Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider'ın Senaryosunun Bir Kısmı Sızdı

Lara'yı ne gibi sürprizler bekliyor?

Not: Haber senaryo ile ilgili önceden bilgilendirici (rahatsız edici) bilgiler içerebilir. 
 
     Yeni Tomb Raider oyunu ile birlikte Lara Croft'un hikayesinde en başa dönüyoruz ve onun nasıl gerçek bir hazine avcısı olduğunu öğreneceğimiz bir maceraya başlıyoruz. Bazı ekran görüntüleri yayınlanan oyunun nasıl olacağı hakkında genel olarak bilgi sahibiyiz, yine de şu ana kadar bir video yayınlanmadığı için kesin bir şeyler söylemek de zor.
 
    Oynanış özelliklerinin bir kısmı gün ışığına çıkan oyunun senaryosunun ayrıntılarını da yavaş yavaş öğreniyoruz. Siliconera yeni Tomb Raider'ın seslendirme çalışmalarından sızan bilgilerle senaryoya ait ayrıntıları ortaya çıkardı.
 
     Bu bilgilere göre Lara'nın oyunun başında yardım edecek karakter Conrad Roth (bkz burada) bir hazine avcısı ve en azından oyunun başında Lara ile çok iyi anlaşacaklar. Belki de ilerleyen bölümlerde o da bizim düşmanımız olacak, çünkü daha önceki bilgilerde Lara'nın kimseye güvenemeyeceği bir ortamda bulunduğu söyleniyordu. 
 
     Oyunun kabindeki bir sinematikle başladığı ve ardından da Lara'nın silah ve kurt seslerini duyup o yöne doğru ilerlediği ve Roth'u kurtların elinden kurtardığı söyleniyor. Senaryonun devamına (İngilizce) buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Tomb Raider Crystal Dynamics Squre Enix Europe
PSN Sorunu Capcom'a Yüz Binlerce Dolar Kaybettirdi Brink'in İlk İnceleme Notları

BSC Misafiri

10.5.2011 11:12:12

0
uncharted tarzında yapmaya çalışmışlar galiba lara=drake conrad roth=sullivan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız