 
Tor Yvresse’nin Bekçisi Eltharion uzun zamandır Yeşilderili akınlarına karşı nöbet tutup tetikte bekliyor. Bekçinin geçmişte Naggarond’un Druchiilerine karşı seferlere çıktığı sıralarda, Koca Göbekli Grom’un efsanevi Haaarb!’ıyla gelen yeşil akın tüm Ulthuan’ı derinden sarsmış, Tor Yvresse neredeyse akına yenik düşmüştü. Eltharion, Grom’u yenip düşman hordalarını dağıttıktan sonra, hiçbir aşağılık Ork ya da Goblinin bu topraklara bir daha ayak basmayacağına yemin etti.

Ancak, Grom’un başka planları var. Grom’un devasa göbeği rövanşa aç, üstelik Grom’un intikam isteğiyle boy ölçüşebilecek tek şey yine Grom'un muazzam iştahı. Gobbolar kazanda yemekler kaynatıp her yeni yemekle Grom’un göbeğini memnun ederken, Grom’un planları da işlemeye başlıyor. Gerek şef gerek çocuk herkesi toplayacak, hepsini savaş aşkıyla ateşleyecek ve dünyanın emsalini görmediği bir Haaarb!’de hepsine liderlik edecek. Tor Yvresse bu defa düşecek ve burnu Kaf Dağı’ndaki o Bekçi kudretli Göbeğin önünde diz çökecek! 

 
Daha fazla detay için Steam sayfasına göz atabilirsiniz. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
total war warhammer pc creative assembly sega
Destiny 2 PlayStation 5 ve Xbox Series X için Doğrulandı PlayStation Store Nisan 2020 En Çok Satanlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Warhammer
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız