Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War Warhammer İçin Çeşitli Modlar

   Oyun dünyasının sayılı sayıdaki başarılı ve kaliteli strateji serilerinden biri olan Total War serisi, fantastik evreniyle herkesi büyülemeyi başardı. Fakat Total War'ın bu denli popüler olmasının altında sadece kendilerinin yaptığı kaliteli oyunlar değil, oyuncuların üzerinde çalıştığı büyük bir topluluk sayesinde geliştirilen mod'lar da var. Nasıl Fallout ve Elder Scrolls serisi modlar ile çok farklı bir oyun haline gelebiliyorsa, her daim oyunları kendini oynatabiliyorsa Total War de yıllardır oyunculardan büyük bir ilgi görüyor. ( Yapılan binlerce farklı mod'a buradan ulaşabilirsiniz. Zamanında forumdaki kullanıcıların da kendi başlarına TW için bir fantastik evren çalışmaları bulunuyordu. )
 
   Bunun farkında olan Creative Assembly, yeni oyunu için çıkan mod'lardan haftalık olarak en popüler olanlarını veya kendilerinin tavsiye ettiklerini bir video ile paylaşacaklarını söylediler. Lord'lar için farklı başlangıç pozisyonlarından, her türlü sınıfın birbirini işgal edebilmesi ve diplomatik değişikliklere, orduların kendi topraklarında daha hızlı yürümesinden kaliteli bir şekilde tasarlanmış yeni ünitelerin olduğu video'ya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
total war warhammer pc creative assembly sega
Edge of Nowhere için Çıkış Videosu Yayınlandı Donald Trump'ı Ameliyat Edebilirsiniz!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Warhammer
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız