Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Warhammer'dan Yeni Bir Sinematik


      Total War serisinin yeni oyunu Total War: Warhammer'a ait yeni bir sinematik video paylaşıldı. Creative Assembly, yayınladığı bu videoyla oyuncuların Grimgor Ironhide campaign'i hakkında fikir sahip olmasını sağlıyor.
 
      Devasa haritalar içerecek yapım gerçek zamanlı taktiksel savaşları içerdiği gibi sıra tabanlı stratejik ögelere de yer verecek. Yayınlanan videoda Badlands veya Chaos Wastes gibi şehirleri görmek de mümkün. Oyunun campaign moduna ait detaylı bir oynanış videosunu önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
total war warhammer pc creative assembly sega
PlayStation Plus'ın Aralık Ayı Oyunları Açıklandı Yarış Tutkunları için Kaçırılmayacak Bir Kampanya: Humble Codemasters Bundle
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.11.2015 20:32:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: pcrex bu tarz oyunların artık dx12 ile gelmesi gerekiyor. özellikle totall war gibi optimizasyonu zor, yüksek sistem gerektiren yapımların buna şiddetle ihtiyacı var. eğer dx12 yi kullanmazlar ise büyük bir hata yaparlar.
Motorlarını adapte etmeleri kolaysa aslında geçmeleri iyi olur. Dediğin gibi işlemciye yönelik oyunlar için dx12 etkili olacak.

Patren

25.11.2015 20:28:29

0
bu oyunu şubatda yapmaya başladıkları için belki daha erken dx 12 le gelmez en erken dx 12 de ağustos eylül gibi çıkacak

pcrex

25.11.2015 19:15:34

0
bu tarz oyunların artık dx12 ile gelmesi gerekiyor. özellikle totall war gibi optimizasyonu zor, yüksek sistem gerektiren yapımların buna şiddetle ihtiyacı var. eğer dx12 yi kullanmazlar ise büyük bir hata yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Warhammer
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız