Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Warhammer Türkçe Dil Desteğine Sahip Olabilir!


       Bildiğiniz gibi Total War serisinin Rome II ve Atilla oyunlarında Türkçe dil seçeneği yer alıyor. Bugün duyurulan Total War: Warhammer da Türkçe dil seçeneğine sahip olabilir.
 
       Creative Assembly'nin yayınladığı basın duyurusunda Türkçe açıklamalar da bulunuyor. Yani yapımcı ekip Türk oyunculara verdiği önemi oyunun duyurusundan itibaren gösteriyor. Firmanın Total War: Warhammer için yayınladığı Türkçe açıklama şöyle:
 
       Bitmek bilmeyen fetihlerin çağındayız. Her birine dünyayı ele geçirmeye niyetli kudretli bir kahramanın liderlik ettiği ırklar birbirine karşı topyekûn savaş ilan ederken, devasa muharebelerde binlerce savaşçı çarpışıyor.

Hepsi sizin emriniz altında.

Bölünmüş haldeki seçmen kontları ortak düşmanlarına karşı güçlü bir bayrağın altında birleştirmeye çalışan cesur Karl Franz, İmparatorluğun askerlerini topluyor.

Yeşilderililer savaşın acımasız vahşetine duydukları açlıkla Grimgor Ironhide‘ın kabilesine doluşurken, hem Orklar hem de Goblinler kana susamış bir halde bekliyor.

High King Thorgrim acıya dayanıklı Cücelere dağ kalelerinden çıkarak kendilerine karşı bin yıldır süregelen adaletsizliğin intikamını almak için harekete geçmelerini emrediyor.

Öte yandan, çürümüş ölülerden oluşturduğu ordulara komuta eden Mannfred von Carstien‘ın emri altındaki Vampir Kontların savaşa katılma sebebi öldürücü bir esrar perdesinin ardında gizleniyor.

Eski Dünya ihanet, savaş ve akıl almaz bir gücün ortaya çıkışıyla parçalara ayrılırken, kuzey rüzgârları daha da büyük bir tehdidin varlığını fısıldıyor. Gerçeğin kendi dokusu parçalanıp bükülmeye başlıyor…
  
       Eğer hala Total War: Warhammer'ın duyuru videosunu izlemediyseniz sizler için hazırladığımız Türkçe altyazılı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak totalwar-turkiye.com total war warhammer pc creative assembly sega
Bravely Second'ın Devam Oyunu Şimdiden Planlanıyor PS2 Klasiği Legend of Kay Yenilenmiş Görselleriyle Tekrar Oyuncularla Buluşuyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.10.2015 22:37:55

0
Atillada Fps Düşüşleri yaşanıyordu İşallah bunu İyi optimize ederler..

2moon

23.4.2015 19:23:23

0
bana oyunu satın almak düşer

Un4Given-

23.4.2015 12:02:26

0
Güzel haber Rome 2'yi almıştım. Türkçe dil desteği oyuna ayrı bir tat katmıştı. Buda Türkçe dil desteğiyle gelirse direk alırım.

KuvvetMira27

23.4.2015 09:57:34

0
roma 2 ve Attilada çıkana kadar Türkçe olacağı kesin değildi ama ikiside Türkçe çıktı bundan sonraki oyunlarada destek vereceklerini açıkladılar her ne kadar strateji oyunlarıyla aram olmasada bu desteklerinden dolayı her türkçe oyunu alıyorum bu oyun da güzel olcak seriye farklı bir oyun yaratıklar fala güzel olur bekleyip göreceğiz :)

desiremusic

23.4.2015 08:11:12

+1
Ne çıkarsa çıksın da Rome II gibi çıkmasın. Oyunun ne arayüzü, ne de optimizasyonu yüzümü güldürdü, verdiğim parayı çöpe atsam daha iyi hissederdim.

ungalath

23.4.2015 06:01:15

+3
Attila'yı almıştım eğer Türkçe çıkarsa bunu da kısmet olursa alırım.

weNM

23.4.2015 00:53:59

+1
Websitesinde yaptığı resmi duyuruda Türkçeye dair en ufak bir bilgi vermedi. Oyunun steam sayfasındaki açıklama kısmı ise Türkçe yani üstte okudunuz metin. Bu metinler bazen geliştiriciler tarafından Türkçe olarak yazılsa da bazen Steam çevirmenleri tarafından da Türkçeye çevrildiği olabiliyor. Ama inşallah oyunu yine Türkçe çıkarırlar Attilla oyununda iyi sayıda Türk oyuncuya ulaşmıştı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Warhammer
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız